καλλιοπακι ποτε θα πας στον ορθοπεδικο???
Printable View
καλλιοπακι ποτε θα πας στον ορθοπεδικο???
Καλλιόπη μακάρι να μπορέσει να απορροφηθεί από τον οργανισμό αυτή η κύστη, πήγαινε στο ορθοπεδικό, πες του ότι έχεις χάσει πολλά κιλά και θα συνεχίσεις να χάνεις, να δούμε τι θα σου πει. Εύχομαι γρήγορα περαστικά και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και να πονάς αφού είσαι και όλη μέρα στο πόδι.
τζινακο πως τα πας απο ορεξη???
θα παρω τηλ το πρωι τωρα να δουμε ποτε θα βρω ραντεβου
πλαστικο κουβεντα βλεπω σημερα ε?
μονο εγω εχω το τελειο κορμι που δε θα θελει ουτε πλαστικη ουτε τιποτα! :P:P:P:P:P
Είμαι καλύτερα Λίλα. Εχω σταματήσει να νοιώθω αυτή την άρνηση για φαγητό, δεν πεινάω αλλά μπορώ να φάω αυτά που πρέπει. Κάποιες φορές νοιώθω δυσφορία αλλά δεν κρατάει για πολύ, μπορεί ας πούμε το πρωί να μην μπορώ να φάω με τίποτα αλλά από το μεσημέρι και μετά να φάω κανονικά. Εννοείται βέβαια ότι δεν τρώω πλέον κρεμούλες και τα συναφή, μόνο φαγητό. Δεν μας είπες τι κάνει το αγόρι; Τι σου είπε γι'αυτό που έπαθες;
το παθαινω και εγω αυτο τωρα με τη ζεστη.σημερα ειδικα αλλο που δεν ξαναεκανα εμετο τετοια σιχαμαρα.το αγορι μου κραταει μουτρα γιατι δεν του ειπα χτες για το νοσοκομειο.
τζινακι εχω 2 μεγαλα πετ σοπ κοντα μου θες να δω αν εχουν φαι για τον ψιτ αν ναι στειλε μου u2u με το ονομα της τροφης
Σ'ευχαριστώ πολύ Καλλιόπη, σου στέλνω u2u.
ο παπαρακος μου χτες μου εγλυφε τα δακρυα και οταν γυρισαμε απο το νοσοκομειο δεν εφευγε απο διπλα μου.το πρωι εκλαιγε αλλα δεν εβγαινε εξω να κανει τσια του αν δεν πηγαινα και εγω μαζι του.
Λίλα καταλαβαίνουν τα πάντα, εγώ όταν κλαίω μαζεύονται όλα γύρω μου με κατεβασμένα τ'αυτιά και με κοιτάνε ακίνητα και σε όλα τα χειρουργεία που έχω κάνει το καταλάβαιναν και με πλησίαζαν με προσοχή, χωρίς να χοροπηδάνε επάνω μου κι ενώ όταν ξαπλώνω θέλουν να με ακουμπάνε τότε ξάπλωναν μακριά μου. Η νοημοσύνη τους δεν υπάρχει, μόνο όταν το ζεις το πιστεύεις.
αχ ποσο μου εχουν λειψει τα ζωα αλλα δε μπορω να εχω και τη φροντιδα και τα εξοδα τους ισως αργοτερα τα καταφερω να εχω παλι ενα σκυλακι
Καλλιόπη έχοντας τη φροντίδα των παιδιών σου και ιδιαίτερα του μπαμπά σου είναι σαν να έχεις όχι ένα σκύλο αλλά ολόκληρο εκτροφείο!! Το θέμα είναι να έχεις ένα σκυλάκι και να μπορείς να το χαίρεσαι χωρίς άγχος κι εσύ έχεις πολλές υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή.
Πολύ χαίρομαι γιατί δρόσισε ο καιρός, έκλεισα τον ανεμιστήρα γιατί έρχεται μία ωραία δροσούλα απ'έξω.
τζινακο οταν γυρισα απο την αθηνα οταν εκανα την επεμβαση ο παρις επειδη η μανα μου δεν τον αφηνε να ανεβει στο κρεβατι κοιμοταν 15 μερες κατω απο το κρεβατι και εβγαινε μονο για να φαει να πιει νερο και να κανει την αναγκη του.καθοταν ολη μερα εκει