Βασικα θεωρω τελειως λαθος λογικη να λεμε, σημερα εφαγα παρα πολυ (πχ 3000 θερμιδες) αλλα επειδη το εφαγα συνειδητα,δεν ειναι διαταραχη.Και να συνεχιζουμε την ιδια λογικη και διατροφικη συμπεριφορα καθημερινα.
Printable View
Βασικα θεωρω τελειως λαθος λογικη να λεμε, σημερα εφαγα παρα πολυ (πχ 3000 θερμιδες) αλλα επειδη το εφαγα συνειδητα,δεν ειναι διαταραχη.Και να συνεχιζουμε την ιδια λογικη και διατροφικη συμπεριφορα καθημερινα.
μα για να παχυνει κανεις τρωει πολυ,
αρα ολοι λαθος λογικη εχουμε κατα καιρους, αλλοι πιο συχνα αλλοι πιο αραια.
δε θα κατσω να σας εξηγησω την διαφορα βουλιμικου κ υπερφαγιας,
οταν δεν εισαι βουλιμικος δεν το εχεις βιωσει κ ειναι ματαιο να στο εξηγει καποιος,
αλλωστε ποιο το νοημα.
οσο για την ποσοτητα εχει τεραστια διαφορα το να φας παραπανω απο φαγητα που σου αρεσουν με το να φας παραπανω απο ανια/βαρεμαρα/δυστηχια.
επισης κ οι ποσοτητες παιζουν ρολο, οταν ειναι μετρησιμες δεν ειναι βουλιμικα!
εμενα ομως μου επιτρεπετε να μη το συζητησω αλλο το συγκεκριμενο,
μου αρκει που τρωω συνειδητα κι αν δεν αρκει σε σας δε πειραζει δε γινεται ναρεσουμε σε ολους.
Σημερα:
~14:30
320 γρ. φασολακια λαδερα κ αναλατα! (το ξεχασα :saint: )
περιπου 1 πατατα
110 γρ. ανθοτυρο 10%
η συνεχεια μετα
Την ερωτηση δε στην εκανα για να μου εξηγησεις, στην εκανα για να σου πω εγω οτι το να βρισκεις δικαιολογιες για να φας δεν ειναι λυση.Για παραδειγμα α τωρα εφαγα συνειδητα, αρα καλως εφαγα.Η αλλη δικαιολογια που εχω δει γενικα εδω μεσα, α σημερα ειμαι αδιαθετη οποτε θα φαω παραπανω και χιλια δυο αλλα παραδειγματα.Πειτε ρε παιδι μου σημερα εφαγα αυτα κι αυτα τελος.Ολοι καποια διαταραχη εχουμε γι'αυτο ειμαστε εδω.Το τι διαταραχη εχει ο καθενας σιγουρα δεν μπορει να την αυτοδιαγνωσει και να τη συγκεκριμενοποιησει εκτος αν παει σε ψυχολογο.Απο κει και περα προφανως δε γινεται να αρεσουμε σε ολους, αλλα οταν πχ εμενα μου λετε κακως δεν εχεις κανει μια ελευθερη μερα 4 μηνες, η κακως θες να πεσεις κατω απο τα 72 κιλα πρεπει να ειστε σε θεση να δεχεστε κι εσεις μια προταση απο μενα.Αυτα και χωρις παρεξηγηση ελπιζω.
σιγουρα κ εχεις δικιο αλλα μπορουσες να πεις κ ενα γεια πριν κ οχι κατευθειαν στην "επιθεση"
ετσι φανηκε αλλιως.
οσο για το τι σου λενε οι αλλοι δεν γνωριζω,
εχω αρκετες διαταραχες δικες μου να λυσω κ τον περισσοτερο καιρο δεν ημουν καλα για να "βοηθησω" κ αλλους,
με σωστο ή λαθος τροπο.
τωρα εχω καταλαβει οτι αν δε θελει κανεις να κανει κατι κ δεν εχει αντιστοιχη διαθεση τιποτε δεν γινεται (πανω στο θεμα διατροφη)
οσο για τις δικαιολογιες για να φαμε αν δεν υπηρχαν δεν θα ειχαμε παχυνει.
αδημονω να μην υπαρχουν καποτε ουτε στη σφαιρα της φαντασιας μου!
Εσυ μου τα ειχες πει αυτα αν θυμασαι, οταν ειχα βαλει φωτο με μαγιο, οτι κακως θελω να χασω πιο πολλα,για τα δικα σου λεγομενα μιλαω δεν αφηνω σποντες για αλλους.Αυτο ειναι το κακο εδω μεσα, οτι αμα λενε καποιοι "συμβουλες" ειναι καλες, αμα λεμε εμεις ειναι επιθεση.Δεν εχω να πω κατι αλλο.Απλα εχω κουραστει πλεον να διαβαζω ιδια και ιδια πραγματα, να βλεπω ατομα να λενε αποχωρω 123209323 φορες και να ξαναμπαινουν μετα λες και δεν τρεχει κατι, νιωθω πλεον οτι με εμπαιζουν.Το φορουμ γενικως τελευταια εχει ξεφυγει απο πολλες αποψεις.Τεσπα αυτα ειχα να πω κ τελος απο μενα.
