ιωαννα εγω που εκανα την επανεξεταση του χρονου στο νοσοκομειο δεν πληρωσα ουτε 5 ευρω και ο παθολογος που μου τις εγραψε μονο την επισκεψη εγραψε στο βιβλιαριο αρα ουτε εκει λεφτα.
Printable View
ιωαννα εγω που εκανα την επανεξεταση του χρονου στο νοσοκομειο δεν πληρωσα ουτε 5 ευρω και ο παθολογος που μου τις εγραψε μονο την επισκεψη εγραψε στο βιβλιαριο αρα ουτε εκει λεφτα.
lila με ικα τις έκανες?εγώ ίσως πλήρωσα 5 ευρώ ,γιατί παράλληλα έκανα κ επίσκεψη για την επανεξέταση στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία
με δημοσιο ιωαννα
Ιωάννα μου σ'ευχαριστώ για την ενημέρωσή σου για το ψηφιακό σήμα.
Ιωαννα θα ειμαι στην Ναυπακτο απο Τριτη μέχρι και το ΣΚ. Θα το ήθελα πολυ να βρεθουμε απο κοντα αν βολεψει. Κανονισε και εσυ το προγραμμα σου , και αν εμπεριεχει καμια βολτα στη Ναυπακτο ενημερωσε με. Θα μιλησουμε και τηλεφωνικα .
Αγγελικη ναι δεν ελεγα εννοουσα οτι η διατροφη ειναι η ιδια, αυτο ειναι το διαιτολογιο και μου το τονισε στο οποιο πρεπει σταδιακα να φτασω! Τις αναλογιες γιαουρτιου-γαλατος κτλ και σε εμενα τις ιδιες εχει, μονο το κρεας μου το εχει βαλει 60-90γρ αφου ηταν για τωρα την αρχη.
Ξηρους καρπους μου ειπε να τρωω αλλα παντα με μετρο. Το τοστ δεν το εχω τελειωσει ποτε και δεν το συνηθιζω για γευμα ουτε για σνακ. Γιαουρτι δυστηχως δεν τρωω γιατι μετα την πρωτη κουταλια του γλυκου εχω σκασει και δεν μπορω να φαω τιποτα αλλο για πολυ ωρα!!
Ρε δεν ξερω παντως εγω μπορω να πιω το πρωι το νερο μου και μετα απο 1 ωρα το γαλα μου... Ας πουμε εχτες ηπια 3 μπουκαλακια νερο των 500μλ σε 1,5 ωρα...
Οσον αφορα το σληβομπαιπας... Το στομαχι μου εχει κοπει ακριβως οπως στην σληβ, με εξαιρεση οτι εγω δεν εχω πυλωρο! Στο τελος του στομαχιου μου εχει φερει και "κολλησει" το εντερο με αποτελεσμα τα παντα να πηγαινουν κατευθειαν στο εντερο μου. Μου τα σχεδιασε κι ολας ο ανθρωπος και ηταν οπως τα εχω δει και σε αλλα φορουμς σχετικα με τις επεμβασεις αυτες! Αν δεν κανω λαθος και η Καλλιοπη το ιδιο εχει κανει μονο που εκεινη εχει πυλωρο!
Οσον αφορα την Ριτσα (η κοπελα με την κοκα κολα!) δεν μπορουσε ΚΑΘΟΛΟΥ ν πινει νερο! Οταν λοιπον πηγε στην επανεξεταση του μηνα (μιλαμε για 6 χρονια πριν!) το ειπε στον ντοκτορ και της ειπε υπομονη να δουμε και στο 3μηνο.
Συνεχιστηκε η ιδια κατασταση, το νερο ουτε που να το βλεπει ακομα και μεχρι σημερα και στο 3 μηνο του ειπε οτι δεν μπορει να πινει με τιποτα νερο αλλα θελει παρα πολυ να πιει κολα. Της ειπε οτι το στομαχι της θα ακουει απο εδω και στο εξης και οτι ειμαι σαν ενα μωρο που πρεπει να το μεγαλωσει! Της επετρεψε να πινει μεχρι 6 κουτακια κοκα κολα την ημερα.. Δεν λεω οτι το κανει σε ολους ουτε οτι το εχει σαν αρχη του να επιτρεπει κοκα κολας και γλυκα! Προς θεου! Αλλα επειδη ο καθενας μας ειναι διαφορετικος στην Ριτσα ειπε οτι ειναι οκ.. Επισης οταν επι ενα μηνα δεν μπορουσε να τρωει τιποτα αλλο εκτος απο παγωτο χωρις ζαχαρη και λιπαρα παλι τα ιδια της ειπε! Και δεν λεω οτι ειναι σωστο ΟΛΟΙ μας να τρωμε καραμελωμενα και τετοια αλλα αυτη το κανει..
Ειδα ακομα και το διατροφολογιο που εχει κρατησει απο το νοσοκομειο και ειναι λιγο διαφορετικο απο αυτο που μου εδωσες εσυ.. Εννοειτε οτι χρονο με το χρονο το φτιαχνουν καλυτερα, δεν ξερω.. Παντως και αυτη και ο αδερφος της τα εχασαν ολα τα κιλα τους και η Ριτσα εδω και 5 χρονια (ενα 7 μηνο εκανε να τα χασει νομιζω!) και ο αδερφος της που την εκανε 8 χρονια πριν ειναι υγειεστατοι και αδυνατοι.
