Και μια καλημέρα στο μπαρμπουνάκι την Βέφα της παρέας! Πάλι βρε θα μαγειρέψεις? Η χαρά του σπιτιού είσαι!!!
Printable View
Και μια καλημέρα στο μπαρμπουνάκι την Βέφα της παρέας! Πάλι βρε θα μαγειρέψεις? Η χαρά του σπιτιού είσαι!!!
αυτο μπορεις να μου το μεταλαμπαδευσεις σε παρακαλω παρα πολυ γιατι εχω φοβερο προβλημα,Quote:
Originally posted by NADINE
Η αλήθεια είναι πως ούτε θυμάμαι ποιά ήταν η τελευταία φορά που ένιωσα τύψεις
επειδή έφαγα κάτι ή χάλασα προσπάθεια.Μπορεί και καμιά 15 χρόνια...Ειλικρινά!
!
εγω νιωθω τυψεις για τα παντα που τρωω(οχι οτι αυτο με κανει να μην τρωω),
ακομα και για τα φυσιολογικα που πρεπει να φαω, πρωινο, μεσημεριανο,
δεν το συζηταω για ατασθαλιες..
τι θα κανω γιαυτο ρε παιδι μου,
θελω πολλα οομ και υπνοθεραπεια μπας και το πετυχω.............
Καλημερα κοριτσια!
Ναταλακι επιτελους! εγραψες τελικα μερικα και πηραμε την δοση μας.... να περασεις υπεροχα ματακια μου στο Βολο!!! παρε και μουστολουκουμα απο τον Παπουλη, ακομα τα σκεφτομαι... ειναι σουπερ!!!!!! ( αμ τι ? παλι στο φαϊ εχω το μυαλο μου...) Αγαπουλα μου τις κοτες τις εχω πισω, στο κηπο μας, αν θελεις να σου δωσω 2-3 για να τους πετας το φαγητο που μενει, εγω ετσι βρηκα την υγεια μου, δεν θελω να πεταω αλλα οταν ξερω οτι τα τρων οι κοτουλες μου ησυχαζω, ψυχες ειναι κι αυτες...
Μπαρμπακι μου εχεις δικιο...εμεις οι παντρεμενες δεν εχουμε ψυχη...ενα ταξιδακι ηθελα να παω Κρητη και δεν τα καταφερα...θα κατεβουμε τελικα ολοι μαζι τα Χριστουγεννα...
Οσο για τα παιδια...αστο, ο δικος μου μου λεει στην ψυχρα, μολις τελειωσουμε τα ψωνια απο το jumbo, '' μανουλα μου παμε διπλα τωρα να φαμε goodys'' και ειναι 3,5 χρονων σκατο...
Κατα τα αλλα ειμαι και λιγο χαρουμενη, πηγα χθες στα marks και πηρα παντελονι νουμερο 16!!! περυσι τετοιο καιρο φοραγα 22... παμε καλα!!! το θεμα ειναι βεβαια οτι απο τη μεση και κατω χανω με γρηγορους ρυθμους, απο τη μεση και πανω ειναι το προβλημα...
Και πανω που κλαιγομουνα, πηρε τηλ. το αγαπημενο μου Ξενακι και..... παμε Καλαματα!!!! σουπερ!!! θα εχω τις δυο ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ μαζι, τι αλλο θελω??? Μεχρι τις 20 του μηνα εγω ειμαι στα πολυ πανω μου!!!!
Σας φιλω ολες!!!
κοριτσια καλημερα δεν ειπα, με συγκλονησε παλι η προεδρος με την πρωινη της στιχομυθια
μπαρμπουνι δεν θελω πισωγυρισματα, κρατα 20 μερες μεχρι τα Χριστουγεννα. γιατι ετσι πως σε βλεπω εσυ με τα τραπεζια που θα κανεις, θα περισεψουν μεριδες και για το Πασχα, μιας που πεφτει και νωρις φετος,
εγω να δουμε τι θα κανω που απο τωρα λιγουρευομαι τα μελομακαρονα της μαμας μου
ναταλακι παλι καινουργιο λαπτοπ? και βολτιστα? α δεν παιζω, θελω και εγω,
εγω οταν ημουν εγκυος παντως μετα απο καθε goodoγευμα επισκεπτομουν σιγουρα την λεκανη της τουαλετας, το παιδι μου δεν τα ηθελε καθολου.
και εγω δεν την εχω δωσει ακομα goodys αλλα ενταξει αν μεγαλωσει λιγο και 2 φορες το χρονο να πηγαινουμε δεν θα με πειραξει,
εγω θυμαμαι με την μαμα μου οποτε κατεβαιναμε στο κεντρο για αγορα η γιατρο μας επαιρνε, μιλαμε αντε για 5-10 φορες το χρονο, μεχρι εκει ειναι καλα, η υπερβολη πειραζει.
Αν μπορεί να νιώθει έτσι κάποιος στα 150 κιλά του,φαντάζει ευκολότερο στα 84,δε νομίζεις;Quote:
Originally posted by LIDA
Θέλω να πω κάτι: πόσο μου άρεσαν Ναταλία αυτά τα τελευταία λόγια σου. Πόσο θα ήθελα να σκέφτομαι και γω έτσι. Εντελώς απενοχοποιημένη. Βαρέθηκα τα πρέπει και τις τύψεις και όλο αυτό τον ψυχαναγκασμό!
Για να φτάσω εκεί στέρησα πάρα πολλά από τον εαυτό μου για πάρα πολλά χρόνια!Πολλή
αυτοτιμωρία,πολύς εγκλεισμός,πολλή απόρριψη από εμένα την ίδια,πολλή ανοχή απόρριψης
και άσχημης συμπεριφοράς από άλλους απέναντι μου.Ώσπου είπα"φτάνει!".Δεν έγινε αμέσως
ούτε εύκολα,αλλά έγινε!Κι είναι μεγάλη ανακούφιση η αίσθηση αυτής της απελευθέρωσης!
Το ξέρεις πως το μπορείς κι εσύ και όλοι μας!Πως όλες οι λύσεις είναι μέσα στο κεφάλι μας
αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τους λόγους που αρνούμαστε να τις επιλέξουμε,ν'αποφασίσουμε
το αντίθετο και να συντονιστούμε εκεί!Είσαι μια νέα υγιής γυναίκα,σίγουρα όμορφη,δυναμική στη
δουλειά της κι ανεξάρτητη,μητέρα δύο υπέροχων παιδιών και σύζυγος ενός φλογερού εραστή.
Τι λείπει;Γιατί να μη νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και όσα κατάφερες,ειδικά εσύ;(καταλαβαίνεις)
Ποιοί λόγοι υπερτονίζουν όσα τυχόν σου λείπουν κι όχι όσα έχεις;Γιατί να εστιάζουμε στο αρνητικό
και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να εξαφανίζει τη δύναμη του θετικού;Νομίζω πως είμαστε αρκετά
ώριμες για αλλαγές.Ειδικά όταν βλέπουμε πόσο υποφέρουμε από τη λανθασμένη οπτική μας και πόσα
χάνουμε στα πολύτιμα αυτά χρόνια που ζούμε.Έχουμε ειρήνη,έχουμε υγεία,έχουμε νερό και τροφή,
έχουμε αγάπη,έχουμε δυνατότητες,έχουμε ευκαιρίες καθημερινά να λάμψει η ζωή μας!Στο χέρι μας είναι!
κατα τα αλλα το βασουλινι βαινει καλως μετα απο το αντιβιοπλακωμα,
ευτυχως βρηκαμε τροπο να περνει τα φαρμακα της.....
