-
Σ'ευχαριστώ Ελάκι, αυτό εννοούσα όταν έλεγα να βρεις μία δουλειά που να σου αξίζει! Με πήραν τώρα τηλ. από το pet shop και ήρθε επιτέλους η τροφή του γατούλη. Θα πάει τώρα η αδερφή μου να την πάρει μαζί με άλλα που θέλει για τα σκυλάκια της και θα μου την ντιλιβερίσει εντός ολίγου προσωπικώς χιχιχι.
Καλημέρα Καλλιοπάκι.
-
ελι μου αυτη δε φτιαχνει με τιποτα!
και να φτιαξει εχω εδω τον ειδικο που βρισκει τροπο να τη χαλασει αμεσα!!!
αλλα το παλευω και ελπιζω!
-
αχ μερικες μερικες μεχρι πρωσοπικο ντελιβερι εχουν!!!!
-
o πατερας μου προχθες που ηρθαν με ειδε και μου λεει , μην αδυνατισεις αλλο κοριτσι μου!! Μα πραγματικα δεν χορταινω να το ακουω αυτο . Μετα απο τοσα χρονια "μην τρως" και " χασε κανα κιλο" ειναι σαν βαλσαμο στην ψυχη μου. ασχετο ξερω αλλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου
-
:lol: :lol: Καλλιόπη τόσο τρέξιμο που έχει φάει η αδερφή μου για μένα και τέτοια φροντίδα που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια είναι σα να είναι σε πολύτεκνη οικογένεια και να έχει πολλά αδέρφια! :lol:
-
Τζίνα μου πολύ χαίρομαι που βρήκατε επιτέλους την τροφή του Ψιτ :D.
Να κάνουμε πιο συχνά ευχούλες η μία στην άλλη γιατί βλέπω ότι πιάνουν τόπο, οπότε μήπως να το κάνουμε σύστημα; Κάθε μέρα που θα ξυπνάμε θα κάνουμε προσευχούλες για όσους αγαπάμε και θα ευχόμαστε όμορφα πράγματα για αυτούς. Αν ενώσουμε την θετική μας ενέργεια μόνο καλά πράγματα μπορούν να προκύψουν ;)
Ξεκινάω με την πεσμένη Καλλιόπη μας και εύχομαι σήμερα κιόλας να ακούσει όμορφα νέα που να της δώσουν ένα όμορφο χαμόγελο στα χείλη! Επίσης σου εύχομαι την επόμενη φορά που θα ανέβεις στην ζυγαριά να έχει ξεμπλοκάρει και να δεις σύντομα το 12κάτι !!!!
Τζινάκι μου για εσένα εύχομαι να αποκτήσεις επιτέλους την δουλειά που σου αξίζει ;) ώστε να είσαι χαρούμενη και αυτάρκης και παράλληλα να ανακτήσεις πλήρως την υγεία σου και να κόψεις τις γιατροβόλτες και τα χαπάκια!
-
Κατερίνα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες κι εγώ το απολαμβάνω μου το λένε αυτό και μάλιστα τώρα είναι και η πρώτη φορά που δεν μου λένε πρόσεχε μην ξαναπαχύνεις γιατί ξέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί πλέον!
-
σ ευχαριστω ελι μου!
η θετικη σας ενεργεια μου ειναι πολυτιμη!
ελπιζω παντα στα καλυτερα και ασ αργουν να ερθουν!
ειμαι σιγουρη οτι δε θα χασουν το δρομο :)
τζινα μου και εμενα ο αδερφος μου εχει ριξει τρεξιμο πολυ αντι για μενα κυριως για τα παιδια μου που τι και αν δε εχει δικα του τα βασανα τους τα εχει!
και αυτα ομως τον λατρευουν
-
καλημέρα κοριτσούδια μου! τρέχω από το πρωί να κάνω απόψυξη σε ψυγείο No frost....τρομάρα του!!!άρχισε ξαφνικά να μαζεύει πάγο στο κάτω μέρος της κατάψυξης και διαπίστωσα πως μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει κ ρώτησα έναν φίλο ψυκτικό (καθώς λεφτά για τεχνικό δεν υπάρχουν φυσικά :d ) να το βγάλω από την μπρίζα κ να λιώσω τους πάγους μήπως έχει βουλώσει το σωληνάκι του και για αυτό δεν φεύγουν τα νερά,παρακαλάτε να είναι αυτό αλλιώς με βλέπω ανά δέυτερη ημέρα να κάνω απόψυξη προκειμένου να έχω ψυγείο :lol::lol: έχετε παρατηρήσει ότι όταν δεν υπάρχουν λεφτά τότε όλα χαλάνε??ο νόμος του Μέρφι λέμε μας καταδιώκει!!!
