ε ναι Ριακι μου τουλαχιστον εγω πιαστηκα σχετικα γρηγορα σε 2μιση μηνες αλλες κοπελες κανουν χρονια δυστηχως, και ειναι πολυ ψυχοφθορο. τουλαχιστον ξερουμε οτι ολα οκ
Να τον χαιρεσε τον πριγκιπακο σου! παντα να ειναι η χαρα σου η μεγαλη! :) :)
Printable View
ε ναι Ριακι μου τουλαχιστον εγω πιαστηκα σχετικα γρηγορα σε 2μιση μηνες αλλες κοπελες κανουν χρονια δυστηχως, και ειναι πολυ ψυχοφθορο. τουλαχιστον ξερουμε οτι ολα οκ
Να τον χαιρεσε τον πριγκιπακο σου! παντα να ειναι η χαρα σου η μεγαλη! :) :)
σκέφτομαι ότι τη θέλω πολύ αυτή τη θέση!
μακάρι να πέσουνε θέματα που να ξέρω αύριο και να τις περάσω με καλό βαθμό τις εξετάσεις!!
άγχος!!! :crazy:
πως ο βαθμός βαριεστημάρας μου δεν μετριέται!!!! ΔΕΝ θέλω να κάνω τίποτα,ακόμα και από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο βαριεμαι να παω :flaming:
Είχα πρόταση για δουλιά με τον μισθό που θέλω και την θέση που θέλω!!!!!
Ο άντρας μου κανόνισε να πάμε παρασκευοσαββατοκυρίακο εκδρομούλα οι 3 μας!!!!!
Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλιά μου!!!
τί άλλο θέλω????????????????
Είμαι ευτυχισμένηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
αυριο εχω επαναληπτικη χωριακη και εχω αγωνια, η πρωτη (χθεσινη) τιμη ηταν 810 .
με βαση την πρωτη μερα της τελευταιας μου περιοδου (24 Μαρτιου) ειμαι 5 εβδομαδων και οπως σας ειπα στον χθεσινο κολπικο υπερηχο δεν ειδαμε τιποτα.
εχω μπερδευτει τοσο πολυ.
η τιμη της χωριακης μου αντιστοιχει στην 3η εβδομαδα κυησης
ξερει καμια μανουλα να ψιλοβοηθησει τουλαχιστον εμπειρικα? (τι ζηταω και γω τωρα ε? Evian στην ερημο!) :lol:
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Είχα πρόταση για δουλιά με τον μισθό που θέλω και την θέση που θέλω!!!!!
Ο άντρας μου κανόνισε να πάμε παρασκευοσαββατοκυρίακο εκδρομούλα οι 3 μας!!!!!
Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλιά μου!!!
τί άλλο θέλω????????????????
Είμαι ευτυχισμένηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Αντε τυχερουλα! Εμενα σε λιγες μερες ληγει η ασφαλεια της μηχανης, η συνδρομη του γυμναστηριου και ο λογαριασμος του κινητου! Εχω επισης πυρετο και βηχω ολη μερα. Τι αλλο θελω για να ειμαι δυστυχισμενος; :)
ειναι πολυ απλο αγαπημενε! πρωτα απ ολα χρειαζεσαι μια σεξυ αποκλειστηκη! να σου ''ριξει'' τον πυρετο! :lol:
οσο για την ασφαλεια της μηχανης συνδιασετο με την ληξη της συνδρομης του γυμναστηριου και εκμεταλευσου την καινουρια σου κορμαρα :P :P :P
ε και για το κινητο παλι υπαρχει λυση! θα τα λεμε γραπτως απο εδω!
keep smiling! φιλακιααα
:D:D:D:D:D:D:D
αυτο σημαινει γυναικειο πρακτικο μυαλο!
Καλη επιτυχια για αυριο, η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου.
ειδες? ειμαι ο θυληκος μαγκαιβερ! :lol: :lol: :lol: οτι χρειαστεις εδω εδω! η μισ πατεντα 2011!
σ'ευχαριστω πολυ γλυκε μου! ελπιζω να πανε ολα καλα! mats mouts
α δικος μου εισαι συ!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Αντε τυχερουλα! Εμενα σε λιγες μερες ληγει η ασφαλεια της μηχανης, η συνδρομη του γυμναστηριου και ο λογαριασμος του κινητου! Εχω επισης πυρετο και βηχω ολη μερα. Τι αλλο θελω για να ειμαι δυστυχισμενος; :)
(Αν εξαιρεσεις τον πυρετο και το βηχα)
τι κανετε ρε?
αυριο παω στο νησι........
θα χασω (κι αλλο) την επαφη.
φιλια!!;)
καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα κ Χρονια Πολλα σε ολους κ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
σκεφτομαι οτι θαλω να παω διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!:cool:
εύχομαι όλα να πήγαν καλά σήμερα για την mitsokolo μας!!!
γιατι τι εγινε με το μιτσοκολακι μας?????????????????
Είναι εγκυος και κάτι προέκειψε στην τελευταία εξέταση που έκανε. και θα πήγαινε ξανά σήμερα να δει τί γινετε. Ελπίζουμε πως θα έρθει πίσω με θετικά νέα
οτι ειναι εγκυος το ειχα δει, ειχαμε μιλησει μεσω φορουμ.......ελπιζω να μην ειναι κατι ασχημο και να μας πει οπως λες μονο ευχαριστα......:thumbup: