συγχαρητηρια!!!
πάντα τέτοιες επιτυχιες!
κι ας ειναι και με ρυθμό χελώνας, γιατι ξέρουμε ποιος κέρδισε στον γνωστό αγώνα με τη χελώνα και το λαγό!!!!
Printable View
συγχαρητηρια!!!
πάντα τέτοιες επιτυχιες!
κι ας ειναι και με ρυθμό χελώνας, γιατι ξέρουμε ποιος κέρδισε στον γνωστό αγώνα με τη χελώνα και το λαγό!!!!
και ειμαι και στις τελευταιες μερες της περιοδου ... ελπιζω την επομενη βδομαδα να δω κανα 2 κιλακια κατω ακομη ... να πλησιαζουμε τον στοχο σιγα σιγα , να βαλουμε καινουριους ... ;)
μπραβο ρε στελλου I believe in you! κανει κ ρημα!
Κοριτσάρες σήμερα ζυγίστηκα μετά απο 10 μερες διατροφής και έχασα ένα κιλό!! Έπεσα απο τα 60 στα 59 (έπαιξε λίγο η ζυγαριά μεταξύ 58.9 και 59 αλλά τελικά σταθεροποιήθηκε εκεί) Επόμενος στόχος τα 58 για 20/03. ʼντε να δούμε τώρα που έσπασα το φράγμα των 60. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τις συμβουλές!!!
Μπράβο σου, και καλή συνέχεια! όλα γίνονται με επιμονή και υπομονή.Quote:
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
Κοριτσάρες σήμερα ζυγίστηκα μετά απο 10 μερες διατροφής και έχασα ένα κιλό!! Έπεσα απο τα 60 στα 59 (έπαιξε λίγο η ζυγαριά μεταξύ 58.9 και 59 αλλά τελικά σταθεροποιήθηκε εκεί) Επόμενος στόχος τα 58 για 20/03. ʼντε να δούμε τώρα που έσπασα το φράγμα των 60. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τις συμβουλές!!!
(Τι πανέμορφο όνομα είναι αυτό που έχεις!!)
Σ ευχαριστώ! Πάντως κι εσύ απ ότι βλέπω έχεις χάσει πάρα πολλά. Το κανονικό μου είναι Ίριδα αλλά τα έβαλα και τα 3 γιατί μου θυμίζουν το αγαπημένο μου ποίημα..
Αχ Ελύτη μου εσύ! πάντως παραμένει πολύ όμορφο to όνομα σου:)Quote:
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
Σ ευχαριστώ! Πάντως κι εσύ απ ότι βλέπω έχεις χάσει πάρα πολλά. Το κανονικό μου είναι Ίριδα αλλά τα έβαλα και τα 3 γιατί μου θυμίζουν το αγαπημένο μου ποίημα..
Συγχαρητήρια stellou1989 και Iris.
Πάντα τέτοια!!!
Αντε Στέλλου μου επιτελους τόσο καιρό προσπάθεια, μπράβο κούκλα μου, ποιος σε πιάνει τώρα που πήρες τον κατήφορο.:)Quote:
Originally posted by stellou1989
να τα και τα καλα τα νεα ... επιτελους πια ... πηγα σημερα διαιτολογο , μετα απο πολυ καιρο εσπασα το 110 ... 109 σημερα !!! :)) ωωωωω ναι ... αντε αντε παμε καλα ...!!!
82.7 οεοεο
στελλου :*
καλησπέρα κοριτσάρες
εχθές ολοκληρώθηκε και η δευτερη εβδομαδα ζυγισματος αλλα δεν εχασα ουτε γραμμάριο, με εδειξε και 200 γραμμαρια παραπανω απο την προηγούμενη αλλα ειμαι αδιαθετη οπότε δεν ανησυχώ ;)
Μπραβο σε όλες που χασατε οι υπόλοιπες μην το βαζετε κατω
φιλια
και εμενα μια απο τα ιδια αν και κανω ατασθαλιες τα βραδια και περιμενω επιτελους να αδιαθετησω...
εγω ειμαι ικανοποιημένη παντως για τα ΜΟΝΟ 200γραμμαρια παραπανω γιατι εκτος οτι εχω κατακρατηση εκανα και λιγες ατασθαλίες λογω περιοδου με ειχε πιασει μια λυσσα χιχι
Eιχα καιρο να μπω.. Σημερα ζυγιστηκα και ημουν 85.9.
Εχουν αρχισει να κατεβαινουν με πολλη δυσκολια πλεον τα κιλα. Θελει περισσοτερη προσπαθεια πλεον..
φαε 1 μπουκια λιγοτερη σε ολα τα γευματα...πιανει ;) εχεις δικιο οσο πεφτουν τα κιλα πρεπει να πεφτουν κ οι θερμιδες...ομως συνηθιζουμε σιγα σιγα νομιζω...δωσε του χρονο...