Ελι μου τι ωραία που και καλά θα πληρωθείς και σύντομα θα ξανασυνεργαστείτε!!
Κατερινιώ θα μας τρελάνεις???ήδη είσαι μια κουκλάρα πόσο άλλο πια θα ομορφύνεις???
-
Ελάκι προς το παρόν μου αρκεί μία προσευχούλα να περάσει το χέρι μου γιατί είναι η 2η μέρα που με πονάει πολύ κι έχει αρχίσει να μου τρυπάει το μυαλό. Ελπίζω να καταφέρω να πάρω το φάρμακο το μεσημέρι για να με αφήσει λίγο. Πρέπει να με δεις πως γράφω στο πληκτρολόγιο, έχω πολύ πλάκα, το έχω κρεμασμένο και το βγάζω λίγο έξω ίσα ίσα να πατάω τα πλήκτρα. Σκέφτομαι ότι προκειμένου να συμμετέχω στην παρέα σας δε με σταματάει τίποτα, στην ανάγκη θα μάθω να πληκτρολογώ και με τα δάχτυλα των ποδιών! :lol: :lol:
-
βρε άτιμες μέχρι να ποστάρω την απάντησή μου γράψατε άλλα τόσα!!φτού σας :PPP
Κατερίνα οι γονείς μας τελικά είναι περίεργα τρένα,και εμένα ο πατέρας μου πλέον έχει υιοθετήσει τον χαραχτηρισμό κοκαλιάρα (ολίγον υπερβολικός ) και επιμένει να πάρω και κανένα κιλό εκεί που ακόμα κ σε τραπέζι με κόσμο είχε γυρίσει κ μου είχε πει "μην τρως άλλο φτάνει" και αυτό στα 85 κιλα....για να μην αναφέρω όλα τα άλλα τα "Χαριτωμένα" που έλεγε
-
Καλημέρα Ιωάννα. Εγώ αυτό με το ψυγείο το έχω δύο χρόνια τώρα, πιάνει πολύ πάγο στον πάτο και μία φορά την εβδομάδα, όπως είναι σε λειτουργία κανονικά ρίχνω καυτό νερό και σπάω με μαχαίρι τους πάγους και ξανά πάλι τα ίδια. Πέρυσι το καλοκαίρι που έλειπα 2,5 μήνες στο εξοχικό, το είχα κλειστό το ψυγείο, μόλις γύρισα δούλεψε για 2 μήνες περίπου χωρίς να πιάνει πάγο αλλά μετά πάλι άρχισε τα ίδια. Σαν και σένα κι εγώ ούτε που σκέφτομαι να φέρω τεχνικό, αντιμετωπίζω μόνο τα συμπτώματα!
-
Ιωάννα μου σε καμάρωσα στο φατσοβιβλίο και έχω να δηλώσω ότι σου πάνε πολυ τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια :). Είσαι μία κούκλα και από κορμί κολόνα! :lol:
-
Σε είδα κι εγώ τώρα Ιωάννα στο fb, καλά που έχω το ρουφιανEli :lol: και όντως σου πάνε αυτά τα παντελόνια και φαίνεται πόσο έχεις αδυνατίσει παρόλο που είναι και άσπρο χρώμα το παντελόνι.
-
πονεμενη ιστορια το ψυγειο No frost που πρεπει να το κανεις αποψυξη αχχχχχ.
Ευχαριστω για το κοπλιμαν Ιωαννα, οσο και να το κανεις ομως τωρα που εχω περασει τα 30 χρειαζομαι λιγο παραπανω περιποιηση προκειμενου να κρατησω τα κεκτημενα οσο το δυνατο για περισσοτερο χρονο.
Τι θα γινει θα ερθεις στην Ναυπακτο την αλλη εβδομαδα?