Ο πατερας μου και η μανα μου εχουν κανει στο ριο και ουτε τρεξιμο ειχαμε ουτε αναμονη ουτε τιποτα.πως και δεν την εκανε σε δημοσιο???
Printable View
Ο πατερας μου και η μανα μου εχουν κανει στο ριο και ουτε τρεξιμο ειχαμε ουτε αναμονη ουτε τιποτα.πως και δεν την εκανε σε δημοσιο???
Σοκολατίτσα δεν είμαι ματιασμένη για να κάνω αγιασμό, άρρωστη είμαι, φιλάσθενη θα το έλεγα καλύτερα και κάθε τόσο όλο και κάτι με ταλαιπωρεί. Ασε που αν περνούσαν τα προβλήματα υγείας μου με αγιασμούς και παπάδες το πιο πιθανόν θα ήταν να είμαι τώρα νεοκόρη!!
ΝεοκορΤζινα δεν πηγες ακομα για νανι?????????
Γιατι κ την προηγουμενη την είχε κανει στο ιατρικό, επισης ο γιατρος που τον παρακολουθει ειναι εκει.
Πριν εξι χρόνια στο παρατσακ γλυτωσε την εγχείρηση εαν ήτανε άλλος γιατρός σίγουρα θα είχε του είχε κάνει εγχείρηση για πολλόυς κ διαφορους λόγους.......οι στενώσεις ήτανε σε δύσκολα σημεία, τον γιατρό τον ξέρει 30 χρόνια(εκτος ιατρικης ιδιοτητας) κ του έχει απολυτη εμπιστοσύνη
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ασε που αν περνούσαν τα προβλήματα υγείας μου με αγιασμούς και παπάδες το πιο πιθανόν θα ήταν να είμαι τώρα νεοκόρη!!
:lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol: Λίλα για ξάπλα πάω, την επιδερμίδα θα την φτιάξω αργότερα.
Τζινάκο όλο κ κάποιος θα σε γλωσσοτρώει κ θα σε κοιτάει περίεργα τώρα που αδυνάτισες!
Η αδελφή μου απ΄ όταν πήγε στη Κρήτη έχει πάθει τριά τροχαία εκ των οπόιων το ένα σοβαρό απο θαύμα σώθηκαν, κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα, εκει που κολυμπούσε κάτι την τραβούσε απο κάτω, έχει 4-5 φορές λάστιχο κ άλλα πολλά, τυχαίο δεν νομίζω να τα πάθει όλα αυτά μέσα σε 2.5 χρόνια!
Καληνυχτα τσουπρες μου παω να δω γκατακα!!!!!
Όνειρα γλυκά κοριτσάρες μου!!!!!
Μπηκα και εγωωωω!!!
Περασαμε ωραια με το κοριτσακι αν και φυσουσε πολυ και το μαλλι εγινε κομπος!!! Χαχεχαχ
Οταν φευγαμε ειπαμε να παμε μαζι να ζυγιστω και ηταν εκτος λειτουργειας το μηχανιμα!! -.-
Τεσπα πηγα μετα με την αφη, και ειχα φαει κι ολας (φαγαμε σε γιαπονεζικο μπουφε, εγω εφαγα σε 2 ωρες 6 βραστες γαριδες (σκετες μονο κατι πιπεροσπορους ειχαν βαλει απο πανω!), 5 μισα μανιταρια με 2 μικρα κοματια κοτοπουλο και 2 πολυ μικρα σπρινκ ροουλς φουρνου με λαχανικα).
Ημουν σιγουρη οτι η ζυγαρια δεν θα δειξει 6κιλο κατω διοτι το εχω κανει σκατα εδω και 2 εβδομαδες και δεν τρωω τα γευματα μου, ουτε τα λιπαρα φρη φαγητα μου και το αποτελεσμα ειναι 3 κιλα μειον σε 2 εβδομαδες.. Στεναχωρηθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αφου καθομαι και κοιταω, ξανακοιταω το χαρτακι με τον αριθμο και θελω να μπηξω τα κλαματα...
Απλα νοιωθω να let down myself (συγνωμη που ειναι στα αγγλικα αλλα δεν μπορω να το εκφρασω διαφορετηκα!)...
Εντομεταξυ νοιωθω οτι κατι παει σιγουρα λαθος διοτι μπερδευομαι συχνα στον προσανατολισμο μου και στο που βρισκομαι (ημουν στο σταθμο και ενω εχω παει 1.000.000 φορες περπατουσα και δεν ηξερα που πηγαινα!! Ειχα ενα κενο στη μνημη μου!!!, τρομαξα παρα πολυ, ενιωσα σαν ηλικιωμενη σε αρχη αλτσχαιμερ... ).
