Quote:
Originally posted by -wow-
μια γνωστή μου που έκανε σληβ στο Ρίο πριν απο 6 χρόνια, σε κάποια φάση απο την αρχή για παράδειγμα δεν μπορούσε να πίνει νερό! Και πήγε στον Καλφ και του λέει γιατρε μου δεν μπορώ να πινω νερό! Αυτο που θέλω με μανία είναι κοκα κολα που απαγορεύεται! Και τις είπε όχι, μπορείς να πίνεις διαιτης μέχρι 6 κουτάκια την ημέρα! Ας πούμε το Πάσχα ότι έφαγε το έβγαλε (πήγε σε ένα χωριό να κάνει ανάσταση και τα φαγητά ήταν πολυ κασέτα ενώ αυτή κάνει πολυ υγηινη διατροφή!) και το μόνο που κράτησε ήταν μισό μεγάλο τσουρέκι βουτηγμένο σε γάλα που το έφτιαξε η ίδια διαιτητικα! (το τσουρεκι όχι το γάλα Χχαχαχαχαχαχ!)
Η ας πούμε τρώει ξηροκαρπια με το κιλό, δεν σταματάει, όπως και καραμελομενα ξηροκαρπια! Και αν την δείτε τώρα απο 140 κιλά που ήταν είναι σταθερή στα 60 εδώ και 5 χρόνια
Quote:
Originally posted by -wow-
Πρωί νερό
Μετά απο 1 ώρα γάλα με 2 κουτ σούπας δημητριακά η αυγό (ασπραδι αν τρώω κάθε μέρα) η μισό τοστ με γαλοπουλα και τυρί χαμηλών λιπαρών..
Μετά απο 1,5 ώρα Φρούτο
Μετά μεσημέρι 60-90γρ κρέας η κοτόπουλο η ψάρι
Η 1/5-1 κούπα όσπρια
Σαλάτα ντομάτα αγγουρι χωρίς σπορια, σιγά σιγά και χόρτα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.
1 κγ μαγιονεζα λαιτ (δεν έχω φάει) η
Τυρί χαμηλών λιπαρών
1 1/5 ώρα μετά Φρούτο η ζελέ
Νερό (2λιτρα την ημέρα!)
Απογευματινό όπως μεσημέρι αλλά όχι το ίδιο
Βράδυ νερό με λεμόνι για τουαλέτα..
Δεν στα γράφω όπως ακριβώς τα λέει γιατί δεν τα θυμαμαι αλλα πάνω κάτω έτσι ήταν.. Και την διατροφή του Ρίο που πήρα (γιατί έλεγα βρε μήπως είναι πολλά;) τα ίδια ήταν...
Αλλα μου είπε σταδιακά να φτάσω σε αυτό το σημείο.. Γιατί 2 μήνες πριν που μου το είχε δώσει δεν μπορούσα να τα τρώω όλα αυτά!
Αλλα όπωσδηποτε 56-62γρ πρωτεΐνη την ημέρα! Που ακόμα να τα καταφέρω!!
Θα σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον δεν διάβασες καλά την διατροφή που σου έστειλα αν θεωρείς ότι η δική σου είναι ίδια με του Ρίου?.σου τόνισα πως κάθε μέρα « απαραίτητο να λαμβάνεται καθημερινά 2 φλυτζάνια γάλα,2 κεσεδάκια γιαούρτι,150 γρ κρέας » και πως οι αναλογίες της πρωτείνης είναι Αναλογίες πρωτείνης