τις βαζουμε μπομπ σφουγγαρακη και επειδη αποβλακωνεται δεν καταλαβαινει και πολλα και σιγα σιγα της τα δινουμε,
ρε παιδια ειναι φυσιολογικη τοση αποβλακωση με τον μπομ, μιλαμε για τρελα οχι αστεια, ειναι ικανη 10 ωρες που ειναι ξυπνια να βλεπει μονο αυτο. και οταν δεν βλεπει, μιλαει γιαυτον και μας ζηταει να βαλουμε το DVD:
ευτυχως της λεμε οτι ο μπομ καθε 3 επεισοδια κουραζεται και παει για υπνο και λιγο το γλυτωνουμε, αλλα εχει γινει σαν χαπι και αυτος, πρωι μεσημερι βραδυ απο μιση ωρα περιπου.
basia μου το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με τον δικο μου.... με τις ωρες βλεπει Μεγα Αρκουδο και Ελιοτ... μας εχει τρελανει...εχουμε μαθει ολους τους διαλογους απ εξω.... κι αυτος επισης!!!
Το ότι το σώμα σου έχει πάρα πολύ αλλάξει,το ότι το νούμερο σου είναι πλέον πολλά μεγέθη πιο κάτω,Quote:
Originally posted by basia
αυτο μπορεις να μου το μεταλαμπαδευσεις σε παρακαλω παρα πολυ γιατι εχω φοβερο προβλημα,
εγω νιωθω τυψεις για τα παντα που τρωω(οχι οτι αυτο με κανει να μην τρωω),
ακομα και για τα φυσιολογικα που πρεπει να φαω, πρωινο, μεσημεριανο,
δεν το συζηταω για ατασθαλιες..
τι θα κανω γιαυτο ρε παιδι μου,
θελω πολλα οομ και υπνοθεραπεια μπας και το πετυχω.............
το ότι φοράς φορεματάκια(όπως το υπέροχο προχθεσινό)και άλλου γενικότερα στυλ ρούχα,
το ότι όλοι σε βομβαρδίζουν με κοπλιμέντα και κάπου κι εσύ αναγκάζεσαι να παραδεχτείς τη διαφορά,
δε σημαίνει πως ο εγκέφαλος σου έχει ακόμα συντονιστεί απόλυτα στη μεγάλη αυτή αλλαγή!
Το βλέπει το μάτι σου την ώρα που πιάνεις το ρούχο να ντυθείς,αλλά η πληροφορία δεν πάει παραμέσα.
Εκεί ακόμα τα πράγματα είναι κάπως υπέρβαρα.Έτσι σε είχαν για χρόνια συνηθίσει,έτσι είχαν μάθει
να λειτουργούν,να αμύνονται,να αυτοτιμωρούνται και χρειάζεται χρόνος να γίνει η συνειδητοποίηση.
Θα γίνει,μην αμφιβάλλεις!Οι σκέψεις οι αρνητικές θα συνεχίσουν να έρχονται,εσύ θα τις διώχνεις
με τη λογική σου όλο και πιο γρήγορα,μέχρι να καταλάβουν πόσο ανεπιθύμητες κι αβάσιμες είναι
και να πάρουν τα κουβαδάκια τους για άλλη παραλία!Προσπάθησε όσο μπορείς να σου δίνεις χαρά!
Να σου προσφέρεις όσα τυχόν στερήθηκες,όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό που επιθυμείς να σου δώσεις.
Τάισε τα απωθημένα σου,δείξε στον εαυτό σου πως δεν υπάρχουν πλέον απαγορεύσεις λόγω βάρους
και σιγά σιγά θα νιώσεις να εντάσσεσαι στους φυσιολογικού βάρους,όπου η τροφή είναι ανάγκη
βιωτική κι όχι αμαρτία.Τρώμε στο φως όπως κι εκείνοι!Όχι κρυφά στα σκοτάδια της ενοχής!
Καλημέρα και φιλάκια πολλά πολλά στο μουστολουκουμαρικάκι μου!Quote:
Originally posted by marikaki
...να περασεις υπεροχα ματακια μου στο Βολο!!! παρε και μουστολουκουμα απο τον Παπουλη, ακομα τα σκεφτομαι... ειναι σουπερ!!!!!!
Θα έχω που θα έχω να ψάχνω τον μορφονιό,μην σκορπίσω την έρευνα και στον παπούλη!