Η ξεχναω ΣΥΝΕΧΕΙΑ τι θελω να πω.. Και παλιοτερα το παθαινα αλλα σε φυσιολογικα πλαισια.. Τωρα εχει παραγινει το κακο...
Βασικα νοιωθω οτι τα χανω... Ξερετε καμια εξεταση που μπορω να κανω για αλτσχαιμερ η αν μου λειπει καμια βασικη βιταμινη και ο εγκεφαλος υπολειτουργει; Δεν αστειευομαι πραγματικα εχω τρομαξει...
Πηγα και πηρα πολυβιταμινες, 2 διαφορετικες γευσεις για να αλλαζω.. Δεν πειραζει πιστευω ε;
Νιωθω χαλια και δεν μπορω να συγχωρησω τον εαυτο μου για την απωλεια.. Το ξερω οτι δεν ειναι στο χερι μου με το φαγητο αυτη την στιγμη και οτι αν εκανα την διατροφη μου σωστα θα ηταν μεγαλυτερη η απωλεια.. Δεν νομιζω να ειναι το σημειο που μπλοκαρει λιγο ο οργανισμος γιατι και περπατημα κανω εδω και 2 εβδομαδες πολυ που πριν δεν εκανα σχεδον καθολου..
Συγγνωμη που σας κουρασα αλλα ηθελα να σας τα πω... :(
Α! Μεθαυριο πρεπει να πληρωσω το κινητο μου, 135 λιρες και επειδη δεν θα τα εχω την ιδια μερα, λογικα θα μου το κοψουν! Αρα αν δεν σας στελνω ξερετε γιατι!!! :(
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, James Deen!!
Επεισης να σημειωσω οτι σε θεμα προσανατισμου με φωναζουν GPS!!
Και να μην εχω ξαναβρεθει σε μια γειτονια για παραδειγμα, θα βρω τον πιο γρηγορο δρομο για να φτασω στον προορισμο μου!!! Και ανησυχω πολυ τωρα!!!
μέρα κόσμε,εξακολουθώ να νιώθω σαν ζόμπι,.δεν διάβασα ακόμα τα χτεσινά σας νέα κ επιφυλάσσομαι να σχολιάσω αργότερα,να έχετε ένα όμορφο σσββατοκυριακο!
καλημέρα!
wow, δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό που έχεις, όμως αυτό που γνωρίζω από προσωπική εμπειρία είναι ότι όταν έχουμε πολλά στο κεφάλι μας, πχ. μετακομίσεις , το μυαλό μας λίγο καίγεται. Όταν χτιζόταν το δικό μου σπίτι και έπρεπε να πάρω του κόσμου τις αποφάσεις, είχα το εξής: ξεχνούσα και δεν μπορούσα να αρθρώσω απλές λέξεις όπως πατάτα, καρέκλα, ποτήρι κτλ!!! Τρομερό?? Ρώτησα ένα νευρολόγο φίλο μας και μου είπε να μην ανησυχώ, δεν παθαίνεις έτσι Alzheimer! Σημειωτέον, έχω και κληρονομικότητα, ο μπαμπάς μου έφυγε από αυτό, και καταλαβαίνεις είχα φρικάρει! Τώρα που είμαι ήρεμη, έχει μειωθεί κατά πολύ το φαινόμενο.
breakaki, εύχομαι όλα να αστρώσουν για το μπαμπάκα, να κάνεις και εσύ απερίσπαστη το πρόγραμμά σου και άλλο κακό να μη σε βρει!
Ιωάννα, αν είχα τέτοιο θέμα με τον ΟΤΕ , θα είχα σπαστεί φοβερά, παθαίνω νευρικό κλονισμό όταν δεν λειτουργεί η τεχνολογία!Τι να πω, υπομονη!
Λιλάκο, συγγνώμη κιόλας, να τη βράσω τη φίλη σου που είχε έναν "καλό" λόγο για όλα! Ακου εύκολη λύση, ας κοπιάσει από τα μερη των χειρουργείων, να δει από μόνη της τι εστί βερίκοκο!
Από σήμερα είμαι ξανά μόνη! Η ανακαίνιση στο πατρικό μου τελειώσε επιτέλους, η μαμά με μεγάλη ανακούφιση και των δυο επέστρεψε στο σπιτάκι της και εγώ σε λίγο ξεκινώ δουλειές να καθαρίσω το δικό μου!Γιούπι!
Καλημέρα ονειρόκοσμε!!!
Σε λίγο την κάνω και πάω στον λογιστή μου να τελειώνουμε με την φορολογική μας δήλωση και μετά μπανάκι στην θάλασσα! Χθες έπεσα ξερή από την κούραση γιατί όλη μέρα του έδωσα και κατάλαβε γιαυτο και με χάσατε! Δεν μπορούσα ούτε να πληκτρολογήσω η γυναίκα :crazy:
Ήταν πάντως μία όμορφη μέρα με θετική ενέργεια και πολύ ωραία πράγματα. Ποδηλατάκι, βόλτες στην αγορά, καφέ με την αφή και βραδινή ζούμπα! Σούπερ!
