γευμα στισ 3 ε... σήμερα το πρωι πειναγες? εγω αμα τρωω ετσι αργα ...το πρωι λυσσαω για φαγητο... προσεχε το σήμερα αυτο...
Printable View
γευμα στισ 3 ε... σήμερα το πρωι πειναγες? εγω αμα τρωω ετσι αργα ...το πρωι λυσσαω για φαγητο... προσεχε το σήμερα αυτο...
μπα δεν πεινω καθολου κ θα πρεπει να φαω λογω της διατροφης αυτης...
με τις πρωτεινες δεν πεινω...
δε τρως καθολου υδατανθρακες?
καλους υδατανθρακες μονο, οχι ζαχαρες, αλευρια,ψωμια πατατες κτλ. για 2 εβδομαδες,
κμετα σου ξαναβαζει δειλα δειλα μεχρι να τρως κανονικα :
84.7!
-400 γρ. πρωτη μερα
στα ιδια με μια κοιλια τουμπανο γιατι περιμενω να αδιαθετησω!
-200 σήμερα
Κορίτσια βρειστε με εκανα μλκ ειναι να αδιαθετησω και ενω το μεσημερι ειναι να φαω μακαρονια με σαλτσα εκανα χοντροβλακεια και εφαγα μισο κρουασαν ζαμπον τυρ και μιση κασεροπιτα και 1 φαντα:( αύριο να δω τι θα κανω
μμμμ εγω θα ανυσηχουσα περισσοτερο για τις επιπτωσεις της φαντα
Μην πλακωθείς στο φαγητό από τις τύψεις...εγώ αυτό έκανα όποτε έτρωγα κάτι που δεν έπρεπε. Συνέχισε κανονικά τη μέρα σου κι όλα θα πάνε καλά,μην ανησυχείς.
Γιατι να σε βρίσουμε καλέ;;;;
οχι δεν θα κανω αλλες βλακειες θα κανω σαν να μην εγινε, να δω αυριοποσο συν θα με δειξει θα εχω και κατακρατηση λογω περιοδου και θα δεσει το γλυκο
ελα ρε συ! Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα... Εγω χτες εφαγα σιζαρς ενα τσιζκεικ και μια λεμον παι και μια κοκα λαιτ και πηρα μονο 300 γρ.
κ αλλα -500 συνολο -900!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by koralaki
84.7!
-400 γρ. πρωτη μερα
αμην κ με τρελο φαγητο!
WoW!!! Μπράβο koralaki!!Quote:
κ αλλα -500 συνολο -900!!!!!!!!!!!!!!Quote:
84.7!
-400 γρ. πρωτη μερα
αμην κ με τρελο φαγητο!
Εγώ σήμερα πήρα τη διατροφή συντήρησης..για να δουμε πώς θα τα καταφέρουμε με τις παρασπονδιες του καλοκαιριου...
Έκανα κ λιπομέτρηση κ έδειξε 27% (απο 40% που ξεκίνησα), BMR 1722 kcal και νερό 40 (μου είπε είναι καλό, εγκώ ντεν ξέρει!)!
Είμαι πολύ χαρούμενη :D
Τώρα πραγματικά...πιστεύεις ότι θα σε εμπιστευτεί άνθρωπος με τα καραγκιοζιλικια που κάνεις;;; Κάνε ενα τόπικ κ διαφημίσου, τι πας κ ποστάρεις στις συζυτήσεις;;;
ΕΛΕΟΣ!!!!!!
+1000000! Ημαρτον δηλαδη!Quote:
Originally posted by Veronica
Τώρα πραγματικά...πιστεύεις ότι θα σε εμπιστευτεί άνθρωπος με τα καραγκιοζιλικια που κάνεις;;; Κάνε ενα τόπικ κ διαφημίσου, τι πας κ ποστάρεις στις συζυτήσεις;;;
ΕΛΕΟΣ!!!!!!
( Α ρε ατιμη οικονομικη κριση...Να δουμε τι αλλο θα δουμε)