-
Γεια σας!!!
Εχω καιρο πολυ να μπω να γραψω αλλα σας παρακολουθω συστηματικα.
Χάθηκα και εγω μιας και διαβαζω σαν τρελη γιατι δινω εξετασεις και δεν εχω κουραγιο ουτε για διατροφες ουτε για τίποτα παρα μονο να περασω τα μαθηματα που μου εχουν βγαλει την πιστη-ειδικα το ενα απο αυτα. Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Παρα ταυτα, προσπαθησα να ειμαι σωστη διατροφικα και ετσι με μεγαλη χαρα διαπιστωσα οτι κατεβηκα στα 83,3 :bouncy::bouncy:
Οχι τιποτε αλλο αλλα πλησιαζουν και οι διακοπες και δεν θελω να κρυβομαι για ακομη μια χρονια κατω απο παρεο και πετσετες....ελεος πια!
Angek μη μου πεις οτι εισαι και εσυ του Ανοικτου;! Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Δύσκολο πραγμα να εισαι και μητερα-συζυγος και φοιτητρια. Εγω εχω στειλει τα δικα μου στην μητερα μου για να συκεντρωθω καλυτερα-ελπιζω να εχει αποτελεσμα.
Αυτα προς το παρον-παω να συνεχισω το διαβασμα μου.
Φιλια!
-
με το σύστημα αυτό, γνωρίζετε ποιος περιορισμός υπάρχει ως προς το είδος των πόντων;
για παράδειγμα, δεν μπορείς να καταναλώσεις τους 20 πόντους που δικαιούσαι τρώγοντας μια ολόκληρη τούρτα, ΟΚ;
αλλά ποια η αναλογία μεταξύ πόντων φρούτων, λαχανικών, πρωτεϊνών κλπ;
-
καλημέρα μας! πως πήγαν οι εξετάσεις παιδιά; όλα καλά;
πάει και το 3ήμερο ... πίσω στα γραφεία :) άτιμο καλοκαίρι... εργασία, υπομονή, φραπέ και ζέστη! :)
σουσου διάβασε εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326 που προσπαθήσαμε να τα συγκεντρώσουμε κι αν έχεις απορίες ρώτα και πιστεύω ότι κάποιος θα μπορέσει να σε κατατοπίσει :)
-
Nefeli θα το κοιτάξω, σε ευχαριστώ πολύ:starhit:
-
Βρε βρε χαθήκαμε όλοι...
κι εγώ τρελλό διάβασμα να περάσω τα τελευταία μαθήματα που μου έχουνε μείνει.
φανταστικό το νέο προγραμματάκι παιδιά, πήρα κι ένα σωρό πράγματα απο το ονλάιν κατάστημα τους (εδώ για πιο πολλές πληροφορίες! http://www.weightwatchers.co.uk/shop/ord/fax.aspx ), είναι τρομερό. το καλύτερο που έχουνε βγάλει μέχρι στιγμής!
πως τα πάτε με το κουράγιο; έγω έπεσα ένα κιλό παρακάτω απο τότε που το ξεκίνησα. και το πεδόμετρο έδωσε έμπνευση για πιο πολλή άσκηση και κούνημα!
συνεχίζω δυναμικά!
-
Φαρμακείο είναι! Είδα τιμές και φρίκαρα! :puzzled:
-
Καλησπέρα!
Είναι αλήθεια ότι χαθήκαμε, προσωπικά όμως πριν δεκαπέντε μέρες είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου: θα έγραφα εδώ αν κατόρθωνα να έχω απώλεια βάρους για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Το έκανα διότι όλο το προηγούμενο διάστημα ήμουν στη φάση αρχίζω - σταματάω - ξαναρχίζω, κλπ. κάτι που εκτός των άλλων είναι και πολύ ψυχοφθόρο.
Πράγματι, πήγα πολύ καλά: ξεκίνησα την Τετάρτη 8 Ιουνίου στα 94,7 κιλά και την πρώτη εβδομάδα έχασα 1,7 κατεβαίνοντας στα 93.
Τη δεύτερη εβδομάδα δεν εφάρμοσα όπως ξέρω το πρόγραμμα, αλλά και πάλι είχα απώλεια 200 γραμμαρίων, κατεβαίνοντας στα 92,8 κιλά. Συνολικά -1,9 κιλά επομένως.
Έγινε η αρχή και τώρα το ξέρω, το βλέπω, το αισθάνομαι, είμαι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό μου. Εννοώ σίγουρος ότι θα κάνω αυτά που πρέπει. Το πρόγραμμα που αγάπησα και εμπιστεύομαι, αυτό που με βοήθησε τόσες φορές στο παρελθόν.
Αυτήν τη φορά όμως, θα προσέξω πολύ το θέμα συντήρηση. Δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν σε επανάκτηση μέρους των κιλών. Ήρεμα και όμορφα θα κάνω το πρόγραμμα, χωρίς μεγαλοστομίες και πολλά λόγια και το αποτέλεσμα θα με ανταμείψει.
