λοιπον να σας πω γιατι γινεται ολος αυτος ο ντορος ο σημερινος με την εμφανιση μου στο συγκεκριμενο γαμο. Υπαρχει και ιντριγκα απο πισω.
Παντρευονται 2 συναδελφοι του αντρα μου ( μεταξυ τους) και θα ειναι ολοι οι συναδελφοι του αντρα μου. Αυτοι εχουν να με δουν απο πριν την επεμβαση. Τους ειχα καλεσει μια φορα σπιτι μου για την γιορτη του αντρα μου και πρεπει μετα απο αυτο να ακουσει πολλα υποτιμητικα λογια ο αντρας μου για το "πως ειμαι" δλδ χοντρη. Ο αντρας μου ποτε δεν μου ειπε τπτ , ειναι δικο μου συμπερασμα αυτο και το εχω εξαγει απο το γεγονος οτι με εχει πρηξει να ντυθω και φτιαχτω και να παω να με δουν στην δουλεια του , πραγμα που δεν εχω κανει ακομη διοτι το θεωρω βλακεια.
Με αφορμη αυτον τον γαμο μου ζητησε να παω να ψωνιστω με τα καλυτερα και να φροντισω να ειμαι μια κουκλα για να τους μπει στο ματι. Ο αντρας μου δεν ειναι καθολου τετοιος ανθρωπος και οταν τον ρωτησα αν του εχουν πει κουβεντες απο την δουλεια , μου ειπε μεν οχι αλλα δυστυχως δεν ξερει να λεει καλα ψεματα και καταλαβα οτι συμβαινει το αντιθετο.
Τα πηρα στο κρανιο λοιπον με αυτο. Οι συναδελφοι του ειναι πολυ ματαιοδοξοι ανθρωποι του στυλ " παω στην παραλια και αντι να διαβαζω οτι φυλλαδα πεσει στα χερια μου για να χαλαρωσω , διαβαζουν οικονομικες εφημεριδες και χρηματιστηριο" οτιδηποτε αλλο ειναι κατωτερου επιπεδου. Καταλαβαινετε τωρα με τι δηθεν κοσμο εχει να κανει. Μπλιαξ καθολου δεν γουσταρω αλλα και εγω στην δουλεια μου τα αντιμετωπιζω ολα αυτα τα ψωνια.