Ελα, ποιος ηρθε?? Ποιος ειναι αυτος ο αρχηγος οεο??????????????
Printable View
...σκέφτομαι πως σήμερα θα ξεροψηθώ στην παραλία......:))))
εχει στη Νεα Σμυρνη αλλα δεν εχω δοκιμασει, δε ξερω ποσο νοστιμο ειναι. οπως και να εχει εσυ εισαι φυσιολογικη αδυνατη, και να παρεις 5-6 κιλα δε χαθηκε ο κοσμος. 85 κιλα βαρβατιλας ομως, που γκρεμιζουν τοιχους κυριολεκτικα, ποια τα θελει πανω της ? καμια! θελω μια φακλανα με υψος Gypsy Cello μπας και ξαναβρω την υγεια μου.
Remedy αυτα που γραφεις δεν ειναι αστεια, και σε παρακαλω να πας σε εναν ψυχολογο να κοιταξεις το χιουμορ σου. εκει στη Σαλονικα τι αναγκη να εχετε, ειδικα οσοι ειστε κοντα στη φυση ? εδω ουτε χωρο να βγουμε για περπατημα δεν εχουμε, με τα κωλαμαξα τους ολοι...
paidia Help!!!! Mono edo mesa grafei agglika, se ola t' alla site grafei kanonika ellinika!! kale voithiste meeeee!
alt + shift, αν δε σου εχει επιλογη κατω δεξια, και αν δεν εχεις αλλαξει τα πληκτρα ή πειραξει τπτ αλλο στον υπολογιστη σου...
Σκέφτομαι ότι μερικές σελίδες στο ίντερνετ έχουν κωδικοποιημένα μηνύματα στο background για να σε κάνουν να κλαίς. Πόσο ασύληπτη είναι η πραγματικότητα οεο?
Από την άλλη σκέφτομαι ότι το χθεσινό κλάμα ήταν αληθινό.
Κωδικοποιημένα μηνύματα; Δηλαδή; Πως σε κάνουν να κλαις;
Σκέφτομαι οτι έχω ένα γείτονα που παίζει πιάνο τέτοιες ώρες και πολύ μου αρέσει...Μια σουρεάλ κιντερ-έκπληξη :)
Σκέφτομαι πως η μονάξια μου είναι αφόρητη αλλά δεν έχει νόημα να το γράψω...
Παιδιά έκανα εμετό, έβγαλα αίμα σε χρώμα καφέ και λίγο σε χρώμα κόκκινο. Δεν αστειεύομαι.
Τι λες βρε καροτάκι πάλι;
Αυτό που έπαθα λέω, και δεν ήταν καθόλου αστείο.
Τότε μήπως πρέπει ν' απευθυνθείς σε κανένα νοσοκομείο και όχι στο φόρουμ; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω από εδώ που βρίσκομαι.
Κανονικά αυτό πρέπει να κάνω αλλά φοβάμαι.