αχ βρε μιτσοκολο.............
καλημερα. παλι βροχες εδω. αμαν με αυτο τον καιρο!!!
Printable View
αχ βρε μιτσοκολο.............
καλημερα. παλι βροχες εδω. αμαν με αυτο τον καιρο!!!
Θέλω να δώσω την παραίτηση μου στην δουλιά......... Δεν αντέχω άλλο.... Είναι πολύ ψυχοφθόρο το περιβάλλον....
προσπαθώ εδώ και ώρα να γραφτώ να μου τις στείλουν,άγνωστο γιατί κάνω κάποιολάθος :spin::spin: και όπως συχτιρίζω την τύχη μου βλέπω επάνω ψηλά την διευθν ενός φαρμακείου στην Πάτρα και σκέφτομαι,ααα έχουν και διαφήμιση (σκεφτόμενη πως με βάσει την ip και την περιοχή βάζουν και την αντίστοιχη διαφήμηση) και στην συνέχεια λεω ας τους παρω ένα τηλ να δω γιατί δεν μπορώ να γραφτώ και τι βλέπουν τα ωραία μπιρμπιλομάτικα ματάκια μου :shocked2::shocked2: το φαρμακείο που νόμιζα πως απλά έχουν την διαφήμισή του είναι το φαρμακείο που το pharmacy4u είναι το ηλεκτρονικό μου κατάστημα,και φυσικά πήρα τηλ και μου είπαν πως οι τιμές είναι ίδιες και στο φαρμακείο και έτσι θα πάω να τις πάρω αυτοπροσώπως από εκεί ,πιο γρήγορα θα πάω εγώ εκεί με το λεωφορειάκι μου παρά να έρθει το κουριερ στην πόρτα μου :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
:thumbup:
απο το pharmacy4u ηρθαν σε 2 μερες και μενω και Κρητη!
edit για τις κάψουλες της Solgar λέω για να καταλαβαίνει ο κόζμος και τι γραφω :smilegrin:
η εγκυμοσυνη μου δεν προχωραει δυστηχως δεν ειδαμε τιποτα σημερα στον υπερηχο, καλο μου κουραγιο
mitsokolo, τι εννοεις δε προχωραει?
δεν αναπτυσσετε αρα και θα χαθει
σοβαρα? :(
τοσο ευκολα? κριμα.........
ειναι μικρη η κλωστη τελικα αναμεσα στη ζωη και το θανατο
mitsokolo, περαστικά σου.....
ευχομαι να σου πάνε καλύτερα τα πραγματα.. πολυ ατυχία παντως..
Αχ μιτσοκόλο μου....... πολύ στεναχωρέθηκα τώρα.......... λυπάμαι πολύ μικρή μου.....
Τουλάχιστον φάνηκε από τώρα ότι δεν αναπτύσετε, και δεν προχώρησε πολύ η εγκυμοσύνη....
Μην μου στεναχωριέσε κουκλίτσα μου, προσπάθησε να ηρεμίσεις και θα έρθόυν καλύτερα πράγματα.....
:sniff::sniff::sniff: ξέρω πως υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αυτή την στιγμή,ειλικρινά λυπάμαι πολύ :((((Quote:
Originally posted by mitsokolo
η εγκυμοσυνη μου δεν προχωραει δυστηχως δεν ειδαμε τιποτα σημερα στον υπερηχο, καλο μου κουραγιο
σας ευχαριστω πολυ, την τριτη εχω ξανα υπερηχο και τρεμω να παω
Εχεις υπέρηχο για να δείτε αν άλλαξε κάτι?
συγνωμη που δεν απαντησα, εδωσα αιμα για χωριακη και το αποτελεσμα ειναι 810 μοναδες
Και τί σημαίνει το 810?