:lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol:
ειχε φτιαξει σημερα η μανα μου μπριαμ και εγω νεροβραστο κοτοπουλο μπλιαχχχχχ.
Κρίμα να μην μπορείς να φας κι εσύ μπριάμ, το φαντάζομαι με τα δικά σας κολοκυθάκια και μυρωδικά, θα μύριζε όλο το σπίτι όσο ψηνόταν, πως να φας μετά το κοτόπουλο!
εγω της ειπα της μανα μου και αυριο τρωω κοτοπουλο μετα κανονικα τα λαδερα μου τα λαχανικα μου τα φρουτα μου και ας με ξαναπανε με κολικο στο νοσοκομειο
Λίλα τώρα είδα ότι χρειάζεσαι μόνο -600 γρ. για να δεις το 89.9, wow!! Οχι το Ναταλάκι, το άλλο wow! :lol:
καθομαι σε αναμμενα καρβουνα τζινακο!!!!
Την Κυριακή που πήγαμε στο Δήλεσι χάρηκα γιατί είδα ότι οι φυστικιές είναι γεμάτες φυστίκια. Βγάζουν φυστίκια χρόνο παρά χρόνο, πέρυσι δεν είχαν αλλά και να είχαν φρεσκοχειρουργημένη όπως ήμουν δεν θα μπορούσα να τα μαζέψω. Πρόπερσι μάζεψα πολλά φυστίκια αλλά ήμουνα παχιά και όπως ανέβαινα στη σκάλα, στα κάγκελα, τεντωνόμουνα, έσκυβα στο τέλος έπαθα λουμπάγκο και ηρέμησα! Μου έκανε ενέσεις η μητέρα μου για μία εβδομάδα και μπόρεσα να πάω για μπάνιο μετά από 15 μέρες. Δεν μπορούσα να σηκώσω το αριστερό μου πόδι ούτε για να αλλάξω βρακί, που λέει και η Λίλα, με χτυπούσε ο πόνος πίσω στη μέση και έκανα πολύ ώρα να ξαπλώσω και να σηκωθώ. Φέτος δεν έχω τα κιλά να με επιβαρύνουν αλλά για καλό και για κακό θα πάω προετοιμασμένη, θα φοράω ζώνη όταν τα μαζεύω. Τα καθαρίζω και μετά τα ψήνουμε με αλάτι. Δεν τρώω πολλά φυστίκια αλλά μου αρέσει η ασχολία του να τα μαζεύω. Θα βγάλω φωτό να σας τις δείξω κι αν τα καταφέρει η μάνα μου θα της πω να με βγάλει φωτό επί το έργο χιχιχι.
Λίλα γιατί κάθεσαι στα κάρβουνα, βοηθάει στη γαστρεντερίτιδα; χιχι
Αχ βρε πειραχτηρι!!!!τζινακο φυστικι αιγινης η αραπικο???
Φυστίκια Αιγίνης. Αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς, ότι έχεις αγωνία να δεις το 8;
Ναι για το 8 εχω αγωνια.αχ ποσο μου αρεσουν τα φυστικια αιγινης.με το κιλο το ετρωγα πριν την εγχειρηση.
Οντως τα ζωα ξερουν και καταλαβαινουν τι εχουμε! Περσυ που η Pixie μου δεν ηταν καλα (ημασταν σιγουροι οτι δεν θα τα καταφερει) καθομουνα και την εβλεπα και εκλαιγα... Μαι ηρθαν και οι 4 γατουλες μου πανω μου και μου σκουπιζαν τα δακρυα με τις πατουσιτσες τους.. Και με φιλουσαν στη μυτη με τις μυτουλες τους!!
Ειναι καταπληκτικα ολα τα ζωα! Αλλα ειδικα αυτες οι 4 γατουλες (Pixie, Roxie, Charles & Sally) θα μου μεινουν για στην καρδια μου!! Δυστηχως δεν εχουμε καμια απο αυτες πλεον.. Βαλανε οι γειτονες ποντικοφαρμακο και πεθαναν ολες εκτος απο την Sally μας που αποφασισε να την κανει φετος και εφυγε.. Εχουμε βεβαια την απογονο της Slipknot με τα 2 γατακια της αλλα σαν τα 4 μοναδικα μωρα μου δεν ειναι κανενας!!! Τα αγαπω και αυτα το οδιο εννοειτε αλλα με τα αλλα ειχα αλλες σχεσεις με τα αλλα 4! Θελω να κλαψω τωρα...
Εγω τρωω αιγινης και τωρα! Τωρα ετρωγα μανγκο!!
Ε μανγκο μανωκο ιταλιανο!!!
Ναταλάκι μου που να κλαις τώρα, είναι και περασμένη η ώρα, δεν το αφήνεις για αργότερα; χιχι
Εγώ στα αιγίνης έχω μία ψιλοδυσανεξία, ελπίζω να μην έχει περάσει μέχρι το μάζεμα για να μην τρώω πολλά χιχι.