χαχαχαχαχα!!!! μαλιστα!!! κι αλλοι με ''επιπεδο'' πλακωσαν!!
καλα κατερινα θα εισαι μια θεα σημερα!!! οπως σου αξιζει για ολη την προσπαθεια και τον κοπο που εκανες για να φτασεις εδω!!!!
αν σε βολεψει βαλε και εδω στο πριν και μετα η εστω εδω στη wonderland φωτο να σε δουμε και μεις!!!
αντε λιλακι ηρεμησε κι ελα να μας πεις τι εγινε!!!
ναταλακι!!!!!!!! δεν εχω καρτα στο κινητο...................γι αυτο δεν σου απαντησα!!!
μια χαρα ειναι η απωλεια σου!!!!! εχεις χασει ηδη 30 κιλα!!!!!!! 30 κιλα!!!!!!!!!!
εγω επιμενω.δεν μου ειναι καθολου κοπος να σου μαγειρεψω κατι και να σου φερω ταπερακι. εστω για τις 3-4 μερες που θα εισαι εδω. μονο να μου πεις ακριβως τι πρεπει να φας γλυκουλα! φανταζομαι κατι σε κοτοπουλακι θα ειναι καλη λυση.
ετσι θα νιωσω οτι συνεβαλα και γω στην απωλεια σου και θα δικαιουμαι μερος του πανηγυριου που θα ακολουθησει!!!
ασε που απο κεινη την πρωτη μερα που βρεθηκαμε και σε ειδα να τρως φρουτα μου εκανε το κλικ!!!
εγω που φρουτα δεν ετρωγα ποτε μου,τρωω πλεον καθε μερα! κι ετσι εχω μειωσει τις βλακειες!!!
μου κανει πολυ καλο να βρισκομαστε!!! ειναι τοσο λυτρωτικο να μπορεις να συζητας με καποιον που περναει τα ιδια με σενα τοσο ανοιχτα τα θεματα τις παχυσαρκιας!!!!