....
δεν δινεις καθολου την εντυπωση αυτου που περιγραφεις, παντως...
ειτε χωρις να το θελεις, χωρις να το ξερεις, φερεσαι ετσι, ωστε να σε παρεξηγουν, ειτε εχεις λαθος εντυπωση για τον εαυτο σου.
Printable View
Σε λίγες μέρες έχω να πάω σε μια βάφτιση κι αυτό με έκανε να σκεφτώ ξανά πόσο θα ήθελα κι εγώ ένα παιδί αλλά το έχω χάσει αυτό το τρένο λόγω ηλικίας κι αυτό με πικραίνει γιατί ο λόγος που είμαι ακόμα μόνη μου δεν είναι ούτε από επιλογή ούτε ότι δεν αρέσω σε κανέναν αλλά ένα από τα ψυχολογικά μου προβλήματα που μου το προκάλεσε ένα καθίκι που δεν ξέρει να σέβεται το "όχι"... Είναι άδικο να πληρώνω την κακία κάποιου χωρίς να φταίω...
Κοριτσι μου (((((((((((((()))))))))))))))))))
Ειλικρινα δεν ξερεις πως με εκανες τωρα ....ποση ευαισθησια κρυβει αυτο το θεμα για μια γυναιακα πραγματικα και να ξερεις οτι αυτο το συναισθημα υπαρχει ακομα και στις γυναικες που εχουν παιδια και εχουν πλεον μεγαλωσει και φυγει ...
Ειναι ολη αυτη η στοργικοτητα και η αγαπη που εχει μεσα της καθε γυναικα και θελει να την διοχετευει εκει ..Ειναι αστειρευτο αυτο το πραγμα οταν σου γεννηθει .Γι αυτο και λεμε οτι μια γυναικα ξερει πολυ καλα αν θελει να γινει μανουλα ή οχι ακομα και οταν τυχαινει μια απροσμενη εγκυμοσυνη ...
Δωσε αυτη την αγαπη εκει που ξερεις εσυ και οπως το κανεις τοσο καιρο και ποτε δεν ξερεις ..Μανα δεν γινεσαι μονο οταν γεννας ενα παιδι ,αυτο να το θυμασαι και μην το ξεχασεις οσο χρονων και να φτασεις .
Μην το σκεφτεσαι αλλο το τι εγινε ,φτανει κοριτσι μου .Δωσε ολο αυτο που εχεις στους γυρους σου ,να καλυφθει οσο γινεται με αυτο τον τροπο αυτη σου η αναγκη !
Δεν ειναι το ιδιο το ξερω ,αλλα τουλαχιστον βοηθαει πολυ πιστεψε με !
Αυτό το κάνω Μαριλού μου και θα συνεχίσω να το κάνω και σίγουρα είναι μια παρηγοριά για μένα αλλά είναι στιγμές σαν αυτή που νιώθω ένα κενό και δυστυχώς δεν μπορώ να τις εξαφανίσω, μερικές φορές λυγίζω...
Όσο για το παρελθόν δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα απλώς διευκρίνισα τον λόγο που δεν με βλέπω να κάνω παιδιά... Μακάρι να γίνει αλλιώς...
Σκέφτομαι ότι τελικά είμαι ευαίσθητο ανθρωπάκι, ακούω το τραγούδι τι να το κάνω και δακρύζω!!
ακουσα τις λεξεις.. νοσηλεια μπορει.. και τρεμω απο το φοβο μου
Τελικα μετα απο 13 χρονια συνομιλιασ με τισ γυναικεσ κατι μαθαινεισ απο γυναικεσ κι εχει δραση το φορουμ για τουσ αντρεσ ειναι εντελωσ αδιαφορο
Καλύτερα να μην σκέφτομαι δεν αντέχω άλλο αυτές τις σκέψεις....
σκέφτομαι τί έχει τραβήξει κι η Λέιντι Γκάγκα,
σκέφτομαι ότι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι μία απο εμάς,
τα λεφτά δεν είναι αυτοσκοπός
όλοι είμαστε φτιαγμένοι απο το ίδιο υλικό,
τί μακάκες αφεντικά κυκλοφορούν εκεί έξω
Πολύ ασχημο πράγμα να θες να μιλήσεις σε κάποιον για κάτι πριν ή μετά που θα το κάνεις και να μην εχεις κανέναν.
Πολύ άσχημο πράγμα να σε έχουν γονατίσει οι ιδεοληψίες, για κάτι όμως που εχει πραγματική βάση, κι εκεί που το εξωτερικό σου περιβάλλον έχει αλλάξει καπως προς το καλύτερο εν σχεσει με το πως ηταν υπο εκείνη την πραγματικη βαση, να συμπεριφερεσαι με πώς σε κατεύθυνε να συμπεριφερθείς η ιδεοληψια και πολύ ασχημο μεσα σ αυτό το καλο περιβάλλον να αναμενεις τα αποτελεσματα της συμπεριφορας που σε κατεύθυνε η ιδεοληψία.
Ο ιδεοληπτικος, πρωτα απ ολα δεν είναι σε θέση να γνωρισει αντικειμενικα τον εαυτο του στο πού φτάνουν οι δυναμεις του και τι γνώμη εχει γι αυτον το περιβάλλον του. Απλα ώρες ώρες θολώνει κυριολεκτικά ο νους του εστω και αν σκεψεις του έχουν λογικο πραγματικό υπόβαθρο.
Είναι στιγμές που όσα πράγματα κι αν κάνω για να ευχαριστήσω τον εαυτό μου νιώθω ένα κενό... Μακάρι να εξαφανίζονταν αυτό το αίσθημα...