Σ' ευχαριστώ...
Printable View
Σ' ευχαριστώ...
μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τους παντες χαχα
τελικα αν ειναι κανεις δυσκολος ανθωρπος και λιγο αφελης μενει μονος...:cool: και μηλαει μονος για να μην τρελαθει
Ενα ποιημα στα αγγλικα λεει και δεν ξερω ποιος το λεει...
Λεει:
"Φύγε παιδί μου
στις θάλασσες και ανέμους
με ένα ξωτικό χέρι-χέρι
μιας κι ο κόσμος είναι γεμάτος καημούς
απ'όσο μπορείς να καταλάβεις
μολονότι ο κόσμος είναι γεμάτος προβλήματα
και ανήσυχος στον ύπνο του"
Δεν ισχυει αυτο φιλαρακι.... ο αινσταιν μιλουσε μονος του.. και εχει αποδεχθει οτι ειναι σημαδι ευφυιας να μιλας μονο σου... βασει την σκεψου σου σε σειρα....
Και στην τελικη ολοι κρυβουμε μια δοση τρελας, γιατι η ζωη ειναι μια τρελα εαν την παρεις στα σοβαρα και με το μεσα μυαλο καηκες....!
Οταν ενας ανθρωπος μενει μονος του δεν μενει απο επιλογη του μπορουν να υπαρξουν ενα σωρο παραγοντες...
και αυτοι που ειναι με παρεα κτλ τι νομιζεις οτι λενε ο ενας κοτσομπολευει τον αλλον..
Εγω δεν κοτσομπολευω ποτε τα προβληματα και τα ελλατωματα των αλλων... το εχω σαν αρχη... γιατι ειναι σαν να κοροιδευω τον ευατο μου γιατι και αυτος εχει ελλατωματα!
σωστος μαρεσουν αυτα που λες... και οντος για τον μονολογο τοχω ακουσει και απο πολους...και γω το πιστευω χαχα
Θελω να ανακαλυψω τον λογο που ζω! Αμα τον ανακαλυψω και δω τι πρεπει να κανω θα με κανει ποιο ευτυχη!
και εγω το ιδιο, η γενικα να μαθω κατι περι των υπαρξιακων μου... και ηθελα πολυ για αυτον τον λογο να παω καποτε στο αγιον ορος... επεισης υπαρχει και η επιλογη των χαρτοριχτρων.. οχι ενταξει πλακα κανω... απλα πιστευω μια εκδρομη στο αγιον ορος θα ηταν πολυ ωραια
ναι αλλα δεν ξερω πως πανε τωρα στο ορος ασε που εμαθα πως με τον ιο ηταν κλειστα
ναι εχω αλλα λιγους... δκδ και εγω ημουν σε τετοια φαση αλλα σιγα σιγα γνωρισα μερικα ατομα που, που κ που τα λεμε αλλα γυσικα δν κανω μονο αυτο... γενικα ψαχνω καθε μερα κατι να κανω και επεισης παλι εχει μερες που καθωμαι λογο αδιεξοδου χαχα
Τι σημαίνει: «Μακάριοι είναι οι πτωχοί τω πνεύματι…»
https://oikohouse.wordpress.com/2018...7%CE%BF%CE%AF/
ότι όσοι είναι χαζοί είναι και ευλογημένοι συνάμα;
εγώ σκέφτομαι ότι ο λόγος που ζούμε είναι για να εξελιχθούμε.
Δεν εχω ξανα ζησει για να ξερω αλλα ειναι φυσιολογικό να σκεφτομαι τον θανατο 32 χρονων άνθρωπος? Το να εξικοιωνεσαι με την ιδεα του και να συμφιλιωνεσαι νομιζω ειναι λογικο και απαραιτητο ωστε να ζησεις μια ζωη αληθινη.. μομεντο μορι ελεγαν.. στην ιδεα οτι καποια μερα δεν θα υπαρχω τρελαίνομαι...