Quote:
Originally posted by p_k
Καλημέρα!
Τι κάνετε; Χαθήκαμε λίγο...
Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και η ζυγαριά έδειξε 93,1 κιλά, δηλαδή απώλεια 1,2 την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του προγράμματος.
Πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος διότι η αρχή έγινε και το κυριότερο διαπίστωσα ότι το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, ευέλικτο και δεν σε αφήνει να στερηθείς ή να πεινάσεις.
Ειλικρινά, επειδή έχω περάσει από όλα τα προγράμματα των WW, αυτό, το PointsPlus, είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει.
Μέσα στην εβδομάδα έτρωγα το κανονικό φαγητό της οικογένειας, υπολογισμένο βέβαια με το νέο σύστημα των πόντων και επιπλέον κατανάλωσα και τους 49 έξτρα πόντους, κατανέμοντάς τους όπως ήθελα.
Υπήρχαν μέρες που έφαγα σοκολάτα 100 γραμμαρίων, πουράκια (δύο φορές την εβδομάδα δηλαδή γλυκό) και τις υπόλοιπες μέρες αύξησα τους ημερήσιους πόντους, προσθέτοντας από το απόθεμα των 49.
Αυτά προς το παρόν, πάω να ετοιμάσω πρωινό και τα λέμε αργότερα!
Καλή συνέχεια και Καλό Σαββατοκύριακο! :)
p_k το πρόγραμμα είναι όντως φανταστικό! εγώ απο χθές το ξεκίνησα και το λάτρεψα! είναι σαφώς πιο χορταστικό, και αυτό με τους εβδομαδιαίους πόντους σε επιτρέπει κυριολεκτικά να τρώς μικρές ποσότητες γλυκού κάθε μέρα! η μία φορά καθε τρείς μέρες μια σοκολάτα! είναι τρομερό! οι τύποι που το σχεδιάσανε σίγουρα μελετήσανε πολύ την διατροφική ψυχολογία του μέσου ανθρώπου που θέλει να αδυνατίσει. το τελειποιήσανε το ρημάδι! είναι βέβαια διαφορετικοί οι πόντοι των μερίδων κοκ, αλλά οκ εχω το πακετάκι συνεχώς μαζί σε ένα υπέροχο γαλάζιο ντοσιέ που ήρθε μαζί με το πρόγραμμα, και τα βλέπω συνεχώς! κάποια στιγμή θα το μάθω και δεν θα χρειάζετα ινα κοιτάω τα βασικά. αν παρατήρησες κάποια αυξηθήκανε και κάποια μειωθήκανε (προφανώς αυτά που έχουνε πιο πολύ πρωτείνη πέσανε κι αυτά με πιο πολλούς κάρμπς αυξηθήκανε δες το ψωμί πχ 35 γρμ 2π , ενω πριν 50 γρμ 2π, που σημαίνει 100γρμ 6 πρωπ ενα παλιο 4π!, δες διαφορά!).