καλησπέρα
50λεπτά ποδήλατο στο σπίτι , καθόλου gym εξαιτίας της βροχής , έφαγα και μια κίνηση οδηγώντας από την δουλειά ...
το καταφχαριστήθηκα το ποδήλατο γιατί έγινα μούσκεμα και μετά έκανα ένα καυτό μπάνιο για να χαλαρώσω ...;)
Printable View
καλησπέρα
50λεπτά ποδήλατο στο σπίτι , καθόλου gym εξαιτίας της βροχής , έφαγα και μια κίνηση οδηγώντας από την δουλειά ...
το καταφχαριστήθηκα το ποδήλατο γιατί έγινα μούσκεμα και μετά έκανα ένα καυτό μπάνιο για να χαλαρώσω ...;)
Ύστερα από το τριήμερο λίγη γυμναστική ήταν ότι έπρεπε!!
1 ώρα διάδρομο, στήθος, κοιλιακοί ραχιαίοι...
και επίσης δεν πήρα απο την πιατελα με τα μελομακαρονα, μα τι κακο και αυτό μελομακάρονα στο γυμναστήριο!!
αύριο πάλι..!
Σκεφτομαι να παρω και διαδρομο, γιατι ποδηλατο/ελλειπτικο, ψιλοβαριεμαι τη ρουτινα, απο τη αλλη σκεφτομαι να παρω με τα ιδια λεφτα η το wii η το xbox με τη καμερα που σου διορθωνει τη σταση αν κανεις λαθος. Εχει κανεις εμπειρια απο αυτα τα μηχανηματα; σκεφτομουν, και να το αφησω, σε αντιθεση με οργανο γυμναστικης, μπορεις να παιξεις και κανα παιχνιδι.
καλησπέρα , χρόνια πολλά , εύχομαι σε όλους μας το νέο έτος να πραγματοποιήσουμε ότι ονειρευόμαστε.
σήμερα 50 λεπτά ελλειπτικο 540 kcal . ύστερα από 2 μέρες που ήταν κλειστό το gym έκανα ποδαρικό (yupie)
:bouncy::D
καλησπέρα ,
44 λεπτά ελλειπτικό , 507kcal σύμφωνα με το μηχάνημα , αυτάαααα....
μφχ:wink2:
Χαίρετε!
Επιστροφή στο πρόγραμμα από σήμερα, με κράξανε και στο τζυμ που εξαφανίστηκα 20 μέρες αλλά τουλάχιστον από φυσική κατάσταση περίπου στα ίδια είμαι.
40' διάδρομο, 6.1χλμ, 600+ θερμίδες σύμφωνα με το διάδρομο, 568 σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιώ στο εξής.
+Στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.
καλησπέρα
φίλιππε , που χαθηκες , λοιπόν σήμερα 40 λεπτά ελλειπτικο 514 θερμιδες συμφωνα με το μηχανημα , έχει γίνει πλέον ρουτινα , ενδεχεται στο γυμναστηριο που πηγαινω να φτιάξουν ενα ομαδικο πρόγραμμα spinning λέγεται και βγαλανε λιστα ενδιαφεροντος , το σπινινγκ είναι ομαδικο πρόγραμμα που με τις οδηγιες του trainner κάνεις ενα ειδικο τυπο ποδηλατου με εναλλαγες στην ενταση και με διάρκεια 50 λεπτών , οι δε καρδιακοι παλμοί φτανουν μεχρι τους 150 , αντε να δουμε γιατί στην λιστα ήμουν το 2ο όνομα . Πάντως θα ειναι καλή φαση , θα εχει μουσική και λίγο competition . Δεν βλέπω την ωρα , για να σπάσει λίγο η ρουτινα.
μφχ
Ενδιαφέρον φαίνεται το spinning παγκράτιε, μακάρι να υλοποιηθεί να μας πεις και εντυπώσεις. Πως πάει με το μωράκι;
Κανονικά και σήμερα
40' διάδρομο, 6.1 χλμ, 566 θερμίδες
+δικέφαλους, πλάτη, κοιλιακούς.
