kαλημερα κοριτσια μου , να ειστε καλα που με σκευτεστε, μου κανει καλο. Αυτη η αναμονη με πεθαινει :(
Printable View
kαλημερα κοριτσια μου , να ειστε καλα που με σκευτεστε, μου κανει καλο. Αυτη η αναμονη με πεθαινει :(
Καλημέρα κουκλίτσα. Εκανες την ανάλυση και περιμένουμε αποτέλεσμα τώρα?
τι λες τωρα?????? αν δεν σκεφτομαστε το μιτσοκολακι μας ποιον θα σκεφτουμε????????????????????????μην αγχωνεσαι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
καλημερα Πωλινακι μου ναι εκανα αιμοληψια λογικα σε κανα μισαωρο θα μου τηλεφωνησουν για το αποτελεσμα
Μαρακι δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα εκπεμπεις πολυ θετικη ενεργεια και μονο απ τα ''γραπτα σου'' σ'ευχαριστω πολυ!!!!!
πινω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ motion!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχα� �αχαχαχαχχαχα:smilegrin::smilegrin::sm ilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
Μαρακι δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα εκπεμπεις πολυ θετικη ενεργεια και μονο απ τα ''γραπτα σου'' σ'ευχαριστω πολυ!!!!!
σε ευχαριστω για τα καλα σου "γραπτα" χιχιχιιχιχιχιιχιχιχ
σε μιση ωριτσα λοιπον θα ανακουφιστεις και θα δεις πωσ τσαμπα αχωνεσαι...............ολα καλα ειπαμε ;-)
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ ..........μην αγριεψω εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????? ??????:shocked2:
Κανένα νέο από mitsokolo;; Τί έγινε με την επαναληπτική;;;;
το νινακι μου μεγαλωνει κανονικα!η εξεταση ηταν πολυ καλη και διπλασιαστηκε! με τα λεγομενα του γιατρου ο σακος αρχιζει και φαινετε απ τις 1000 μοναδες και μετα, εγω στον υπερηχο ειχα 810 γιαυτο δεν ειδαμε τιποτα. σημερα ανεβηκε στις 1450 μοναδες!
την Τριτη εχω παλι υπερηχο για να δουμε τον σακο οπως ειπε ο γιατρος, αντε με το καλο να περασει και αυτο γιατι.......... αχ...
destiny μου ευχαριστω και σενα που ρωτησες και ολα τα παιδια!!!!! φιλια σε ολους
αχ μιτσοκολο, τι ωραία νεα..... :)
ευχομαι να περάσουν όλα τα δύσκλα!!
ευχαριστω πολυ γλυκια μου :love: , τελικα σκευτομαι οτι ολη αυτη η αγωνια ειναι μερος της φυσης που προετοιμαζει την μητροτητα
ρε αστερακι μπηκα μονο κ μονο για να διαβασω νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδες που στο ειπα????????????:bouncing::bouncing:ολα καλα ρε μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes:
ευχομαι απο την ψυχη μου παντα οι αγωνιες σου να εχουν αισιο τελος για εσενα και την τρελιαρoτέλεια οικογενεια που ετοιμαζεις :yes::yes::yes::yes::yes:¨
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s::kiss::kiss:
να'σαι καλα Μαρακι μου ομορφο, σε ευχαριστω παααααααααααααααααααααααα αααρα πολυ τρελλιαρα μου!! :love: :love: :love:
mitsokolina δεν εχεις ιδεα ποσο χαιρομαι!
το μπιζελακι το εχει παρει χαλαρα και μας κανει πλακα :D
δικος μας ειναι σου λεω ;)
ειδες αγαπημενε? απο τωρα μου κανει νουμερα! αν μου μοιασει καηκα :lol:
χαρηκα πολυ που χαρηκες με τη χαρα μου!!!!! εισαι γλυκα και σ'ευχαριστω!!!
δε μπορω να διαβασω, με τιποτα όμως!!
ή μαλλον επειδη δεν υπαρχει δε μπορω δε θελω.
και νιωθω πως εχω εγκλωβιστει παλι. τι σκ@τ@...
νιωθω θα σα να βυθίζομαι, αλλα να μη κατω τιποτα για αυτο, απλα να ακολουθω το ρευμα.
καποιος που να το νιωθει pls..