Όχι πως είμαι ρατσίστρια με την ηλικία,αλλά ο παπούλης θα μου μεγαλώσει τους κώλους
με τις νοστιμιές του ενώ ο νέος ελπίζω να μου τους μειώσει!Για την κυτταρίτιδα,ρε γ@μώ το!
Kαλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας...
ναταλάκι να περάσεις πολύ καλά στον βόλο, να πιεις τσίπουρα και κρασάκια και να φας στα ουζάδικα της παραλίας θαλασσινά και κρεατικά στα χωριά του πηλίου
(το γαμήλιο ταξίδι μου ηταν σε χωριό του πηλίου γύρισα με 4κιλά παρέα, το τι έφαγα τότε δεν λέγεται ακόμα τα θυμάμαι και γελάω, πρωινά με κέικ, μαρμελάδες μερέντες κ.λ.π μεσημεριανό βραδυνό και στάνταρ σπεντζοφάι με μισή φραντζόλα ψωμί.).. όσο για τον μορφονιό σου εύχομαι να τον βρεις άμεσα όχι τίποτα άλλο μην λέιξουν και τα προφυλακτικά.....(λίντα συγνώμη)..
βασουλίνι εύχομαι περαστικά στο κοριτσάκι σου όσο για την τηλεόραση μην αγχώνεσαι κι εμένα τα παιδιά μου έβλεπαν πολύ, αλλά τώρα όχι πια...είναι η ηλικία
όσο για τα φαστ φουντ κι εμεις να μην τα μαθουμε μεγαλώνοντας θα πηγαινουν μόνα τους γιατι πάνε όλα τα άλλα, εμενα ο γιος μου μεχρι τα δώδεκα του έτρωγε σπανίως έως ποτέ χάμπουργκερ, τώρα σαββάτο και κυριακή που έχει εξόδο πάει από κρέπες και σουβλάκι μέχρι γκούντις και μακντόναλτς..
μπαρμπυ μου απορώ με το κουράγιο σου για τόσο μαγειρέματα, εγώ έτσι μαγειρεύω 2-3 φορές τον χρόνο
πρωτοχρονια δηλαδή και στην γιορτή του άντρα μου...σε θαυμάζω
λίντα μου περαστικά στο παιδάκι σου κι εμένα η κόρη μου εχθές ανέβασε δέκατα σήμερα ήταν καλύτερα μικροιωσούλες είναι θα περάσουν...
καλημέρα καλή δύναμη φιλιά πολλά σε όλες
Κι όμως: δεν νιώθω καλά, δεν νιώθω πλήρης. Ναι είμαι νέα, υγιής, έχω δουλειά, έχω δυο παιδιά, έναν άντρα (καλά δεν είναι και η τέλεια σχέση πια) αλλά όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος τριγυρνάνε πάντα, είναι εκεί.... Και κάτι λείπει πάντα από το παζλ.... Δεν ξέρω ρε Ναταλάκι τι, αλλά θυμάμαι την λέξη που είχες πει σε παλιότερο ποστ: "αφουγκράζομαι τον εαυτό μου". Αυτό προσπαθώ να κάνω τον τελευταίο καιρό και ειλικρινά νιώθω λίιιιιιιιγο καλύτερα (λίγο όμως).Quote:
Originally posted by NADINE
Αν μπορεί να νιώθει έτσι κάποιος στα 150 κιλά του,φαντάζει ευκολότερο στα 84,δε νομίζεις;
Για να φτάσω εκεί στέρησα πάρα πολλά από τον εαυτό μου για πάρα πολλά χρόνια!Πολλή
αυτοτιμωρία,πολύς εγκλεισμός,πολλή απόρριψη από εμένα την ίδια,πολλή ανοχή απόρριψης
και άσχημης συμπεριφοράς από άλλους απέναντι μου.Ώσπου είπα"φτάνει!".Δεν έγινε αμέσως
ούτε εύκολα,αλλά έγινε!Κι είναι μεγάλη ανακούφιση η αίσθηση αυτής της απελευθέρωσης!
