Για να μη λενε οι φαρμακογλωσσες το κοριτσακι μου με πηρε την επομενη μερα τηλ σκασμενη στα γελια κ μου ειπε δε μου μιλας?Της ειπα γελωντας οχι.Μαμακα μου σου ζηταω συγνωμη μεσα απο την καρδια μου,ειπε, το συζητησαμε γιατι η γιαγια κανει τα ιδια παντα οταν ειμαστε ολοι μαζι.Τη σχεση μου με την κορη μου τη ζηλευουν πολλοι κ ας ειναι μακρια μου κ ας μη μιλαμε ολη μερα στο τηλ.Ειναι ουσιαστικη.Κατ'αρχην τη θαυμαζω απεριοριστα.Δεν ειναι μονο οτι ειναι κουκλα,με σωμα τελειο,(της ειχαν πολλες φορες προτεινει να ασχοληθει να ασχοληθει επαγγελματικα με τη μοδα)αλλα ειναι ενα παιδι με πτυχιο,μεταπτυχιακο 2 γλωσσες κομπιουτερ κλπ. που δουλευει απο τα 17 του τα καλοκαιρια,σε ολες του τις σπουδες,βγηκε πρωτη στη δουλεια της σε ολη την ελλαδα κ ενω ηταν με συμβαση την κρατησαν μονιμη κ τωρα ειναι το δεξι χερι του υποδιευθυντη.Ειναι ακαιρεος χαρακτηρας κ δεν δεχεται να κανεις κρισεις για κανεναν ακομη κ αν προκειται γι'αστειο.Τετοια παιδια μεγαλωνουν οι σαυρες κ οχι.........................................Κ� �λημερα.