παρακαλω?
μπας κ εισαι πορτιερης? δεν ξερω τι συνεβει στο φορουμ αλλα ειναι θεμα οσων ηταν εδω.
οσο για τα 72 κιλα επειδη το ειχα στοχο δικο μου (με υψος 1.63)
σου ειχα πει οτι εσυ σαν πιο ψηλη θαχες σωματαρα.
τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ασχολουμαι εγω με το αν η κονστανς θελει να χασει παραπανω κιλα κ στεναχωριεμαι μαλλον μπερδευεσαι.
αυτα κι απο μενα κ σε παρακαλω, οπως εκανες τοσο καιρο αλλωστε (και μαλιστα σε topic που εχω ανοιξει εγω η ιδια), αγνοησε οσα γραφω.
Constance ετσι είναι απλά πλεον εχω καταλήξει οτι ο καθενας ακολουθεί την πορεία του και ολοι στο τέλος θα δουμε τι καταφέραμε.κ εσυ τα χεις παει τοσο καλα χωρίς να ακουσεις κανέναν μας αλλα επειδη τα κανες μονη σου με τον τροπο που σου ταιριαζε καλύτερα.Quote:
Originally posted by Constance
Εσυ μου τα ειχες πει αυτα αν θυμασαι, οταν ειχα βαλει φωτο με μαγιο, οτι κακως θελω να χασω πιο πολλα,για τα δικα σου λεγομενα μιλαω δεν αφηνω σποντες για αλλους.Αυτο ειναι το κακο εδω μεσα, οτι αμα λενε καποιοι "συμβουλες" ειναι καλες, αμα λεμε εμεις ειναι επιθεση.Δεν εχω να πω κατι αλλο.Απλα εχω κουραστει πλεον να διαβαζω ιδια και ιδια πραγματα, να βλεπω ατομα να λενε αποχωρω 123209323 φορες και να ξαναμπαινουν μετα λες και δεν τρεχει κατι, νιωθω πλεον οτι με εμπαιζουν.Το φορουμ γενικως τελευταια εχει ξεφυγει απο πολλες αποψεις.Τεσπα αυτα ειχα να πω κ τελος απο μενα.
Μεχρι να αρχισεις να μου τη λες εκ του μη οντως (δηλαδη πριν κατι μηνες) δε σε αγνοουσα αν θυμασαι.Οσο για το πορτιερης που λες, επειδη εσυ εισαι μαλλον σε αυτο το τοπικ και το ειχα ξεχασει κιολας να σου πω την αληθεια, δεν ξαναγραφω εδω κανενα προβλημα.Απο κει και περα πολυ δραμα για το τιποτα πραγματικα.Αν ειναι να αποχωρησω εγω παντως να ειστε σιγουρες οτι spam topic δε θα κανω.Απο κει και περα το forum εχει τοσα μελη, δε μπορω να δινω σημασια σε ολους ειδικα σε μια περιοδο που πραγματικα χεστηκα τι θα πουν οι αλλοι και αν θα με παρεξηγησουν.Εχω πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω και μια σοβαρη προσπαθεια να συνεχισω.
καλησπερα γλυκες μου φιλες..
εχω χαθει λιγακι,οχι ομως επειδη το θελω αλλα επειδη εχω καποιες δουλειες κ τρεχω αλλα παρολα αυτα
προσεχω την διατροφη κ δεν εχω παρει κιλο..ελπιζω να τελειωσουν τα τρεξιματα συντομα κ να ειμαι
καθημερινα κοντα σας..αλλαξα κ το τικερακι μου...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__0__00...91ciB0ZXh0.gif
το τικεράκι σου ειναι πολύ γλυκο!!!!!!
ευχαριστω πολυ..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ωραιο αμαλακι! με το καλο να αρχισεις μαζι μας!
καλησπερα τι κανετε?εγω τρωω παγωτακι..το ηθελα εδω κ μερες κ τωρα μπορεσα να το φαω..επισης βαριεμαι
κ στεναχωριεμαι λογω καποιων ασχημων συμπεριφορων...
καλησπερα..τα σημερινα μου:
πρωι:1 κουπα γαλα κ 2 πτι μπερ ολικης
μεσημερι:γιγαντες με λιγο ψωμι κ 1 κομματι τυρι
απογευμα κ βραδυ δεν ξερω....
http://www.ticker.7910.org/wa__18__0...91ciB0ZXh0.gif