Ναταλάκι 2 νομίζω είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Δεν έχω συνηθίσει να σε ακούω κακόκεφη και στεναχωρήθηκα που απογοητεύτηκες τόσο με τον εαυτό σου. Έχεις κλείσει ένα τρίμηνο από την επέμβαση και είναι λογικό κάποια στιγμή να κάνει λίγο πίσω το σώμα σου στην απώλεια, αν και τρία κιλά σε 2 βδομάδες τα θεωρώ και πάλι αρκετά κιλά! Είναι και το γεγονός ότι δεν τρως αυτά που πρέπει αλλά γενικώς πιστεύω ότι είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Όταν θα γυρίσεις Ελλάδα θα στρώσεις διατροφικά και θα νιώσεις καλύτερα. Παίρνε τις βιταμίνες σου και φρόντισε να διατηρήσεις την υπέροχη θετική ενέργεια που έχεις πάντα. Έχεις χάσει 30 ολόκληρα κιλά σε τρεις μήνες οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ακριβώς θα έπρεπε να στεναχωριέσαι :puzzled:. Όσο για την μνήμη δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά μπορώ να κάνω δύο υποθέσεις:
1. Έπεσε απότομα η διάθεση σου και αποσυντονίστηκες. Είχες μάθει να είσαι πολυ high αυτόν τον καιρό και ξαφνικά μήπως απλά έπαθες κοκομπλόκο ψυχολογικό;
2. Μήπως δεν παίρνεις αρκετά Ω λιπαρά; Η τροφή του εγκεφάλου μας είναι τα καλά Ω λιπαρά και βοηθούν και στην μνήμη αλλά και στην γενικότερη καλη λειτουργία του εγκεφάλου. Υπάρχουν και συμπληρώματα που μπορείς να λάβεις. Δες το λίγο και αναλόγως αποφασίζεις.
Πάντως καλα κάνεις και φροντίζεις τις βιταμίνες σου γιατί τώρα τις χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Μην μου κατσουφιάζεις βαμπιράκι μου έχεις μία εκπληκτική και ζηλευτή πορεία!
Μακ μου πολύ χαίρομαι που επιτέλους τακτοποιηθήκατε! Δεν μας είπες όμως, έγινε όμορφο το σπίτι της μανούλας σου; Της άρεσε;
Καλές δουλίτσες τώρα και στο δικό σου σπίτι και με το καλό να χαρείς την ησυχία σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!
Λίλα μου να σου πω την αλήθεια επειδή και εγώ είμαι από χωριό καταλαβαίνω ότι όλοι μα όλοι ασχολούνται με το παραμικρό και τους είναι πιο εύκολο να βγάλουν το φαρμάκι τους. Αυτό όμως προσωπικά δεν το ανέχομαι από τους φίλους μου. Τουλάχιστον όχι πια. Με το σχόλιο της φίλης σου ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Το σωστό θα ήταν να χαιρόταν μαζί σου και ενδεχομένως να σου εξέφραζε και μία ανησυχία για το αν είσαι καλά και αν είσαι εντάξει στην υγεία σου. Η επέμβαση δεν είναι εύκολο πράγμα και ως φίλη σου φαντάζομαι ότι θα όφειλε να το γνωρίζει. Και εσύ ειδικά πέρασες και δύσκολα το πρώτο εξάμηνο με εμετούς και κατάθλιψη. Οπότε που ακριβώς το είδε εύκολο όλο αυτό που έκανες;;;;; Ξέρω ότι αν αρχίσεις να απορρίπτεις τον κόσμο γύρω σου λόγω ενός κακεντρεχούς σχόλιου στο τέλος δεν θα έχεις άνθρωπο να βγεις για ένα καφέ, αλλά και πάλι όμως τέτοιες κουβέντες δεν είναι καλό να περνάνε ντούκου.
Όσο για τον γιατρουδάκο θα συμφωνήσω με την αφή. Το 90% των γιατρών, μην πω και παραπάνω, είναι αθεράπευτα γυναικάδες! Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται αυτό αλλά οι περισσότεροι είναι μ@υνάκιδες :lol:. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ωραία να τις αφήνεις να σου ανεβάζουν το ηθικό ως γυναίκα και απο εκεί και πέρα άστους να γλύφονται ;). Δεν μας είπες όμως, τι φόρεσες χθες και ήσουν μία θεά;;;;
Το αγόρι ακόμη μούτρα κρατάει;