Εμενα μου αρεσουν τα κασιους πολυ αλλα τα αποφευγω.το μανγκο το σιχαινομαι.
Printable View
Εμενα μου αρεσουν τα κασιους πολυ αλλα τα αποφευγω.το μανγκο το σιχαινομαι.
Λίλα κι εγώ ακριβώς το ίδιο, δεν μου αρέσει το μάνγκο και μου αρέσουν πολύ τα κάσιους όπου επίσης τα αποφεύγω λόγω θερμίδων, έχω φάει λίγα 2-3 φορές.
Εγω ετρωγα λιγα στις αρχες που δεν μπορουσα να φαω φαγητο.μετα επειδη ειδα οτι κατεβαιναν ανετα τα εκοψα μαχαιρι γιατι δεν μπορω να συμβιβαστω με 2-3.
κορίτσια μου καληνύχτα γιατί με έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι κ είμαι ψιλοπτώμα!!!!!
Τώρα με τα κάσιους θυμήθηκα τον πατριό μου. Είναι αδύνατος, δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα και δεν ξέρει από διατροφή, θερμίδες κ.λ.π. Πριν λίγα χρόνια ξαφνικά άρχισε να παχαίνει, πήρε 3-4 κιλά. Αναρωτιόταν λοιπόν γιατί πάχυνε αφού δεν είχε αλλάξει κάτι στη διατροφή του. Του λέω λοιπόν δε γίνεται κάτι κάνεις αλλιώς πως παχαίνεις, πες μου τι τρως μέσα στην ημέρα. Αρχίζει λοιπόν να μου λέει και στο τέλος μου λέει το βράδυ που ξαπλώνω και βλέπω τι βι τρώω 3-4 χούφτες κάσιους!! Του λέω είσαι σοβαρός, αυτές είναι απίστευτες θερμίδες και μου λέει αλήθεια, δεν ήξερα ότι παχαίνουν! Μόλις τα έκοψε του έφυγαν και τα παραπανίσια κιλά.
Καληνύχτα Αντα και καλή ξεκούραση.
Κουκλίτσες θα σας καληνυχτίσω κι εγώ πάω να ξαπλώσω να δω σειρές, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
Καληνυχτα αντα!!!τωρα ληγουρευτηκα φυστικια και κασιους.
Καληνυχτα τζινακο μου καλη ξεκουραση!!!!την κανω και εγω για νανακια.
Καλησπέρες!!!!
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!
από που να αρχήσω και που να τελειώσω????
Λιλάκι αρχικά περαστικα
Περαστικά και στο Καλλιοπάκι μας!!!!
τζινάκι μου στείλε μου και εμενα την τροφ'η για το ζωντανο να τσεκάρω 2-3 pet που εχω εδω γυρω!
γλυκές μου αφες ευχομαι να είσαστε καλά! Να ευχαριστήσω το Ελλάκι για τις πληροφορίες που μου έστειλε!! κοριτσάκι μου να είσαι καλά!
Ναταλάκι 27 αγκαλιες και 72 φιλια και αμά ερθεις και τα καταφέρω θα στα δώσω από κοντα!!!
Ναταλάκι Νο 2 κατεβαίνεις και πας εσυ!!!! μπραβο κοριτσι μου!
Γλαυκη μου είσαι καλα??? αντε και εσυ με το καλό η κατιφορα σε λιγότερο από μήνα πια!!!
Μακ μου μετά τα μπάνια και τα μαγιο σου!!! να χα λιγη από την τυχη σου!!!
Πωλινάκι μου πόσο χαιρομαι με την μικρούλα δεν φαντάζεσαι!!!! μαχαιται με νυχια και με δοντια!!!! αν μου την φιλήσεις!!!!!
Καποιοα ξεχνω είμαι σίγουρη αλλά μην μου κρατάτε κακια.... ενα μυαλπ χειμώνα καλοκαιρι x 33 χρονια παρα 1 βδομαδα τι να σου πρωτοκανει!!!!!
σας καληνυχτω.... θα τα πουμε από αυριο!!!