Το ξέρεις πως το μπορείς κι εσύ και όλοι μας!Πως όλες οι λύσεις είναι μέσα στο κεφάλι μας
αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τους λόγους που αρνούμαστε να τις επιλέξουμε,ν'αποφασίσουμε
το αντίθετο και να συντονιστούμε εκεί!Είσαι μια νέα υγιής γυναίκα,σίγουρα όμορφη,δυναμική στη
δουλειά της κι ανεξάρτητη,μητέρα δύο υπέροχων παιδιών και σύζυγος ενός φλογερού εραστή.
Τι λείπει;Γιατί να μη νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και όσα κατάφερες,ειδικά εσύ;(καταλαβαίνεις)
Ποιοί λόγοι υπερτονίζουν όσα τυχόν σου λείπουν κι όχι όσα έχεις;Γιατί να εστιάζουμε στο αρνητικό
και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να εξαφανίζει τη δύναμη του θετικού;Νομίζω πως είμαστε αρκετά
ώριμες για αλλαγές.Ειδικά όταν βλέπουμε πόσο υποφέρουμε από τη λανθασμένη οπτική μας και πόσα
χάνουμε στα πολύτιμα αυτά χρόνια που ζούμε.Έχουμε ειρήνη,έχουμε υγεία,έχουμε νερό και τροφή,
έχουμε αγάπη,έχουμε δυνατότητες,έχουμε ευκαιρίες καθημερινά να λάμψει η ζωή μας!Στο χέρι μας είναι!
αχ βρε κοριτσια, καθεμια με τον πονο της ειμαστε....
βρε βασια μου, εσυ το πηρες πολυ πατριωτικα...απο τοτε που εκανες την επεμβαση δεν θελεις να τρως τιποτε αν ειναι δυνατον. απο το "ζω για να τρωω", το πηγες σε "ζω για να μη τρωω" στο τελος σε βλεπω ανορεξικη. δεν πειραζει αν φας και τιποτε. μια χαρα εισαι. 50 κιλα κοντευεις να χασεις σε λιγοτερο απο ενα χρονο. ο οργανισμος σου θελει χρονο να το καταλαβει. αφησου λιγο ελευθερη και φαε κανονικα βρε παιδι μου. καμια εξεταση εχεις κανει τωρα τελευταια? μηπως τρως πολυ λιγο? δεν λεω, μια χαρα σε βλεπω αλλά κανε και καμια εξεταση να εισαι σιγουρη οτι ολα καλα στον οργανισμο σου
ναταλια μου μπραβο σου, ετοιμη και για τον βολο με +/-2 και μου εδιωξες παντελως τις τυψεις για το κεικ και για το +1 μου
λινταλενια, περαστικουλια ston gio που μαλλον περασε ουτως ή αλλως. οσο για το chat, πειτε τα εδω, εμεις τι θα διαβαζουμε αν πατε για chat?
και μεχρι να γραψω τα παραπανω, γραψατε απο 5 φορες η καθεμια. κι εχω δουλεια ρε γαμωτο....ελπιζω να επανελθω συντομως
Ναι μπαρμπουνάκι να τα πούμε, αλλά το Ναταλάκι έφυγε!
Υπάρχουν όμως και αδιάκριτα μάτια και "τα δικά μου" είναι πολύ καυτά και βαριά..οπότε καλύτερα από κοντά....
Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Kαλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας...
όσο για τον μορφονιό σου εύχομαι να τον βρεις άμεσα όχι τίποτα άλλο μην λέιξουν και τα προφυλακτικά.....(λίντα συγνώμη)..
λίντα μου περαστικά στο παιδάκι σου κι εμένα η κόρη μου εχθές ανέβασε δέκατα σήμερα ήταν καλύτερα μικροιωσούλες είναι θα περάσουν...
καλημέρα καλή δύναμη φιλιά πολλά σε όλες
Αννεζινάκι ευχαριστώ για τα περαστικά και ανταποδίδω.
Όσο για το Ναταλάκι δεν με πειράζει, μακάρι να τα χρησιμοποιήσει αρκεί να είναι ευχαριστημένο!