Βρε αγγελικουλα τρεχεις σαν το βεγγο.η μανουλα ειναι καλυτερα???ξεκουραζεσαι καθολου???
Ελακιον ειναι μαλλον η ευχαριστηση που νιωθεις με τη δουλεια που δεν σε αφηνει να νιωσεις κουραση.
Printable View
Βρε αγγελικουλα τρεχεις σαν το βεγγο.η μανουλα ειναι καλυτερα???ξεκουραζεσαι καθολου???
Ελακιον ειναι μαλλον η ευχαριστηση που νιωθεις με τη δουλεια που δεν σε αφηνει να νιωσεις κουραση.
Αγγελικούλα μουυυυυ!
Μεγεια την σύνδεση! Διάβαζα τα νέα σου και σκεφτόμουν σε τι οριακά σημεία έφτασες που αναγκάστηκες να βάλεις τις φωνές για να τους ευθυγραμμίσεις όλους! :lol:
Δεν μας είπες όμως. Πως πάει η νέα επιχειρηματική κίνηση του άντρα σου; Όλα καλά;
Λιλάκι μου ξεκούραση τον χειμώνα πια.... δεν προβλέπεται αυτή την περίοδο!!! τι να κανουμε! δουλεια βασικά να υπάρχει και καλά είμαστε!
Ελακι μου μια χαρα πανε... γι' αυτο και το χει κάνει ξενοδοχείο το σπίτι!!!
Που να με εβλεπες χθες με την εταιρία τηλεπικοινωνίων μου... η μάνα μου τρόμαξε στο πάνω πατωμα!!!!!
Κοριτσακια μου ηρθε κ το κουρασμενο παλληκαρι.2 μπανια την ημερα κανω ,βαλε κ τη δουλεια κ το σπιτι....Θα ξεπαρταλιαστω!Τη Ναταλια δεν την αφηνω να φυγει,τωρα που καλομαθα στο πρωινο μπανιο.Ασε που θελει να την πηγαινω κ σε εξωτικες παραλιες με μπλε πρασινα κ γαλαζια νερα!
Ελακι μου να παρεις τα λςφτα ,καλοφαγωτα να ειναι κ να σε θελει κ για αλλες δουλιτσες τωρα που καλομαθες!
κατερινακι μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ να ειναι απλα ο φοβος σου.Να πανε ολα καλα!
Τζινακο μου περαστικα σου κοριτσακι μου!Τι σου΄μελε παλι!Ποτε ο Γιαννης δε μπορει......Κ εχεις κ να ψαχνεις κ τη γατοτροφη!Ο σκυλος μας ειπαε ο κτηνιατρος οτι θελει επεμβαση κομπρεσες συνολο 200 ε κ θα δουμε.Αυτα δε γινονται τη σημερον του ειπε ο αντρας μου κ απλα του τρυπησαν το αυτι να φυγει το αιμα,αν κ βλεπω οτι ξαναμαζεψε κ του δινουμε κατι χαπια πρωι βραδυ.Ελπιζω να παει καλυτερα ο καυμενος μου.
Αγγελικουλα μας ελειψες!Χωστα σε ολους γιατι αλλιως δεν θα τους βαλεις σε προγραμμα!Περαστικα σε ολους τους δικους σου.
Ιωαννα 25 κ σημερα!Δεν το πιστευω οτι εφτασαν κιολας οι μερες.Ευτυχως μετραει το Τζινακι.
καλλιοπιτσα,Μακουλινι,Αβου λινι,Κοριτσακι,βαμπιρακι κ ολες οι αλλες να ειστε καλα!
Αχ ελακι μου.αν τα πραγματα ηταν αλλιως τωρα θα ειχα ανεβει στην αθηνα 500 φορες.ατιμη οικονομικη κριση.