PS με συγκινήσατε με το ενδιαφέρον σας!!!!! σας ευχαριστώ πολυ!!!
Καταφερα κ διαβασα τις 7 σημερινες σελιδες μη χασω τιποτα η γυναικα.κ παω κ εγω για υπνο.Ειμαι πτωμα αφου ξυπναω αχαραγα να παμε με τη Ναταλια για μπανιο ,κολυμπι μια ολοκληρη ωρα,μετα μαγαζι κ στις 5 που κλεινω παλι μπανιο με την κοπελλα που εχω για λιγοτεο απο ωρα ομως.Κ μετα στο σπιτι να μαζεψω τα ασυμαζευτα.
Λιλακο περαστικα!
Πωλινα ωραια νεα.Με το καλο να την εχεις συνεχεια στην αγκαλια σου.
Φιλακια πολλα σε ολες γιατι ηθελα πολλα να σχολιασω αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι.
Καλλιοπη ελπιζω κ εσενα να μην ειναι τιποτε κ να φυγει η κυστη μονη της.
φιλακια καληνυχτα!
εδιωξα το γιο μου απο το πσ να μπω να σας πω και εγω μια φορα καληνυχτα!
καληνυχτα λοιπον και ομορφα ονειρα σε ολες!!!
Μπήκα και εγώ να πω μία καληνύχτα.
Μου λείπετε κοριτσάκια μου αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να σχολιάσω σχεδόν τίποτα :grind:
Σας διαβάζω όμως ανελλιπώς ακόμη και όταν είμαι στο γραφείο στα κλεφτά. Που θα πάει θα έχουμε και πάλι ποιοτικό χρόνο κάποια στιγμή. Αγγελικούλα μας επιτέλους καλώς όρισες!!! Μας έλειψες βρε ψυχή! ʼντε περιμένουμε και τα δικά σου νέα όταν με το καλό βρεις χρόνο!
Πάω να ξαπλώσω και εγώ. Σας καληνυχτίζω και σας εύχομαι όνειρα γλυκά :love::kiss:
μέρααααααααααααααααααα η συνδεση μου...μαμακίζεται εντελώς...χτες έλειπα όλο το πρωί και το απόγευμα που ρώτησα αν μίλησαν με τον οτε μου είπαν πως μετά από διάφορα τηλεφωνήματα ο οτε αποφάνθηκε πως φταιει το δικό μας καλώδιο...ποιο καλώδιο από όλα ΟΕΟ???? μετά από ένα ρεσταρτ που έκανα στο ρούτερ επανήλθε για λίγο αλλά μετά πάλι τα έπαιξε και δεν συνδεόταν ^$%^#$%@ την τύχη μου μέσα!!!Συνδέθηκε τελικά το βράδυ αλλά σέρνεται,ούτε χελώνα δεν πάει τόσο αργά :d για αυτό κοριτσούδια μου κάντε λίγο κράττει βρεεεε πότε θα προλάβω να φτάσω στο σήμερα???
Καλιοπάκι δεν σε ξέχασα αλλά χτες ήμουν ένα πτώμα και αυτή κ Κ@λοσύνδεση δεν ήταν κ πολύ ευνοική....
Ημαρτνννννννννννννννννννν μόλις πάτησα να ποστάρω πάλι είχε πέσει η σύνδεση γκρρρρρ
Καλημέρα. Αγγελικούλα πολύ χαίρομαι που είσαι καλά, ελπίζω να καταφέρεις να έρθεις στη συνάντηση με τη Ναταλία και να τα πούμε και από κοντά. Υποτίθεται ότι αύριο το δικό μου pet shop θα μου φέρει τελικά την τροφή του γάτου, ελπίζω να μην ξανακάνουν λάθος και του στείλουν άλλη. Θα κοιτάξει και η Καλλιόπη σήμερα στα δικά της pet shop μήπως την βρει. Αν δεν την βρω τελικά θα σου στείλω κι εσένα μήνυμα, σ'ευχαριστώ πολύ.