πωπω, πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα σε αυτό το τόπικ, δεν εχει νόημα πια αφού έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή της προσαρμογής στα νέα δεδομένα. 22 μήνες μετά την επέμβαση τρώω κανονικά τις μικρές μου μερίδες , χωρίς να πονάω, προσέχοντας πάντα να μην τρώω γρήγορα. Η διατροφή μου περιέχει μια φορά την ημέρα κρέας, τυρί οπωσδηποτε, πρωινό δημητριακά,γάλα ή παστέλια ή κέικ ή καποιο ανάλογο σνακ, το βράδυ πολλούς ξηρους καρπούς και όποτε μου καπνίσει καποιο γλυκο χωρίς όμως να παθαίνω και στερητικά αν δεν το φαω. Εχω αυξησει τις θερμιδες μου γιατι δεν επιθυμω να χασω αλλο βαρος.
Σημείωση για τα νεότερα μανικάκια: δε διαρκει παντα η ευδαιμονικη παριοδος που μονο χανεις. Οταν φτασεις στο επιθυμητο βαρος, χρειαζεται προσοχη να διατηρηθει και οπωσδηποτε πρεπει να εχει γινει ταυτοχρονη δουλεια στην ψυχολογία ώστε να μη χρειάζεται να καταφεύγετε στα σαβουροφαγητά κάθε φορά που πιέζεστε. Το μικρό στομάχι είναι σύμμαχος αλλά όχι προστάτης μας. Μόνο εμείς αποφασίζουμε αν θα τα ξαναβάλουμε τα κιλά μας.
Φιλικά
Γιώτα