αλλαγη πλανων, ουτε γυμναστηριο πηγα, ουτε με το παρεακι για ρακομελα βγηκα.
μισο τοστ στο σπιτι και ενας καφες με ζαχαρινη ακομα για αποψε
Printable View
αλλαγη πλανων, ουτε γυμναστηριο πηγα, ουτε με το παρεακι για ρακομελα βγηκα.
μισο τοστ στο σπιτι και ενας καφες με ζαχαρινη ακομα για αποψε
Ας γραψω και εγω τα χθεσινα μου:
Πρωι(κλασσικα) καφε γαλλικο μεχρι να ανοιξη το ματι!!!!!
Ενδιαμ:1 πολυσπορο κολουρι με φετα τυρι κιτρινο
Γευμα: Μανιταρια ψητα με καστανο ρυζι και πασπαλισμενο με 2κγ διατροφικη μαγια .
Απογευμα: 1μπανανα
Βραδυ: ψητη σαρδελα με σαλατα και πολυσπορο παξιμαδι με ενα ποτηρι σαγκρια....
Αργα το βραδυ : μια πολυ μικρη σοκολατα υγειας 75% κακαο...................... ! (158 θερμιδες)
Αυτα....
Τα χθεσινά μου:
Πρωι: Γαλλικο καφε κλασσικα ,ειπαμε να ανοιξει το ματι.............
Ενδιαμ:1 πολυσπορο κουλουρι με φετα τυρι κιτρινο
Ενδιαμ: Αμυγδαλα ωμα,δαμασκηνο ,βερυκοκο και χουρμα .......
Γευμα: Φασολάκια λαδερά με πατατα καροτο ,μαιντανο , τυρι τοφου και παξιμαδι κριθινο
Απογευμα: Μπανανα
Βραδυ: Τάκος κρητικος
Αργα το βραδυ:30gr σοκολατα υγειας 75 κακαο...........
χτες επαθα "υπερφαγικο" :D
καπουτσινο με ζαχαρες το πρωι, ενα ποτηρι γαλα με μελι και στο καπακι καπουτσινο με ζαχαρινες
μετα το γυμναστηριο, δυο μεζουρες πρωτεινη
κατα τις 4 λιγη σαλατα και δυο μπουκιες ψωμι. επιπλεον, ενα λαβας κυρι λαιτ, και δυο φετουλες παριζακι σογιας
κατα τις 6 παγωτο και ενα βερυκοκο ( με χαλασε , δεν πηγαινε με το παγωτο)
κατα τις 8 κερηθρα με μελι ! και στο καπακι δυο κουταλιες μαρμελαδα φραουλα σπιτικη και ενα καπουτσινο με ζαχαρινες παλι
το βραδι μια φετα γκουντα και αργα την νυχτα κατι μπισκοτακια γεμιστα
μιλαμε οτι το εριξα εξω , στη κραιπαλη! :D
α! ξεχασα και το πεπονι (3 φετουλες) που εφαγα το βραδακι μετα το γκουντα
Bρε Νικολα εγω δε βλεπω κανενα "υπερφαγικο"με κοριδευεις;;;;;;;;
Quote:
Originally posted by νικολας
χτες επαθα "υπερφαγικο" :D
καπουτσινο με ζαχαρες το πρωι, ενα ποτηρι γαλα με μελι και στο καπακι καπουτσινο με ζαχαρινες
μετα το γυμναστηριο, δυο μεζουρες πρωτεινη
κατα τις 4 λιγη σαλατα και δυο μπουκιες ψωμι. επιπλεον, ενα λαβας κυρι λαιτ, και δυο φετουλες παριζακι σογιας
κατα τις 6 παγωτο και ενα βερυκοκο ( με χαλασε , δεν πηγαινε με το παγωτο)
κατα τις 8 κερηθρα με μελι ! και στο καπακι δυο κουταλιες μαρμελαδα φραουλα σπιτικη και ενα καπουτσινο με ζαχαρινες παλι
το βραδι μια φετα γκουντα και αργα την νυχτα κατι μπισκοτακια γεμιστα
μιλαμε οτι το εριξα εξω , στη κραιπαλη! :D
τρομάζω με το πόση ζάχαρη κ λοιπά υποκατάστατα καταναλώνεις....και φυσικά κ το πεπόνι έχει φυσικά σάκχαρα μέσα!Ο χειρούργος σου είναι σύμφωνος με τόσα "γλυκά" δεν το έχω ξανακούσει αυτό
Νικόλα ποια πρωτείνη έχεις πάρει κ τι γεύση?