Αγγελικούλα μου όσο γλυκιά και χαμογελαστή είσαι άλλο τόσο σε φαντάζομαι να γίνεσαι φόβια όταν αγριεύεις! Ποιος είδε την Αγγελική και δεν την φοβήθηκε ένα πράμα! :lol:
Βασικά και εγώ είμαι πολυ υπομονετικός άνθρωπος, αλλά άμα φτάσω στο αμήν από κούραση και υπερπροσπάθεια μπορεί να δαγκώσω τους πάντες! Αγριεύω, φωνάζω και χτυπιέμαι κανονικότατα σαν υστερική! :lol:
Καλώς το κουρασμένο μας Γλαυκόνι! Δεν σε λυπάμαι κοπελιά! Όλο μπανάκια και βολτούλες μου είσαι με την άλλη την γυρίστρω που ούτε στας Αθήνας δεν καταδέχεται να μας έρθει! ʼτιμη ξελογιάστρα!!!
ειναι που δεν έχει δει τα νερά κατω από το σπίτι μου!!!! που θα παει όμως?????
μηπως να κανονήσουμε το meeting στην βεράντα μου???? για πεμπτη όμως βραδάκι γιατί την Τετάρτη εχω γενεθλια και λεω μπας και βγω με τον αντρα μου (λεμε τωρα!!!)
Λιλα μου ηθελα να σου γραψω για το τυροψωμο εσενα που μου τρεξανε τα σαλια κ τελικα σε ξεχασα!Κ μη μιλατε για οικονομικες δυσκολιες εδω γιατι ειναι κ κατι αλλοι καλομαθημενοι που τωρα τους κακοφαινεται πιο πολυ!
Βαμπιροναταλακι το σεπτεμβρη που θα ανεβεις αθηνα σου υποσχομαι να συναντηθουμε για ψωνια.να δοκιμαζεις εσυ ρουχα και να ουρλιαζουμε παρεα στα δοκιμαστηρια με το ποσο μικρο νουμερο θα φορας.
Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε! :lol:
Καλή μαρή! Τρέχεις που τρέχεις για όλους και για τα πάντα, μου θέλεις και βραδινά σουαρέ στην βεράντα; Όχι ότι δεν σε έχω ικανή! Αλλά κάτσε να ξεκουραστείς και λίγο βρε κορίτσι μου, φωτιά έχει πάρει ο cul σου! :lol:
καλησπερα κορες,
Γλαυκη να περνατε καλα και ας ξεπαρταλιαστεις δεν πειραζει , ειναι καλο ξεπαρταλιασμα αυτο. Δυστυχως δεν ειναι καθολου η ιδεα μου για τις σκλυρηνσεις αυτες και υποψιαζομαι οτι μαλλον ειναι εσωτερικα αιματωματα. Εγω δεν ανυσηχησα ιδιαιτερα, στην Μακ ειπα να του πει του γιατρου που θα τον εβλεπε πριν λιγο καιρο και αυτος ειπε οτι πρεπει να το δουμε και οτι δεν ειναι φυσιολογικο να τα εχω αυτα ακομη. Απλα αυτη η ταλαιπωρια δεν βλεπω να εχει τελος και εχει αρχισει να μου την δινει.
Προς το παρον εχω βαλει ηδη την δευτερη μασκα στην μουρη μου στην προσπαθεια μου να μπουμπουκωθω λιγο και πριν τον υπνο θα βαλω και την μασκα ματιων. εκανα και τα νυχια μου. αυριο θα παω επιτελους και γυμναστηριο να κανω ζουμπα μετα το κανονισμενο μου καφεδιασμα.
Κοπελια οτι κ να πεις ακτες κ θαλασσες καθαρες σαν τις δικες μας δεν βρισκεις ευκολα!Η Ναταλια εχει ξετρελαθει.
Δηλ Κατερινα υπαρχει π[εριπτωση να σε ανοιξει παλι να σε καθαρισει η θα φυγουν με αντιβιωση ξερω γω λεω τωρα?
Κατερινάκι αύριο θα ζουμπιαστούμε παρεάκι :D
Γλαυκη αστα γιατι και εμεις στους καλομαθημενους ανηκαμε και τωρα τελειωσαν και τα ετοιμα.ειναι και αυτη η ελληνικη γραφειοκρατεια που σκοτωνει.αληθεια θα ερθει καμια πατρα οταν θα κανεις την επεμβαση???