χαχα!!! παω επιτελους να μαγειραψω!!!
Printable View
χαχα!!! παω επιτελους να μαγειραψω!!!
μεχρι τα 30 πρωτα κιλα ημουν οκ απο χαλαρωση.απο εκει και περα εφτασαν ολα στα γονατα.
τόσο πολύ ε???έχεις γυμναστεί καθόλου????πριν την επέμβαση ήσουν σφιχτή????
καλό μαγείρεμα κοριτσάκι!!!
Κοριτσια σας ομιλει η ετοιμοθανατη Ναταλια!!
Πηγα απο την kings cross στην angel με τα ποδια, ειναι ενα μισαωρο μακρια αλλα εχει κατι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ανηφορες!!! Πηγα να παρω χρηματα απο την moneygram μιας και η τραπεζα μου εχει προβληματα και ακομα να φτιαξουν τα μηχανιματα τους... Ψιλοεβρεχε, ομπρελα δεν ειχα παρει γιατι λεω οκ κοντα ειναι, 2 χιλιομετρα δεν ειναι τιποτα! Αλλα δεν υπολογισα τις κ@λοανηφορεεεες!!! Γυρισα με το μετρο γιατι ρε γαμωτο εβρεχε ενω ηθελα να περπατησω κι αλλο...
Τεσπα... Εξαντληθηκα!!!
Αλλα!!!!
Ετσι οπως περπατουσα βλεπω μια αντανακλαση στη βιτρινα ενος καταστηματος και λεω αυτη σιγουρα δεν ειμαι εγω!!! Η λεω μπορει να αδυνατιζει η βιτρινα!!! Και κοιταχτηκε σε αλλες 3ς για να ειμαι σιγουρη οτι ειμαι εγω!!! Αχαχχαχαχαχαχα
Μου αρεσε αυτο που εβλεπα και ελαγα απο μεσα μου αν στα 27 κιλα μου αρεσω, στο τελος θα με ερωτευτω!!!!!! Χαα ααααχαχαχαχ!! ʼιστευτη αισθηση ρε παιδια!!!!
οχι δεν γυμναστικα γιατι ειχα καποια προβληματα στην αρχη και επαθα μυικη ατροφια και ο φυσιατρος μου ειχε απαγορευσει την ασκηση περα του περπατηματος.το στηθος μου ειναι το χειροτερο.τα χερια και τα ποδια ακολουθουν και τη λιγοτερη χαλαρωση εχω στην κοιλια.ημουν πολυ σφιχτη πριν την επεμβαση ομως οταν χανεις σχεδον 70 κιλα σε ενα χρονο θες δε θες θα κρεμασεις.βεβαια δεν σκαω και πολυ.μου φτανει που εχασα το βαρος και ειμαι απολυτα υγειης.τα υπολοιπα διορθωνονται
κοριτσαρα καλα βλεπεις εσυ εισαι.και που εισαι ακομα.εγω οταν μπαινω σε ενα συγκεκριμενο ασανσερ λεω μα καλα τοσο πολυ αδυνατισα???δεν πιστευω οταν μου το λενε οι αλλοι
Εγω εντατικη γυμναστικη θα αρχισω απο σεπτεμβρη! Απο οτι μου ειπε η γραμματεας του γιατρου θα εχω φτασει στα 100 τοτε (αν και δεν νομιζω αλλα τεσπα!) και ειναι καλυτερα να φυγει το πολυ βαρος για να μην καταπονηθει πιο πολυ το σωμα μου!!
Θα χρειαστω σιγουρα να φτιαξω κοιλια, μπρατσα, μπουτια και στηθος!
Οπως ειπα και στο κοριτσακι δεν θελω να βαλω στηθος μονο εαν ειναι απο δικο μου λιπος οπως ειδα οτι γινεται...
Αλλα πραγματικα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Καλητερα αδυνατη και με πλαστικουλες παρα παχουλουλα!! Χιχιχιχιχιχ!!
ναταλακι εγω θα παω να συζητησω τον ιουλιο με την πλαστικο να δουμε αν θα καλυψει τιποτα το ταμειο αν θα σωθει τιποτα και δεν θα χρειαστει πλαστικη το κοστος αν δεν μου τα καλυψει το ταμειο και θα σε ενημερωσω.εγω μονο ανορθωση θελω δεν βαζω επιπλεον στηθος.
Ααχαχαχχα ρε Λιλα πραγματικα θα φυγει ποτε αυτη η αισθηση οτι "καλα εγω ειμαι αυτη;;"!!!
Σου λεω νομιζα οτι καποιος με παρακολουθει!!!! Λεω οφθαλμαπατη ειναι!;; Βασικα ακομα πιστευω οτι απλα ΟΛΟΙ οι καθρεπτες και βιτρινες αδυνατιζουν!!! Χαχαχαχαχαχα
εγω ενα χρονο μετα δεν το εχω συνηθισει ακομα.λεω τι εγω ειμαι αυτη ή εγω χωραω σε αυτο το ρουχο???
Μακαρι να στα καλυψει το ταμειο σου!! Εγω βρηκα ηδη πλαστικο απο την κοπελα που σας ελεγα υην Ριτσα! Δεν ξερω αν καλυπτει τιποτα το ταμειο αλλα ο τυπος ειναι απιθανος!! Μπρατσα, που θεωρειτε δυσκολη πλαστικη, εψαχνα να βρω την τομη!! Και τελεια μπρατσα οχι σαν του Ποπαι πολυ λεπτα μπρατσα και πιο χοντρα χερια!! Και μπουτια, κοιλια τελεια!! Απιθανη δουλεια! Αλλα πληρωσε συνολικα 10.000 προ κρισης εννοειτε!! Στηθος δεν εχει κανει ακομα αλλα θα κανει συντομα! Και τις εχει αφησει λιγο πιο χαλαρη την κοιλια ουτως ωστε μολις κανουν στηθος να τεντωνει φυσικα η κοιλια και να μην ποναει!! Σας λεω ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης! Πρεπει να αρχισω να μαζευω χρηματα!!
αχ έτσι όπως τα συζητάμε μου φαίνεται θα γίνω σαν σακούλα......χαχαχα
για τις ραγάδες ξέρω δεν φεύγουν αλλά ήλπιζα ότι με την χαλάρωση θα γίνει κάνα θαύμα.....μα επιτέλους δεν θα φορέσω ποτέ brazilian???????? :)))) κ ρε γαμώτο έχω μύες γιατί έχω γυμναστεί στο παρελθόν αρκετά!!!
Ναταλία στο έχω πει εγώ όταν βρέθουμε δεν θα σε γνωρίσω.....θα μου μιλάς κ θα σου λέω χάσου από δω περιμένω την Ναταλία.....εσύ πως πας από χαλάρωση????
Αχαχαχααχ τελεια αισθηση πρεπει να ειναι!! Θελω να με δουν οι δικοι μου να δω αντιδρασεις! Ανυπομωνω να αγορασω ρουχα!!!
ναταλια στειλε μου u2u το ονομα του γιατρου.
Ναταλία δεν μαζεύεις κ για μένα κάνα φράγκο?????????χαχαχαχαχαχ