Οπως θελεις granita μου.Μπραβο για το χορο, ειναι τελειο!
Printable View
Οπως θελεις granita μου.Μπραβο για το χορο, ειναι τελειο!
θα δουμε τι θα καταφερω!υποσχομαι σε κανα δυο μηνες να σας χορεψω τπτ!(αν εχω αξιωθει να μαθω κατι μεχρι τοτε)
Eleni μια απο τα ιδια.Θελω κι εγω να κανω κατι για τον εαυτο μου.Τωρα αν θελω ψυχολογο, χορογραφο ή γυμναστη δεν εχω ιδεα.Αν ειχα λεφτα και στα 3 θα πηγαινα παντως...
βασικα εχω κανει κλασσικο πολλα χρονια αλλα δυστυχως η ηλικια δε νομιζω οτι μου επιτρεπει να ξανακανω οποτε αποφασισα για αρχη να κανω λατιν,rnb και οριενταλ.παντως ειναι οντως ακριβα,εγω θα παω κ στη περιοχη που δουλευω κ επειδη ειναι κ καλα καλη περιοχη ειναι κ πιο ανεβασμενες οι τιμες για αυτο αποφασισα να κανω 2-3 φορες τη βδομαδα το πολύ.
παντως μες στο μυαλο μου εισαι Constance.ολο το πρωι εψαχνα για κανα ψυχολογο δωρεαν!χαχαχαχαχαχ
τελικά αποφασισα να ξεδώσω στον χορο.
Δεν ξερω βασικα ισως πρεπει να σκεφτω σοβαρα το θεμα του ψυχολογου.Φοβαμαι οτι θα γινω ακομα χειροτερα ψυχολογικα οσο περναει ο καιρος.Εχω πιεσει πολυ τα συναισθηματα μου για να κανω κουραγιο και ανησυχω πολυ πως θα αντεξω τη χρονια που ερχεται με δουλεια κλπ.Τι να πω.Παντως και ο χορος ειναι ενα κι ενα για να ξεδοσεις. Ψυχολογο στο ικα εγω σκεφτομουν με την ασφαλεια αλλα το συζητησα με εναν φιλο μου που εχει περασει καυτος παρομοια φαση και μου ειπε σε καμμια περιπτωση μην παω οπου να ναι...
γιατι οχι στο ικα?τι να σου πω,εγω σημερα σκεφτομουν οτι ολο σκεφτομαι τι να κανω για να ναι στο σπιτι μου καλα,μαζευω λεφτα για αυτους,κανω πραγματα για αυτους κ λεω δε κανω κατι κ για μενα.πιστευω οτι θα με βοηθησει πολύ.γιατι δεν πας κανα γυμναστηριο να ξεδωσεις λιγακι?
κ εγω εκανα rnb στο γυμναστηριο,οντως δεν ειχα τρελλαθει αλλα θα δοκιμασω κ στη σχολη κ θα σας πω.Ιταλικά αν θες ξερω,παραδιδω μαθηματα δωρεαν αν κερνας φαγητακι!χιχιχι πλακιτσα!παντως δεν ειναι τπτ δυσκολο,αν το αποφασισεισ εγω σε λιγους μηνες εκανα εντατικα κ πηρα το χαρτι.
Προς το παρον δεν εχω στανταρει προγραμμα με τη δουλεια μου και δε μπορω να κανω καμια κινηση.Απο Οκτωβρη θα αποφασισω.Οι γιατροι του Ικα δεν ειναι και οτι καλυτερο...Γενικα για αλλα θεματα υγειας που εχω προτιμω να πληρωνω επισκεψη.Το ικα το εχω για να μου γραψουν κανα φαρμακο οποτε αρρωστησω.Δε θελω να ξεδοσω τοσο οσο να σταματησω να φοβαμαι συνεχεια και να κανω μακαυριες σκεψεις.
καλη μου ποσο σε καταλαβαινω.ελπιζω να περασεις τελεια τωρα που θα φυγετε εξωτερικο.στο ευχομαι μεσα απ την καρδια μου.και μην ανησυχεις πραγματικα θελω να πιστευω οτι στο τελος ολα θα πανε καλα και θα ηρεμησουμε.
Ουτε αυτο δε μπορω να χαρω ρε granitoula, αστα.Ολο απαισιοδοξα πραγματα σκεφτομαι.Εχω κουραστει, δε μπορω αλλο να φοβαμαι ρε γμτ.Τεσπα.Ευχαριστω που διαβασατε παλι τη μιρλα μου.:P
eleni καλο πτυχίο λοιπόν!εγω η αληθεια ειναι οτι ειχα κανει κ στη σχολή μου λιγα ιταλικά αλλά μη φανταστείς οτι μας μαθαιναν κ τπτ.πηγα σε φροντιστήριο μετα.
κ στο γυμναστηριο εμεις αντιθετως ημασταν παρα πολλές κ δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε.
παντως οταν εχεις χρονο καλο ειναι να κανεις κατι για σενα,να νοιωθεις καλύτερα.εστω μια μάσκα βρε παιδί μου.
χαχαχ!:P
καλέ don t worry!εγω ειμαι ειδική στη μίρλα!και στην πάρλα!χαχαχαχα
κατι ειναι κ αυτο!εγω εχω μια φιλη που μπορει να κοιμαται με το ιδιο μακιγιαζ 2-3 μερες κ απλα να το διορθωνει το πρωι!οποτε ειναι σημαντικο κ αυτο το λιγο!χιχιχιχιχι