ΥΓ Ξαναρχιζω διαιτα αυριο, παλι διαλειμμα ειχα κανει λογω απροσμενης ελευσης περιοδου.
Αυριο πρωι ζυγισμα στη νεα ζυγαρια κ αρχιζω,
το καλο που της θελω να μη με δειχνει παλι 88!
Printable View
ΥΓ Ξαναρχιζω διαιτα αυριο, παλι διαλειμμα ειχα κανει λογω απροσμενης ελευσης περιοδου.
Αυριο πρωι ζυγισμα στη νεα ζυγαρια κ αρχιζω,
το καλο που της θελω να μη με δειχνει παλι 88!
σήμερα -700γρ!!!!!
-600 σήμερα
μπράβο σε ολες μας, βλεπω ολες χασαμε σημερα :D
γεια σας κοπελαρες, 86.4 στη νεα ζυγαρια το πρωι
απο αυριο αρχιζω τα του διαιτολογου μου,
δεν θα γραφω τι τρωω,
μικρες ή μεγαλες παρασπονδιες θα κανω σα να μην εγιναν.
εχω διαιτολογιο ακριβως στα μετρα μου πλεον που κατεληξα τι θελω να τρωω,
με ταχινια, μανιταρια, γρανιτες, σαλατες φρουτα κ μενου πανω στη μαγειρικη μου!
αυτη τη βδομαδα λογω απροσμενων συνθηκων θα μαγειρευω μονο εγω,
φακες, σπανακορυζο, φασολακια, κοτοπουλακι, μπιφτεκακια κτλ κτλ κτλ
ΚΟΛΑΣΗ θα γινει χεχε
γενικα δεν ξανασχολουμαι με το θεμα τι τρωω, ας ασχολειται ο διαιτολογος μονο,
εγω νομιζω πολυ τα συζητω κ τιποτε δεν κανω πια.
καιρος για δρααση λοιπον.
συζητησα με τον ανδρα μου κ κατεληξα οτι το καλυτερο ειναι μονο να γραφω το βαρος μου καθε μερα...
φιλακια θα τα λεμε εδω!
ελπιζω αυτος ναναι ο δρομος προς το 7 ξανα, ο σωστος αυτη τη φορα!
σημειωτεον οτι η ζυγαρια δειχνει παραπανω 3 κιλα απτου διαιτολογου οποτε...δεν παχυνα :D
Λοιπον τερμα τα λογια αρχιζω!
Καλημερα σε ολους!
-200γρ.σημερα. Ειμαι εντελως πρησμενη βεβαια,περιμενω αδιαθεσια.
104.8 σταθερά,στη δική μου ζυγαριά. Μετά από ένα σκ ήρεμο,χωρίς φαγητό ιδιαίτερο. Πρώτη φορά που βγήκα έξω και δε γουρούνιασα...Μακάρι να ξεκουνηθεί λίγο τις επόμενες μέρες.
Καλημέρα!
Σημερα 77,3, πρωτη μερα περιοδου
-700 σήμερα και περιμενω να αδιαθετησω
ειμαι χαρουμενη γιατι βλεπω πως τον στοχο μου θα τον πετυχω :)
55.8 σημερα μετα απο σ/κ στον Θεολογο και σημερα μετα απο πρωινο και 2 καφεδες... Λογικα αυριο μπορει να εχω φτασει και τον στοχο
συγχαρητηρια Penelope!
τελεια!
Quote:
Originally posted by penelope1985
55.8 σημερα μετα απο σ/κ στον Θεολογο και σημερα μετα απο πρωινο και 2 καφεδες... Λογικα αυριο μπορει να εχω φτασει και τον στοχο
Πω πω βρε Πηνελόπη μου μπραβο σου, ελπιζω κι εγω να καταφερω να φτασω στον στοχο μου
Θα το κανεις. Εχεις κανει φοβερη προοδο...
Γεια σας παιδάκια και πολλά ΜΠΡΑΒΟ για τα όσα διάβασα. Κοραλάκι, αυτό είναι το σωστό πνεύμα, δεν το συζητώ.
-200 σήμερα και πάλι καλά να λέω μετά από τις κραιπάλες του γουίκεντ :-)
όχι μόνο δεν έχασα αλλά έβαλα. το πσκ είναι για μένα η παραίτησή μου,ότι συντηρεί το βουλιμικό στοιχείο του χαρακτήρα μου.
καλημερα σε ολους! μετα απο 2 εβδομαδων επωδυνη απουσια ειμαι ξανα εδω και χαιρομαι πολυ!
οχι, δεν σταματησα τη διατροφη, αν και λογω ιδιαιτερως δυσκολων συνθηκων ετρωγα ο,τι να ναι προσεχοντας μονο τις ποσοτητες.
ο λογος της απουσιας μου ειχε να κανει με μια περιπετεια υγειας του πατερα μου, για την οποια αναγκαστηκα να ταξιδεψω μιλια μακρια και να περασω των παθων μου τον ταραχο, αλλα απο ο,τι φαινεται ληγει αισιως και αυτο (ελπιζω...)
απο χθες ειμαι και παλι σπιτακι μου και επεστρεψα στους κανονικους μου ρυθμους και φυσικα, στη διατροφη μου, δριμυτερη..
αν και οι διαφορες δυσκολιες εβαλαν φρενο στην απωλεια μου (παρολο που αυτη τη βδομαδα του "ο,τι να ναι" επεσα ενα κιλο) και αν και δεν κατορθωσα να φτασω το στοχο μου για τον ιουνιο, δε με εχει εγκαταλειψει το κουραγιο μου και απλα συνεχιζω, ελπιζοντας σε μεγαλυτερες απωλειες απο δω και στο εξης..
wish me luck!