-
Σοκολατένια μου το πόσο χάρηκα τα καλα νέα για τον μπαμπάκα σου δεν λέγεται! Ήταν πραγματικά τεράστια ανακούφιση να ακούσετε ότι τελικά όχι μόνο δεν χρειάζεται επέμβαση αλλά έχει και βελτίωση! Να τον προσέχεις και να μην τον αφήσεις να εφησυχάζεται.... ξέρεις εσύ ;)
Έχω και εγώ πολλές δουλίτσες να κάνω πριν φύγω και έχω και βόλτες στο ενδιάμεσο και να δω πως θα τα προλάβω όλα χιχιχιχιχι. Θέλω να βάλω πλυντήρια, να μαγειρέψω κάνα δυο φαγητά για τον Γιώργο που θα τον αφήσω εδώ και θα δουλεύει και να μαζέψω και το σπίτι... ουφ πάλι φωτιά θα πάρει ο cul μου! :lol:
-
Καλημέρα κ από μένα!!!!!!!!!!!
έκανα έναν τέλειο ύπνο.....είχα κάνα χρόνο να κοιμηθώ έτσι!!!!:)))
Lila καλά κ αδύνατα σληβογενέθλια!!!!
Κατερινάκι κ εγώ αωυπομονώωωωωωωωωωω!!!!!κ τελικά δεν θα πάμε για μπάνιο γιατί βαριέται ο άντρας όποτε θα είμαι πιό άνετα!!!!!
Τζίνα μουυυυυυυυ σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια......θα κοκκινίσωωωωωωωωωωωω!!!!!!
<3 <3 <3
-
Καλημέρα εργαζόμενη Αγγελικούλα μου! Εδώ είμαι αλλά όχι για πολύ! Έφυγα για δουλίτσες, πάω να μαζέψω και να μαγειρέψω!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου και να ηρεμήσει από τους πόνους. Όσο για το βλαστάρι σου υπομονή θα του περάσει η ιωσούλα σύντομα!
-
Τζινάκι μου εύχομαι το χεράκι σου να είναι καλύτερα σήμερα! Να περάσεις όμορφα στην μαμαδοβόλτα και να απολαύσεις και το μπριάμ της μανούλας :D
-
Φιλιά κοκόνες μου τα λέμε το απόγευμα! :kiss:
-
να κεράσω κάτι όσες ξύπνησαν τώρα!
-
Γιωτακι να κεράσεις να κεράσεις (μου τρεχουν τα σαλια!!!)
-
Μακ να μας κολασεις πρωινιατικα θες???? Αιντε μην ερθω εκει...
Αντακι μου χαιρομαι χαιρομαι, ελα και πιο νωρις αν θες . οσο περισσοτερη ωρα εχουμε τοσο το καλυτερο για το καφεδακι μας. εγω θα ειμαι ετοιμη και απο τις 4.30 με μαλλια κλπ.
τελικα ο γαμος ειναι στις 7 ντοινγκ. αλλα μονο μιση ωρα θελουμε το πολυ για να παμε εκει , ειναι κοντα και παρκινγκ ανετα.
Τζινακιον σε βλεπω με ωτοασπιδες το καλοκαιρι . Τα σιχαίνομαι τα τουρκικα , μπλιαξ
Αγγελικη μου ποσο χαιρομαι που μου εισαι ανεβασμενο! να κανετε ωραια νανι και να ξεκουραστεις. Σας φιλω μαναρια παω να βαψω τα νυχια μου και δεν θα μπορω να γραψω για λιγη ωρα. μακια
-
μπρεικακι μου ευχαριστω για το τικερακι. εβαλα αυτο το κοριτσακι με τα φιλακια και τις καρδουλες γιατι καπως ετσι νιωθω φετος το καλοκαιρι , να πεταω. μακια ξανα στα μαγουλακια
-
Γιωτα κ εγω θελω απο αυτο το υπεροχο γλυκο!
Αγγελικη περαστικα στον γιοκα σου.
Κατερινάκι γινε μια κουκλα κ θελουμε φωτο με την ολοσωμη φορμα!
-
aggelikoula περαστικα στο γιοκα σου και στο μπαμπα σου!
εγω δεν θα μπορεσω να ερθω στο σπιτι σου εκτος του ειναι μακρια δε ξερω κιολας να ερθω
αλλα οπως και να γινει ειναι λιγο δυσκολο για μενα γιατι 10 πρεπει να ειμαι σπιτι
(εχω και ενα μωρο να βαλω για υπνο)
θα ηθελα πολυ βεβαια να καφεδιαστουμε στην ομορφη βεραντα σου με την υπεροχη θεα!
ελπιζω καποια αλλη φορα !
-
σοκολατισα δε θα εισαι εδω τη πεμπτη ε?
κριμα και ηθελα να σε γνωρισω!
αλλη φορα που θα ανεβεις προς τα πανω αν εχεις χρονο πες μου μηπως καταφερω και ερθω να σε δω!
-
Θα σας τη φωτογραφίσω εγώ την Κατερίνα...
Ωραία Κατερίνα κατά τις 4.30 θα είμαι εκεί...αν δεν χαθώ πουθενά...χαχαχα......
Κορίτσια όταν συναντηθήτε θέλω να έρθω κ εγώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα!!!
-
Αντα σε περιμενω!
Η συναντηση ειναι για ολους ,οσους μιλαμε εδω μεσα, δεν αφορα συγκεκριμενα ατομα μονο. Θα χαρουν ολες πολυ να μπορεσεις να ερθεις! Εγω δεν θα ειμαι δυστυχως αλλα δεν πειραζει θα σε γνωρισω σημερα.
-
Κάτσε να δω αν μπορώ κ εγώ...γιατί δεν ξέρω ούτε ώρα,ούτε που!!!!
εμείς τα λέμε εντός ολίγου....με τι καφέ θα καφεδιαστούμε?????