ξενυυυυυχτι φίλιππε , όλα καλά όμως , μια χαρά , σημερα ρεπο , εφαγα ενα κρυο και σχολασα αργααααα, οποτε πηρα το ρεπο μου σημερα , απο αυριο παλι δυναμικα όπως τις άλλες μερες .Quote:
Originally posted by filipparas
Ενδιαφέρον φαίνεται το spinning παγκράτιε, μακάρι να υλοποιηθεί να μας πεις και εντυπώσεις. Πως πάει με το μωράκι;
Κανονικά και σήμερα
40' διάδρομο, 6.1 χλμ, 566 θερμίδες
+δικέφαλους, πλάτη, κοιλιακούς.
ΟΚ, μες στο πρόγραμμα είναι αυτά απ'όσο καταλαβαίνω, καλή δύναμη!
Σήμερα 40' διάδρομο, 6.5χλμ, ~606 θερμίδες. Σχεδόν έφτασα να τρέξω 40' με Μ.Ο. 10χαω, άντε λίγο ακόμα. Πιστεύω την άλλη εβδομάδα το έχω.
+Ώμους, πόδια, κοιλιακούς.
καλησπερα
σήμερα 40 λεπτά ελλειπτικο , 512 kcal συμφωνα με το μηχάνημα , παίδες ... συλλαλητηριο γινοταν σημερα απο τον κοσμο , αυτό το αερομπικ βλέπετε , συνηθως γινεται χαμος κάθε δευτερα αλλά σημερα πήχτρα ...αυτάαααα
μσχ
Είναι εποχικό μάλλον το θέμα απ'ότι λέει ο γυμναστής μου, γράφονται πολλοί με το νέο έτος και μαζεύονται και αρκετά ανενεργά μέλη αλλά μετά από μερικές εβδομάδες επανέρχεται στα κανονικά του το θέμα. Ο πραγματικός χαμός αρχίζει από Μάρτιο-Απρίλιο που θα μου θέλουν όλοι να είναι στυλάκια στη παραλία:wink1:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα μέσα στο μυαλό μου είσαι φίλιππε , αυτό σκεφτόμουν και εγω την ώρα που εκανα ελλειπτικο :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Είναι εποχικό μάλλον το θέμα απ'ότι λέει ο γυμναστής μου, γράφονται πολλοί με το νέο έτος και μαζεύονται και αρκετά ανενεργά μέλη αλλά μετά από μερικές εβδομάδες επανέρχεται στα κανονικά του το θέμα. Ο πραγματικός χαμός αρχίζει από Μάρτιο-Απρίλιο που θα μου θέλουν όλοι να είναι στυλάκια στη παραλία:wink1:
Σήμερα πήγα μια βόλτα στο σουπερ μάρκετ περισσότερο για να παίξω με το νέο μου γκατζετάκι(τηλέφωνο) που μου δείχνει χρόνο, θερμίδες και τη θέση μου στο χάρτη με το gps χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. Πλάκα είχε, άμα ανοίξει ο καιρός και τρέχω έξω θα είναι πολύ χρήσιμο.
~40' περπάτημα λοιπόν, 3.9χλμ, ~360 θερμίδες.
Quote:
Σήμερα πήγα μια βόλτα στο σουπερ μάρκετ περισσότερο για να παίξω με το νέο μου γκατζετάκι(τηλέφωνο) που μου δείχνει χρόνο, θερμίδες και τη θέση μου στο χάρτη με το gps χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. Πλάκα είχε, άμα ανοίξει ο καιρός και τρέχω έξω θα είναι πολύ χρήσιμο.
~40' περπάτημα λοιπόν, 3.9χλμ, ~360 θερμίδες.
Ώπα, χτύπησες φλέβα, έχω τρέλα με κάτι τέτοια!!!!:shocked2:
Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες, πρόκειται για εφαρμογή που κατεβάζεις από το internet?
Oι θερμίδες που έδειξε ότι έκαψες είναι όσες καίς κ στο γυμναστήριο? (όταν κάνεις π.χ περπάτημα στο διάδρομο)