Κατι τελευταιο! Για παραδειγμα την σουπα τοτε της την εδιναν στο νοσοκομειο ζεστη (οχι καυτη αρκετα ζεστη ομως!) για να την καταπιει! Εμεις ειχαμε εντολη να τα πινουμε ολα αρχικα κρυα! Ακομα και κοτοζουμο κρυο το επινα (μπλιαξ!)... Ζεστα αρχισα να τρωω πριν απο κανενα μηνα και οχι επειδη απαγορευονταν αλλα τα ειχα συνηθησει πλεον τα κρυα!!! :p χιχιχιχιχιχ
Αντε επιτελους τις διαβασες ολες τις σελιδες!! Μπραβο υπομονη!! Το γατουλινι τι κανει;; Σπινιαρει στα πατωματα; Χαχαχαχαχαχα
Αγγελικη μου δεν τρωω τιποτα με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη εκτος και αν τα φρουτα οπως σταφυλια ειναινσε αυτη την κατηγορια!! Ρε γαμωτο δεν ξερω με πιανει ξαφνηκα, συνηθως οταν ετοιμαζομαι να παω καπου! Πρεπει να παρω ενα πιεσομετρο!! Εντομεταξυ με τα χαπια που κατακαιρους παιρνουμε και τα πιεσομετρα, ουτε γιαγιαδες να ειμασταν!! Χαχαχαααχα
Το dumping ακομα να καταλαβω τι ακριβως ειναι! Πως θα καταλαβουμε αν ειναι αυτο η μια απλη ζαλαδα;;
Αγγελικη Αθηνα μενεις;; Το σεπτεμβρη κανονισε να σε δω και εσενα ε; Και την Γλαυκη και την Αντα που θα εχουν κανει τις επεμβασεις τους!!!! :D
Wow μου τα σταφύλια έχουν όντως υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και είναι "απαγορευμένα" για εμάς,και γιατί εκτός του γλυκαιμικού δείκτη έχουν και φλούδα που δεν διαλύεται εύκολα κ έχουν και πολλές θερμίδες!!!επίσης όχι στα σύκα,γιατί είναι γλυκά και έχουν πολλά σπόρια καθώς επίσης και με μέτρο η μπανάνα ,αν και μπανάνες εγώ τρώω αρκετές
εντιτ τα υπόλοιπα later αν έχω νετ,πάω να ταίσω -πάιξω με το γατοπαιδί μου :lol:
Ωωω δεν το ηξερα με τα σταφυλια!! Βασικα τα μασαω και δεν καταπινω την φλουδα (το ξερω αηδια!) μπανανα δεν εχω φαει απο τοτε που επαθα την αλλεργεια μου!!
Ωωωω καθετε και παιζει τωρα το σκατουλικο;; Παρτου ενα ψευτικο ποντικακι με σπανγκο να δεις πως θα το κινηγαει ολη μερα!!! Χαχεχαχ η ακομα και ενα πανι λεπτο να το κουνας περα δοθε, θα εχει με κατι να ασχολειτα για ωρες!!! Χιχιχιχιχι
Σας ειπα τα νεα;; Θα υιοθετησω μια νυφιτσα!!!! Ειναι σαν γατακι δεν υπαρχει!! Ανυπομωνω να την παρω σπιτι!!!! Ειναι τρελες και παιχνιδιαρικες!!!!
wow το αγγελουδακι το λενε ιωαννα οχι αγγελικη !
και εμενα μου ειχε πει σληβ με μικρο μπαι πας αλλα μετα οταν τον ρωτισα ειπε οχι ειναι αλλο το σληβ αλλο το μικρο μπαι πας και δε συνδιαζοντε εγω εχω απλα μικρο μπαι πας!
κοριτσακι εστειλα u2u και τωρα στελνω και στο αγγελουδακι
τζινακο κοιταξα ουτε το αλλο εχει αλλα ειπε οτι μπορει να φερει !
καλο????
Καλλιόπη σ'ευχαριστώ πολύ. Συνήθως με παραγγελία μπορούν να την φέρουν την τροφή. Ελπίζω να μην κάνουν λάθος αύριο και να μου την φέρουν. Αν όχι, ρώτησε η αδερφή μου σε έναν κτηνίατρο που είναι κοντά της και μπορεί και αυτός να την παραγγείλει. Σας έχω κάνει άνω κάτω με τον μαραθώνιο της τροφής του γατούλη χιχιχι. Βαμπιράκι πάλι καλά που θα υιοθετήσεις νυφίτσα γιατί αν υπήρχαν σίγουρα θα υιοθετούσες και δεινοσαυράκι! :lol:
Καλλιόπη τέλειο!!!!
καλα εκανα ενα εναλλακτικο τυροψωμο γιαμι γιαμι.σημερα εκανε ο ακης στο πρωινο μου τυροψωμο και εγω εκανα τα πειραματα μου.εβαλα κετσαπ σπιτικη γαλοπουλα πιπερια πρασινη ελιες και φετα.ηθελα να βαλω και βασιλικο ομως το ξεχασα.εγινε τελειο.
Αχ τι να σου πω Καλλιοπη μου; Εμενα μου ειπε οτι εκανα συνδιασμο αυτων των 2 γιατι δεν γινοταν διαφορετικα.. Απο οτι θυμαμαι μ ειχες πει και εσυ οτι εκανες σληβ με μπαι πας!!
Α καλα!!!! Μπερδευομαι με το νικ νειμ της!!
Ιωαννα οπου βλεπεις Αγγελικη, εσενα εννοω!! Χχχαχαχαχα !!! Αχ περιμενω μια ωρα στην ουρα για να βαλω χρηματα στην καρτα του μετρο!!! Εχουν μονο εναν ταμια! Και μετα λενε για την Ελλαδα!!! -.-