-
κοριτσάκι σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Κατερινάκι μου δεν γινόταν αλλιώς... θα κατερρεα και εγω στο τέλος και δεν έπαιζε.... κοριτσακι μου αντε και να δεις τι είναι οι σκληρινσουλες να ησυχασεις! προσευχουλες πολλές για σενα!!!!
Τζινάκι περαστικα (στην κοσμάρα μου και εγω!!!)
παω να κανω πεντι και μετα γραφείο!!! να τα καταφέρω θα τα πουμε από κει!!!
σας φιλώ όλες!!!
-
gorgona! ki egw on line eimai!
sugnwmh gia ta greeklish alla kollhse o ypologistis kai den allazei glwssa! elpizw molis gurisei to agori na ton ftiaxei!
ekana th syntagh soy x8es!!! mono feta den ebala gia na ginei pio lait na faw ki egw.
kala e! uperoxo!!! ontws glupsane kai ta daxtyla toys!!
mono pou an kai den ebala stagona nero bghke polu neroula apo ta zoumia ths ntomatas mallon.
giati bebaia ebala ki egw 8 ntomates! mallon uperebala ligo!
taspa olo auto to zoumi pou perissepse epeidh htan pentanosthmo den to peta3a alla 8a to kanw gia mhmera makaronia sto fourno!
-
Καλησπέρα, επέστρεψα. Γοργονίτσα σ'ευχαριστώ πολύ, μην πας να ρωτήσεις στο άλλο γιατί αύριο θα μου τα φέρει το δικό μου pet shop. Αγγελικούλα περαστικά στη μανούλα και στον παππού και καλή δύναμη, εγώ λέω να σε λέμε Βεγγούλα! :lol: Koritsaki μου κολλάει κι εμένα καμιά φορά η αλλαγή γλώσσας στον υπολογιστή, αν κλείσεις τον υπολογιστή και τον ανοίξεις πάλι λογικά θα διορθωθεί. Μακ δεν πειράζει που δεν θα έρθει το σ/κ η Ναταλία αρκεί να έρθει όντως την άλλη εβδομάδα.
-
Λιλάκιον γιατί σε χάσαμε; Ελπίζω να είσαι καλά, γράψε μας όταν μπορέσεις.
-
Γκαμώτο πήρα το assoprol για το στομάχι, έφαγα 1 μπιφτέκι, πήρα το arcoxia και έκανα εμετό. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει το φάρμακο που είναι δυνατό ή κάτι άλλο. Και περίμενα πως και πως να το πάρω για να με αφήσει λίγο ο πόνος. Θα το καταλάβω αύριο που θα το ξαναπάρω το μεσημέρι. Να σας πω τι έπαθα πριν στο σούπερ μάρκετ, πολύ γέλιο. Ημουνα μπροστά στα χαρτικά και κοιτούσα, δίπλα μου ήταν ένας άλλος κύριος, κάποια στιγμή έκανα προς τα πίσω αλλά δεν είχα δει που είχανε στήσει μέσα στη μέση μία ντάνα με μπουκάλια κόκα κόλας. Οπως έκανα λοιπόν προς τα πίσω χτύπησα το καλάθι μου στις κόκα κόλες και νόμιζα ότι χτύπησα κάποιον άνθρωπο και γυρνώντας να δω λέω ταυτόχρονα, ωχ, συγνώμη! Δίπλα μου ο άλλος κύριος με κοιτούσε που ζητούσα συγνώμη από τις κόκα κόλες! :lol: Εννοείται ότι εξαφανίστηκα!
-
hello!!!κοπελαρες μου ειμαι οκ εχω ομως δουλιτσες και τρεχαματα απο το πρωι οποτε θα τα πουμε αργοτερα.σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον cu later!!!!!!!!
-
Καλησπερα!! Περαστηκα Τζινα μου!! Παρε το μηχανιμα της μαμας και ελπιζω να γινει καλα το χερακι σου!
Αγγελικη η μαμα τωρα ειναι καλυτερα;; Δυστηχως οι αντρες σε θεμ υγειας οι περισσοτεροι ειναι στην κοσμασα τους! Καλα εκανες και μαλωσες τον μπαμπα σου!
Καλλιοπη μου θα κανω τις εξετασεις την αλλη εβδομαδα, ερχομαι Ελλαδα την αλλη Τεταρτη και αν τα αποτελεσματα ειναι καλα δεν θα με δει τωρα ο γιατρος αλλα τον Σεπτεμβρη που θα κατεβω για κανενα 2-3μερο Αθηνα πριν ερθω παλι Λονδινο!! Εσυ ποτε εχεις ραντεβου μαζι του; Καλα σληβογεννεθλια και σε εσενα!!! Αυριο εγω τα κλεινω!! Εσυ μεθαυριο!! Χιχιχιχιχιχιχ!!! Ρε Καλλιοπη.. 3 μηνες περασαν!!!!!! :D
-
Εντάξει Λιλάκι αφού είσαι καλά δεν ανησυχούμε, κάνε τις δουλίτσες σου. Φιλάκια.
-
Aυριο εχω ραντεβου!!! Με μια καλονη! Ποια λετε να εννοω;;; Μαντεψτε!
-
Βαμπιράκι θα έρθεις και θα πας κατευθείαν Κρήτη;
-
Wow με τον εαυτό σου έχεις ραντεβού, γιατί σε έχω ικανή! :lol: Με το koritsaki θα συναντηθείτε πάλι;
-
ναταλια ποτε ειπαμε οτι θα ερθω λονδινο να σε συναντησω γιατι δεν θυμαμαι???
-
:lol: :lol: Αύριο Λίλα, αύριο! :lol:
-
nai kuria tzina pali!!! kaloma8e h gria sta syka!!!(egw eimai h gria afou egw ths ekana thn anh8ikh protash!kai malista 8a thn paw sto parko! arxizw na ginomai epikundinh!!)
se euxaristw gia ta kala sou logia natalaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kai malista aurio 8a me deis me sortsaki(w nai!) giati to lerwsa telika to monadiko tzhn mou!!!!xaxaxaxaxaxaxa
kai mexri na stegnwsei....................
-
τζινακο μου κρεμασαι το το χερακι σου για να βρεις ανακουφιση.εχει η μαμα μου χρονια τωρα περιαρθριτιδα στον ωμο και μονο οταν το κρεμαει ανακουφιζεται.εχει πολυ ευαισθητο στομαχι και απο τα πολλα αντιφλεγμονωδη επαθε κοκομπλοκο.παντως ο γιατρος της ειχε πει να βαζει παγο απο οτι θυμαμαι.