αλμακι μου, αυτα ειναι "υπερφαγικα" μπροστα σε αυτα που τρωω τις αλλες μερες :bigsmile:
περισσοτερο για πλακα το ειπε βρε, μην τρομαζεις
αγγελουδακη, πραγματι καταναλωνω αρκετα σακχαρα αλλά ειναι ελαχιστα μπροστα σε αυτα που καταναλωνα πριν το χειρουργειο
η πληρης ελλειψη ζαχαρης καποια στιγμη με "κουνησε", πηγα να παθω καταθλιψη. μπορει να ηταν τυχαιο, αλλά ξεκινωντας να καταναλωνω και παλι, ολα εφτιαξαν στην ψυχολογια μου.
απο την αλλη κανω αρκετη γυμναστικη, οπότε δεν πειραζει να τρωω και παραπανω ζαχαριτσες κλπ
τον γιατρο δεν τον εχω ρωτησει, πιστευω οτι θα με "εκραζε", αλλα δεν πειραζει
αφου δεν με ενοχλει σε κατι και τα κιλα χανονται, για την ωρα καλα ειναι!
εγώ προσπαθώ να αποφεύγω την ζάχαρη,παρόλο που πλέον ξέρω πότε θα με πειράξει κ πότε όχι και θα μπορούσα άνετα να την καταναλώνω καθημερινά,γιατί απλά έχω διαπιστώσει πως αν κάνω καιρό να φάω ζάχαρη κ μετά φάω έστω κ λίγη,μετά θέλω αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα!λειτουργεί εντελώς εθιστικά,τουλάχιστον σε εμένα!Απλά αναρωτήθηκα αν ο χειρούργος σου είναι σύμφωνος γιατί μου κάνει εντύπωση :) δεν μου είπες για την πρωτείνηηηηηηηηηηηηηηηηη
αχαχαχαχα 'άκυρο για τον γιατρό μόλις διάβασα το ενττ σου
η πρωτεινη ειναι της sportpharma, η just-whey με γευση σοκολατα.
την ειχα αγορασει απο ενα φιλο που εχει γυμναστηριο εκει στην αθηνα. (γαλακτο)χορτοφαγος και αυτος και μου την εδωσε επειδη και εγω ειμαι το ιδιο.
πρεπει να την παιρνεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα μετα την γυμναστικη , αν ειναι δυνατον μεσα σε 20 λεπτα απο την ωρα που σταματας για να εχει την μεγιστη επιδραση στο να δυναμωσουν οι μυς και να φτιαχτουν
από γεύση είναι καλή?σκέφτομαι να πάρω μία απλά θέλω να είναι δοκιμασμένη γιατί είμαι λίγο περίεργη στα γούστα μου
ναι καλη ειναι! με γαλα παει πιο πολυ, αλλα και με νερο καλη ειναι
αρκει να ριχνεις τη σωστη δοση. αν ριξεις λιγοτερη, τοτε γινεται "νεροζουμι" και δεν πινεται ευχαριστα
η σωστη δοσολογια ειναι σε ενα μεγαλουτσικο ποτηρι νερο, 2 μεζουρες απο το ειδικο ποτηρακι που εχει μεσα
η μεζουρα ειναι μεχρι εκει που κανει μια γραμμη περιμετρικα στο ποτηρακι, ενα ποντο περιπου κατω απο το χειλος
δυο μεζουρες ειναι περιπου 29-30 γραμμαρια
δεν ειναι αναγκη να αγορασεις το μεγαλο κουτι, παρε ενα μικροτερο σοκολατα και ενα βανιλια ας πουμε. και βλεπεις
γενικα δεν εχω δοκιμασει πολλα σε σχεση με αλλες πρωτεινες για να ξερω, η συγκεκριμενη παντως μου αρεσει ή τουλαχιστον γινεται ανεκτη
βανίλια δεν υπάρχει περίπτωση να μου αρέσει!!!!προ επέμβασης ήμουν σοκολατοφάγος,μετά δεν αντέχω την γεύση της σοκολάτας παρά σπάνια! ty για τις πληροφορίες :)
Ας γράψω και τα χθεσινά μου:
Πρωί: 1 Γαλλικό καφέ (είπαμε να ανοίξει το ματιιιιιιιιιιι)
Ενδιαμ: 1 κουλουράκι πολυσπορο με μια φετα τυρι τοστ
Ενδιαμ: φουντουκια, αμυγδαλα, καρυδια
Γευμα: μακαροναδα ”alma libra” (μακαρονια ζεας, μπροκολο,σπανακι , παντζάρι και καρότο, μισος κύβος λαχανικών και σάλτσα made alma……………..)
Απογ: πεπόνι
Βραδινό: 1 γιαούρτι φράουλα (δεν πεινούσα)
Αργά το βράδυ : 35gr σοκολάτα υγείας 75% κακάο
καλημερα κοριτσια! σημερα παω για ταρζανιά! :smilegrin:
φευγω τωρα για γυμναστηριο για μια-μιαμιση ωρουλα και το απογευμα ρηπλεη για 2 ωρουλες τουλαχιστον
να φυγουν γρηγορα τα σκασμενα :bouncing: