Ναι , αληθεια λεω , ειχε η αδελφη μου , και το αφαιρεσε , τωρα εχει 3 παιδια , κι εχω πολυ καλο παιδικο φιλο γιατρο ..
Printable View
Δεν ανοίγω αν δεν ρωτήσω ποιος είναι κι αν δεν τον γνωρίζω προφανώς...αλλά καραμπίνα δεν έχω ούτε μία, το πολύ πολύ να πάρω το χασαπομάχαιρο για όπλο... :p
Για τον γατούλη αν θέλεις στείλε φωτογραφία σ' αυτό το e mail: [email protected] Κι αν μπορείς να βγάλεις και τον γάτο του Σκλαβενίτη και να μου τον στείλεις κι αυτόν θα χαιρόμουν πολύ! :D
Πάντως τι να πω ρε παιδιά, τι γίνεται στον κόσμο; Είναι να φοβάσαι και τη σκιά σου...πριν χρόνια με είχε παρενοχλήσει κάποιος που μπήκε μαζί μου στο ασανσέρ της οικοδομής και τον άφησα γιατί πίστεψα πως κάποιον πήγαινε να επισκεφθεί, τώρα αυτό...πως μετά να μην τρομοκρατούμαι; Είμαι υπερβολική; Πείτε μου ειλικρινά...
Kυκνακο , θα σου στειλω στο μειλ αυτο τον δικο μου ! του Σκλαβενιτη , πρεπει να τον φωτογραφισω.......
Υπερβολικη δεν εισαι ...............αοπλη εισαι !
Επίσης μιας και το ανέφερες πιο πριν Macgyver αν η πόρτα ασφαλείας είναι κλειδωμένη είμαι εντάξει ή και πάλι μπορεί ν' ανοίξει; Έχω φοβηθεί αρκετά και δεν μπορώ να ηρεμήσω...έχω που έχω τη φοβία μου τώρα φοβάμαι ακόμα πιο πολύ... :(
Ε , ναι , αμα ειναι ασφαλειας , με τα κλειδια απο πισω , μην τα βγαζεις , δεν μπορει να παραβιαστει με οποιονδηποτε περιτεχνο τροπο , εχω ρωτησει κλειδαρα , γι αυτο αφηνω τα κλειδια απο πισω , κλειδωμενη η πορτα ....
Τον εστειλα τον γατουλη μου........κι εμενα.......!
Ναι, σας είδα και τους δύο αλλά δεν με αφήνει ν' απαντήσω στο e mail, μου γύρισε πίσω ότι έγραψα...πάντως έχεις δίκιο σ' αυτά που λες... :)
Εμένα πάλι οι γονείς μου μου είπαν ότι με τα κλειδιά από πίσω μπορεί ν' ανοίξει, ίσως να εξαρτάται από τον τύπο της κλειδαριάς...
Με τα κλειδια απο πισω , κλειδωμενη η πορτα , το τονιζω ., και κλειδαρια ασφαλειας , αυτες με τα πλακε κλειδια , που εχουν αυλακωσεις και στην πανω , και στην κατω μερια .........να σου στειλω και το δικο μου το μειλ , αυτο που εστειλα , καμμια φορα δεν δεχεται μερικα μειλς ............
μου ειχε πει και εμενα ενας κλειδαρας οταν ειχα κλειδωθει απ εξω να μην αφηνω τα κλειδια στην πορτα γιατι ειναι πιο ευκολο να την ανοιξει καποιος.
νιωθω αγωνια για το πως θα ειμαι τωρα που φευγει η αδερφη μου παλι απο το σπιτι και θα παει κρητη για τις σπουδες της.ποσο πολυ θα μου λειψει..ειναι 18 χρονων και δινει μια ζωντανια μεσα στο σπιτι.ηδη εχω αρχισει να πεφτω ξανα μετα απο 2 εβδομαδες καλυτερευσης.δεν εχω και φιλους να ξεχνιεμαι λιγο οποτε η μονη χαρα μου ηταν που την εβλεπα στο σπιτι.
Ωραία boo, 2 ίδιες απόψεις, ελπίζω αυτή να είναι κι η σωστή γιατί τέτοια τρομάρα δεν έχω ξαναπάρει, ήταν σαν να επαληθεύονται οι φόβοι μου ότι ούτε και στο σπίτι μου δεν είμαι ασφαλής...
Σε καταλαβαίνω για την αδελφή σου κι εμένα ο αδελφός μου θα μετακομίσει μόλις ετοιμαστεί το σπίτι του κι επίσης θα μου λείψει, νιώθω λιγότερο άσχημα όταν είναι εδώ...τι να πω, πρέπει να κάνουμε κουράγιο και να τους αφήσουμε να κάνουν τις ζωές τους...
ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!..υπάρχει τροπος να γυρισουν το κλειδι απο μεσα. η κλειδαρια ασφαλειας οταν ειναι κλειδωμενη ειναι αρκετα ασφαλης...κυκνακι εγω εβαζα και ενα πορτατιφ πίσω απο την πορτα.. (πριν πάρω τον φυλακα μου βεβαια) ετσι ωστα αν ανοιγε η πορτα να εσπαγε η λαμπα και να τους ακουσω ακομα και αν κοιμαμαι βαθια.
και να θυμασαι δεν φωναζουμε ΠΟΤΕ "βοηθεια"... φωναζουμε "ΦΩΤΙΑ" είναι η μονη λέξη που οποιος την ακουσει ανταποκρίνεται αμεσα και τρεχει...
αυτα τα ολιγα περι αντικλεπτικων και θα σαι πάντα ασφαλης
Πολύ καλή ιδέα αυτή με το πορτατίφ Ρέα, θα την έχω στα υπόψη αν ποτέ μείνω μόνη το βράδυ...γιατί οκ, άλλο αν είναι 3 ή 4 άτομα μέσα κι άλλο ολομόναχη, έτσι δεν είναι;
Σ' ευχαριστώ!!!
Ποιος είναι ο φύλακας σου αν επιτρέπεται; Εγώ μόνο τον Τζέρυ έχω αλλά τι να κάνει αυτός ο δύσμοιρος, μόνο αν ήταν σκύλος θα βοηθούσε...
Φωτιά ε; Θα το προσπαθήσω να μάθω να φωνάζω αυτή τη λέξη γιατί αυθόρμητα βοήθεια μου βγαίνει...θα την επαναλαμβάνω "φωτιά, φωτιά, φωτιά"...αλλά πάντως απορώ γιατί να μην ανταποκρίνεται κάποιος στο "βοήθεια"...
Πάντως δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ σήμερα, θα βάλω μια κωμωδία να δω με τη μαμά μου μετά αλλά είμαι αρκετά τρομαγμένη...ελπίζω να μην μου σταθεροποιηθεί το σημερινό και να μη φοβάμαι ακόμα περισσότερο...μα σ' εμένα που έχω ήδη θέμα βρήκε να τύχει;;;
Αμα μπει καποιος σπιτι , του δινεις οτι σου ζητησει , η τον πυροβολεις , δεν εισαι ασφαλης αρκετα κλειδωμενη σενα δωματιο , καποιος μπαινει για να κλεψει κατι , εγω εχω 2-3 χιλιαρικα προχειρα , ωστε αμα μπει κανεις , και δεν προλαβω ναντιδρασω , να τα παρει να φυγει , δεν αξιζει να πεθανεις για 2-3 χιλιαρικα , παντα αναλογα το σπιτι , ειπα 2-3 γιατι το σπιτι μου ειναι 300τμ. , αμα το δικο σου ειναι 100 τμ , και με 500-800 ευρω , καθαρισες ..........
Μαλλον εχεις δει πολλα θριλλερ.................οποτε εχεις δει καμμια να κλειδωνεται στο δωματιο και να γλυτωνει ?
αμα μπει κανεις στο δικο μου το σπίτι ..θα γινω ρεζιλι....ουτε την βενζινη του δεν βγαζει..χαχαχαχα
Εμενα μπηκαν κ βγηκαν και μ αφησαν σημειωμα καλα ρε γυφτο ουτε ενα ταμπλετ;
Απλά σκέφτηκα ότι κλειδωμένη στο δωμάτιο θα έχω χρόνο να τηλεφωνήσω στην αστυνομία γι' αυτό...δεν είναι λογικό; Εγώ πάλι δεν έχω τίποτα φυλαγμένο γιατί λεφτά δεν υπάρχουν...σήμερα π.χ. μόνο 1 ευρώ έχω, lol! Αυτό που λέει η Ρέα, ρεζίλι θα γίνω, χα χα!
Πάντως φοβάμαι παιδιά, δεν νιώθω καθόλου ασφαλής...δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ...θα πάρω το seroquel σε λίγο, είναι η μόνη μου ελπίδα...
βαρεθηκα να ειμαι κρυωμενη!! ποτε θα γινω καλα ????
Χαιρετωω
τι κανετε?
