Εκανα φασινα στο σπιτι του παππου και μου βγηκε ο κ@λος.
Printable View
Εκανα φασινα στο σπιτι του παππου και μου βγηκε ο κ@λος.
η μεγαλη λειπει ηρθε το αισθημα και εχει παει βολτα !
τη δευτερα θα φυγουν για διακοπες οποτε θα τον εχω ολο δικο μου!
ο μικρος εχει μπαστακωθει στον αλλο και δε κουνιετε!
οχι τιποτα αλλο απο εδω δε μπορω να παιξω τα παιχνιδια μου στο φ/β γιατι κολαει!
μακ καλα εισαι κοπελαρα μου?
Λιλάκι να λες σου βγήκε ο cul, είναι πιο σικ! :lol: Καλά έκανες αφού δε γίνεται να τα κάνει μόνος του.
Καλλιόπη που θα πάνε διακοπές τα βλαστάρια σου, στο νησί σου;
παλι ζεστη εβαλε ρε κοριτσια μου.οι σκυλιτσες σου κουκλιτσες τζινακο.
ναι τζινα θα πανε διακοπες αλλα οχι στο νησι θα πανε θεσσ
εχει σπιτι εκει το αγορι και θα πανε για 10 μερες !
λεγανε να πανε καπου αλλου αλλα γενικα πολλα τα εξοδα ξενοδοχεια κλπ
οποτε αφου υπαρχει σπιτι και μαλιστα παραθαλασιο θα πανε εκει!
εχω κεφακια σημερα!!!!
καλα να περασουν η κορουλα σου και το αμορε καλλιοπακι!!!!!!!!
Καλλιόπη εύχομαι να περάσουνε καλά και να ξεκουραστούνε. Λιλάκι είναι πιο ζεστή η μέρα σήμερα αλλά προφανώς εσένα σου φάνηκε περισσότερο η ζέστη αφού έκανες δουλειές όλο το πρωί. Χαίρομαι που έχεις κεφάκια, άραγε θα συνοδευτούν και με τραγουδάκια; :lol: Εληξε το εμπάργκο των μούτρων ή ακόμα;
εληξαν τα μουτρακια με προειδοποιηση οτι εγω ζηλιες δεν σηκωνω.μπα σημερα δεν εχει τραγουδακια εχει πιαστει η μεση μου απο τις δουλειες και αυριο εχει ξυπνημα στις 7 για να πλυνουμε τη μοκετα του παππου.
και εδω θα ηθελα να κανω την εξης παρατηρηση και ειμαι σιγουρη οτι το τζινακι θα αρχισει τα το νου σου ρεμαλι.
ειναι τοσο ωραιο να εισαι ποθητη απο το αντιθετο φιλο και να φλερταρεις και να σου δειχνουν ενδιαφερον.δεν εχω περασει απο αντιστοιχη φαση στη ζωη μου και μου φαινεται μαγευτικο.
Λίλα δεν είναι κακό να νοιώθεις κολακευμένη από το φλερτ ενός άντρα. Το να είσαι σε μία σχέση δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις το φλερτ. Είναι λογικό να αναπτερώνεται η αυτοπεποίθησή σου, να αναστατώνεσαι, να φλερτάρεις δηλαδή αλλά μέχρι εκεί γιατί μετά αρχίζει το το νου σου ρεμάλι!
πρεπει να συνεχισουμε το ψαξιμο για σπιτι και δεν αντεχω με αυτη τη ζεστη.
Το καλύτερο είναι, αν γίνεται δηλαδή, να πηγαίνετε να δείτε σπίτια νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.
τζινακο σε θυμηθηκα πριν που εφτιαχνα μωσαικο για τη νονα μου
Θαυμάσια Λίλα! Κι εγώ τώρα πρέπει να ξεχάσω το μωσαϊκό που μου θύμισες! :lol: