Μπραβο σε ολες, πηνελοπη, καραμελα και υπολοιπες!
Τελικα σημερα 76,8, πρωτη μερα περιοδου, ελπιζω να ξεφουσκωσω μεσα στις επομενες 3 μερες γιατι ειχα 5 μερες καθυστερηση και ειχα σκασει!!
Printable View
Μπραβο σε ολες, πηνελοπη, καραμελα και υπολοιπες!
Τελικα σημερα 76,8, πρωτη μερα περιοδου, ελπιζω να ξεφουσκωσω μεσα στις επομενες 3 μερες γιατι ειχα 5 μερες καθυστερηση και ειχα σκασει!!
Οπότε, έχεις μπροστά σου τέσσερις ολόκληρες μέρες για να πάρεις τα πάνω σου. Λίγο να προσέξεις σήμερα - αύριο, μεθαύριο θα δεις χαμηλότερο νούμερο και την Πέμπτη θα είσαι πιο ανεβασμένη και έτοιμη για το βρωμοπσκ! Μπορείς!!!Quote:
Originally posted by bouliana
το πσκ είναι για μένα η παραίτησή μου
σευχαριστώ papa!καποιο απτα επόμενα πσκ θα είναι σαν όλες τις μέρες!!!
συγχαρητηρια πηνελοπη!
λουκουμακι καλωσηρθες πισω, τελος καλο ολα καλα λοιπον, υπομονη ολα θα φτιαξουν...
σημερα δεν προλαβα να ζυγιστω, αυριο ζυγισμα κ αρχιζω διατροφη!
μπράβο σου πρακτικά έφτασες το στόχο σου !!Quote:
Originally posted by penelope1985
55.8 σημερα μετα απο σ/κ στον Θεολογο και σημερα μετα απο πρωινο και 2 καφεδες... Λογικα αυριο μπορει να εχω φτασει και τον στοχο
σε πόσο καιρό έχασες τόσα κιλά?
τα 22 τελευταια σε 6 μηνες περιπου
penelope τι να πω..Χίλια μπράβο κι από μένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ που αποτελείς παράδειγμα για εμάς τις υπόλοιπες!Αφού εσύ τα κατάφερες, θα τα καταφέρουμε κι εμείς!
Σε ευχαριστω!
-500 gr σημερα!
55.3. Αντε αυριο στοχος οπωσδηποτε!
me to kalo pinelopi!
85.1 κ αρχιζω
104.6
-200 gr
Σιγά τα αυγά,δηλαδή.Αν κι έχω τρελλή κατακράτηση πάλι...
θα ζυγιστώ κι επίσημα σήμερα,το επίσπευσα μπας και ξεκολλήσω λίγο.
Καλημέρα!
πρωτεινη νερα μου, πολλα μακαρονοειδοψωμια θα φας σημερα που ειδα στο αλλο τοπικ...
+ τα δημητριακα κ το φρουτο, χαμος
καλημέρα κοριτσάκια μου!
γυρισα σημερα απο 4μερο περασα πολυ ωραια!!!
εφαγα τ πάντα!δλδ καθε μερα ψάρια,πατατες τηγαν.παγωτό.αλλά σημερα με δείχνει 58.2 οπότε ειμαι αρκετα χαρούμενη.νόμιζα οτι θα χα παρει 2 κιλά σιγουρα!
με δείχνει 66 μετά από χθεσινή δίαιτα 1400 θερμίδων(καλά δεν πείνασα κιόλας)τικεράκι δεν αλλάζω είμαι τιμωρημένη!
Τη διατροφή του διαιτολόγου ακολουθώ και τρώω και λιγότερο... τι να σου πω,θα φανεί σήμερα που θα ζυγιστώQuote:
Originally posted by koralaki
πρωτεινη νερα μου, πολλα μακαρονοειδοψωμια θα φας σημερα που ειδα στο αλλο τοπικ...
+ τα δημητριακα κ το φρουτο, χαμος