Εγω παντως έχω πεσει πολυ. Νιώθω πολυ άγχος πάλι..:(( εκει π ειχα παρει τα πανω μου...
Καλημέρα σε όλους!
Ρέα, περαστικά!
Νεραϊδα, μπήκες αργά χθες κι είχαμε κοιμηθεί όλοι μάλλον, πώς είσαι σήμερα;
Εγώ το συνηθισμένο, επίσης αγχωμένη...μακάρι να άλλαζε έτσι εύκολα αυτό με τη νέα χρονιά...αλλά απ' ότι φαίνεται θέλει δουλειά, θα ήθελα όμως να μην εξαρτώμαι τόσο πολύ από τα φάρμακα ώστε να τα χρειάζομαι σχεδόν μόλις ξυπνάω...
Α , ρεα , κι εγω την αρπαξα , μετα απο 7-8 χρονια , εχω φιλο γιατρο , και επειδη ανεβαζα πυρετο το βραδυ ( οχι μονο το Σαββατοβραδο ) μου ειπε να πηρω 4 μερες amoxil , και mucossolvan , παροτι ειμαστε κατα των αντιβιοτικων αμφοτεροι . Σημερα , 5η μερα , δεν παιρνω απο χθες αντιβιωση , και ειμαι καλα ...
Δεν μπαινουν τυχαια σε σπιτια οι διαρρηκτες , ξερουν που να μπουν , εγω ειπα να τους δωσεις κανα φραγκο , για να ξεκουμπιστουν , αλλα απο το εν γενει σπιτι , περιχη , κρινουν τι μποορει να εχεις , συνηθως η λεια ειναι κοσμηματα , δεν ειναι δυνατον να μην εχει μια γυναικα κοσμηματα , η μητερα σου , εσυ , δεν λεμε ναχεις το διαδημα της πριγκιπισσας , αλλα για ψιλολογια ψαχνουν . Και αμα εχεις , μην το γραψεις !!!!
Παντως εγω πρωτα πυροβολω , και μετα ρωταω ............
Όχι, όχι, δεν γράφω παραπάνω λεπτομέρειες lol...δεν ήξερα καν αν ήταν καλό ν' αναφέρω το περιστατικό αλλά θα έσκαγα αν δεν το έκανα τουλάχιστον έτσι καλμάρω κάπως το φόβο μου...ειδικά τώρα που είμαι μόνη πάλι έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά όχι μόνο λόγω του χθεσινού γεγονότος είμαι κι εκνευρισμένη από μια είδηση που διάβασα στο facebook για κάποια που λέει ότι αν τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα της δεν βρουν υιοθεσία μέσα σε 3 μέρες θα τους κάνει ευθανασία και δεν μπορώ καθόλου, με αρρωσταίνουν τέτοιοι "άνθρωποι"...νιώθω τέτοια ένταση που μ' έχει πιάσει μυικός πόνος στην πλάτη...
Eγω νομιζω οτι το γραφει ' ετσι ' , για να εκβιασει τυχον φιλοζωους , για σκεψου το ........................
Μακάρι να είναι αυτό...δεν μπορεί και νομικά να το κάνει αυτό, απαγορεύεται σε υγιή ζώα...φροντίσαμε να την ενημερώσουμε για το σχετικό πρόστιμο που πληρώνει για το ότι άφησε τη σκύλα της να ζευγαρώσει χωρίς να μπορεί να διαθέσει τα κουτάβια, ελπίζω τα λεφτά να την τσούξουν γιατί να την νοιάζει αλλιώς χλωμό το βλέπω...προσπαθώ να ηρεμήσω τώρα αλλά δυσκολεύομαι, πήρα και πριν καμιά ώρα μόλις τα φάρμακα και δεν με έχουν πιάσει ακόμα μάλλον...μακάρι να κρατούσε περισσότερο η δράση των βραδινών...
Κάπως έτσι; :p
https://www.youtube.com/watch?v=mevxenJ6Mtc
Αισθάνομαι Καλά μετα απο παρα πολλα χρονια.
Συγκροτημενη και με αυτο επιγνωση :) :) :)
απο την στιγμη που εφτασες εδω, ακομα και αν το χασεις ..ξερεις πως να το ξαναβρεις σισι μου
[QUOTE=Κύκνος;583864]Κάπως έτσι; :p
Kυκνε , go ahead and make my day , ειναι απο τις αγαπημενες μου ατακες !!! με ' διαβασες ' πολυ καλα !! εχω δει πολλα τετοια εργα , και εχω επηρεαστει !!!