Είναι αυτό που λέμε "έγινε το κλικ".
Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολών ή παρεκτροπών.
Στόχος τα 79 κιλά και όλα θα πάνε καλά.
Καλη συνέχεια και στο asteraki, τη Νεφέλη, τη Μαρία, την angek, το Μάριο και συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον. Θα πετύχουμε, θα το δείτε.
Όσον αφορά το τεχνικό μέρος του προγράμματος, αποφάσισα να ακολυθήσω το παλιό πρόγραμμα, που είχα πάρει το 2005, το Flexipoints. Νομίζω πως με βολεύει καλύτερα. Έκανα και την απαραίτητη επανάληψη στα βιβλία και συνεχίζω κανονικά!
Καλό απόγευμα σε όλες και όλους!
-
Τρίτη εβδομάδα, 2η μέρα: όλα συνεχίζονται κανονικά. Πρέπει μόνο να αυξήσω την κατανάλωση νερού, ώστε καθημερινά να πίνω 8 με 10 ποτήρια.
-
Καλημέρα!
Τρίτη μέρα σήμερα της τρίτης εβδομάδας και έφαγα για πρωινό:
1 τοστ με ψωμί ολικής και τυρί 10% λιπ.
1 φλ. γάλα 1,5%
10 γρ. σοκολάτα
1 καφέ ντεκαφεϊνέ
Χθες η μέρα πήγε καλά, με εξαίρεση το απόγευμα που έφαγα μερικά μπισκότα εκτός προγράμματος.
Σημασία έχει ότι η διατροφή τελειοποιείται μέρα με τη μέρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Θα επανέλθω το απόγευμα, καλημέρα και πάλι σε όλες και όλους!
-
Και να έφαγες μερικά μπισκότα δεν έγινε και τίποτε.
Εγώ για την ώρα είμαι σε φάση θερμιδομετρητή! :rolleyes: Θα συνεχίσω την διατροφή μου με αυτό τον τρόπο γιατί οικονομικά στο σπίτι είμαστε χάλια, ώστε να αγοράσω το οτιδήποτε. Έχουν καθυστερήσει περίπου 20 μέρες να πληρώσουν στη δουλειά του άντρα μου και κάνουν πως δεν γνωρίζουν το πότε θα γίνει! Αποτέλεσμα -επειδή υπάρχουν και λογαριασμοί που έτρεξαν κι έπρεπε να πληρωθούν- είμαστε πανί με πανί και δεν βγαίνει για αγορές στο σούπερ μάρκετ. Θέλω να ελπίζω ότι θα πληρώσουν γιατί είναι μεγάλη γαϊδουριά να αγοράζουν αυτοκίνητα εν μέσω κρίσης με την επωνυμία της εταιρίας και να αφήνουν το προσωπικό απλήρωτο χωρίς να τους νοιάζει το πως θα τα βγάλουν πέρα! :grind:
-
Γεια σου Μαρία!
Αυτή η κρίση έχει τρομερές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας! Εύχομαι να πληρωθείτε γρήγορα, δυστυχώς ξέρω πολλούς στην ίδια κατάσταση! Φαντάσου τι έχει να γίνει από το φθινόπωρο!
Πάντως απο οικονομικής απόψεως το πρόγραμμα των WW δεν απαιτεί συγκεκριμένες αγορές τροφίμων, οπότε μπορείς να το εφαρμόσεις άνετα, τρώγοντας αυτά που υπάρχουν.
Για μεσημεριανό έφαγα:
1 μερίδα γεμιστά με ρύζι
Σαλάτα ντομάτα με 2 κ.γλ. λάδι
60 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών
1 φέτα ψωμί
1 φλ. τσάι του βουνού
Έμειναν 8,5 πόντοι για το υπόλοιπο της ημέρας και το απόγευμα προβλέπεται καρπουζάκι (0 πόντοι).
Καλή συνέχεια!
-
Απογευματινό:
2 φέτες καρπούζι
-
Καλημέρα και καλή Κυριακή!
ʼψογη μέρα η χθεσινή, χωρίς την παραμικρή παρασπονδία!
Σήμερα ξεκίνησα με το παρακάτω πρωινό:
3 φρυγανιές
με 3 κ.γλ. μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
1 φλ. γάλα 1,5%
1 καφέ ντεκαφεϊνέ
-
καλο μας πι καπα :):)
πολυ χαιρομαι που σε βλεπω παλι ηρεμο και αποφασισμενο :)
καλη επιτυχια στο προγραμμα σου..
-
2sweet2b4go10 !!!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που είδα το ποστ σου! :yes:
Σ' ευχαριστώ ολόψυχα!
Εσύ τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πώς πας;