Ωραια!!! Εχεις γνωστους που εχουν κανει εκει; Θελω να βλεπω και αποτελεσματα πρωτα!! Χοχιχιιχιχ!!!
Οι αφες που εκαναν στηθος, ποσα πληρωσατε;;
Printable View
Ωραια!!! Εχεις γνωστους που εχουν κανει εκει; Θελω να βλεπω και αποτελεσματα πρωτα!! Χοχιχιιχιχ!!!
ναι εκαναν και τα 2 παιδια ενος φιλου του θειου μου και ο ξαδερφος μου που ειχε γυναικομαστια.
Wow θυμάμαι το πακέτο που είχες φάει και τις αγωνίες που είχες μέχρι να καταφέρεις να κάνεις την επέμβαση και τώρα χαίρομαι πολύ βαμπιράκι μου που πήγαν όλα καλά, έχεις χάσει ήδη τόσα πολλά κιλά και το απολαμβάνεις. Κι επιτέλους σταμάτα να παρακολουθείς και να παρενοχλείς τον εαυτό σου! :lol:
χαχαχαχα
βαρεθηκα ολη μερα στο κρεβατι
wow, πολύ θα ήθελα να ήμουν αφή της αφής,αλλά εγώ και η Κατερίνα περιοριζόμαστε να είμαστε φίλες! Λοιπόν, πληρώσαμε περίπου 3200 χωρίς απόδειξη.Quote:
Originally posted by -wow-
Και σου αρεσαν τα αποτελεσματα Λιλα μου!;
Αχ Τζινακι ναι!! Θυμασαι;; Τις 3478 ερωτησεις που εκανα(οι μισες ηταν οι ιδιες καθε φορα!!) η αγωνια και το κλαμα που εριξααααα!!! Και το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει μια στιγμη που να το συνειδητοποιησω οτι εχω κανει την επεμβαση!! Μονο με τις αλλεργειες επειδη ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ ενιωσα πιο αδυναμη απο τον εαυτο μου!!
Και σε ειδα 9 μερες πριν την επεμβαση!! ΜΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΓΟΥΡΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!! Πραγματικα ειστε τα lucky charms μου!! Σαν αυτα που φτιαχνεις!! Δεν μπορω να το βαλω στο μυαλο μου οτι ΔΕΝ υπαρχει αναμονη για επεμβαση!! Αφου γυρναω στις φιλες μου πριν απο λιγες εβδομαδες και ημουν ετοιμη να τους πω: αντε να παω Ελλαδα να δω τι θα γινει με την επεμβαση!!! Χαχαχαχαχαχα. Και μετα γελουσαμε ολες μαζι!! Πραγματικα ηταν αυτο που λεμε η καταλληλη στιγμη για να την κανω!! Δεν με νοιαζει καθολου που περιμενα τελικα σχεδον 2 χρονια!! Γιατι τα αποτελεσματα το αξιζουν και με το παραπανω!!!!! Ποτε θα τα πουμε παλι απο κοντα;; Σεπτεμβρη (το εχω ξαναπει!) κανονιστε να ειστε ολες Αθηνα να τα πουμε!!! Και αυτη την φορα για πιο πολυ ωρα!!!
Αχαχαχαχ το ελεγα και στο κοριτσακι οτι μπερδευω προσωπα και καταστασεις!! Βασικα ολας σαν αδερφες μου σαν νοιωθω αρα ολα οκ!! Χιχιχιχι!! Εισαι ευχαριστημενη;; Φανταζομαι θα τα βλεπεις και θα καμαρωνεις!!! :D
Καλε! Σε 3 μερες εχω σληβο/μπαιπασογεννεθλιαααα!!! 3 μηνες!! Καλλιοπη να κανουμε διπλο παρτυ;; Θελω να εχει θεμα γκλιτερ και πριγκιπισσες της Disney!! Θα ντυθω Αριελ!!!
ναταλια στον ξαδερφο μου που τις ειδα τις τομες δεν φαινονται καθολου.στους αλλους 2 δεν ειδα τις τομες ομως το αποτελεσμα φαινοταν πολυ καλο ειδικα στην κοπελα που φοραγε στενο μπλουζακι.αν την ξαναδω συντομα θα της πω να δω τις τομες.
Ναι Ναταλία το είχες πει για Σεπτέμβριο το θυμάμαι.εγώ πάντως σίγουρα εδώ θα είμαι....να κανονίσω να πάρω διαζύγιο εκείνη την ημέρα από άντρα μου...:))))
Ωραι!! Στειλε μου το τηλ του γιατρου Λιλακι!! Και πες μου πως πηγε η συναντηση ε;;
Χαχεχαχαχαχχαχ ε οχι και διαζυγιο Αντα μου!! Εδω πως και πως κανεις που θα τον αποχωριστεις για 4-5 μερουλες!!! Χαχεχαχαχχα
Η Σοκολατίτσα και ο μπαμπάς της είναι καλά ευτυχώς, θα μπει αργότερα να μας τα πει. Wow εννοείται ότι όταν έρθεις θα κανονίσουμε να βρεθούμε.
φιλεναδα θα τα χαλασουμε εγω ειμαι γοργονα εσυ θα ντυθεις αριελ??Quote:
Originally posted by -wow-
Καλε! Σε 3 μερες εχω σληβο/μπαιπασογεννεθλιαααα!!! 3 μηνες!! Καλλιοπη να κανουμε διπλο παρτυ;; Θελω να εχει θεμα γκλιτερ και πριγκιπισσες της Disney!! Θα ντυθω Αριελ!!!
αν θες ντυσου χιονατη η μπελ αριελ με τιποτα!!!!!!
λοιπον τα νεα μου το τριπλεξ βγηκε καλο απο οτι μου ειπε (στο γιατρο δε προλαβα να το παω) αλλα εχω ενα αλλο προβληματακι οταν περπατισω για αρκετη ωρα μετα με πιανει ενας πονος στη κλιδωση του μηρου και ειναι αρκετα εντονος
και σημερα βρηκε οτι εχω μια κυστη εκει (ειναι θεμα ορθοπαιδικου δεν εχει να κανει με τις φλεβες) και μου λεει καλα δε πονατε????
ειναι αρκετα μεγαλη και απο οτι ξερω αυτες πονανε πολυ οποτε τωρα ειμαι και για οτθοπαιδικο !!
ελπιζω μονο να μην ειναι κατι σοβαρο !
βλεπετε τοσο καιρο που ποναγα δε πηγαινα στο γιατρο γιατι ηξερα τη θα μου πει χωρις καν να με εξετασει!!!!