Γεια σας κοριτσαρες, δεσμευομαι, αυριο πρωινο ζυγισμα, κ θα κανω σωστη διατροφη για μια εβδομαδα μεχρι να παω ταξιδι...στοχος 2 κιλα κατω! επανερχομαι!
Printable View
Γεια σας κοριτσαρες, δεσμευομαι, αυριο πρωινο ζυγισμα, κ θα κανω σωστη διατροφη για μια εβδομαδα μεχρι να παω ταξιδι...στοχος 2 κιλα κατω! επανερχομαι!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Και σήμερα ζυγίστηκα 57,6
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!!
Έτσι έτσι!
Να πετά η ομάδα!!!
Quote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον: απο 1/3 μεχρι 8/3 ειμαι μειον 2,2 κιλα. Απο 72,3 σε 70,1
Απο 8/3 σε 15/3 ειμαι μειον 600 γραμμαρια
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
Καλη εβδομαδα σε ολους! :)
Αν και δε περιμενα να αλλαξει κατι στη ζυγαρια σημερα αφου χθες βραδυ αδιαθετησα και σκεφτηκα λογω κατακρατησης κλπ κλπ...κι ομως!!!Εδειξε 1 κιλο λιγοτερο απο την περασμενη Δευτερα!Ολε!!
91 σημερα και συνεχιζω!!
Καλη δυναμη σε ολους!!Παμε γερα!! :)
sofaki, τι διατροφη ακολουθεις? Εχεις πετυχει πολυ μεγαλη απωλεια!! μπραβο σου!!!!
τι λετε 2 κιλακια σε 2μιση βδομαδες, ταχουμε???
αυτο που με προβληματιζει ειναι η διατροφη του Πασχα.... Πολυ δυσκολη περιοδος...
mtsek85 ευχαριστω :)
αν κανεις μερικα κλικ πιο πισω...στην 119 σελιδα λεω καποια πραγματακια...ριξε μια ματια αν θελεις....μη τα ξαναγραφω και κουραζω τα παιδια.
μια χαρα βλεπω τη διατροφη σου και οχι κ τοσο κουραστικη... Αντε αντε καλη συνεχεια!!!! Τον εφτασες το στοχο σου, στην ουρα εισαι!!!! :)
Εχω δρομο ακομη....τα 85 ειναι απλα ο δευτερος στοχος(ο πρωτος ηταν να δω διψηφιο :) και ο τελευταιος ειναι τα 72....
Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια....Καλη δυναμη και σε σενα κουκλα μου :)
58,5!!! Να σας πω βρε κορίτσια αλλά μην με κοροιδέψετε. Το τικεράκι πως αλλάζει??
Πάτα πάνω του και φτιάξε new
Οχι μη φτιάχνεις καινούργιο :)
Πήγαινε πάνω δεξιά control panel, μετά edit και μετά θα δεις σε ένα κουτάκι να γράφει το νούμερο που έχεις τώρα. Απλά άλλαξε το.
Κοριτσια αρχιζω! επιτελους εγινε το κλικ κ σταματησα να τρωω διαρκως!
83.1 σημερα κ επανερχομαι σε μια εβδομαδα!
λοιπον πηρα τη δυναμη και ανεβηκα μετα απο ενα χρονο στη ζυγαρια.91!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θα το σχολιασω...
85,5!
ΜΠΡΑΒΟ Δαναη!!!!!!!!!
Κάτι πιο κάτω από 60.Έχω αναλογική ζυγαριά και μόνο στο μισό κιλό καταλαβαίνω πως έχω χάσει κάτι.
Την έχω 8 χρόνια.Δεν την αλλάζω όμως να πάρω καμιά ψηφιακή μη με δείξει παραπάνω και μου ρθει νταμπλάς.