Γυμνασου και για μενα Νικολα!!!!!!!χαχαχαχαχ
Printable View
Γυμνασου και για μενα Νικολα!!!!!!!χαχαχαχαχ
με ματιαξανε τα θηλυκα και παει το πρωινο γυμναστηριο φιλεναδα :grin:
με το που εφυγα, τηλεφωνο απο τη μάμα για κατι δουλιες που ηθελε
τι να την κανω τη γρια? μου εκοψε ομως ενα καρπουζακι που της δωσανε, μουρλια. πρεπει να'φαγα κανα πενταρι φετες γερές, κι εγω δεν ξερω που το'βαλα
σημερα ειμαι με 2 καφεδες απο το πρωι και το καρπουζακι
και πριν λιγο ενα κομματακι μανουρι ισα με την ακρη του δακτυλου που δοκιμασα στο σου-μου
καλα την βγαλαμε και σημερα, τωρα εχει νανι και μετα ξεβιδωμα.
καλα να περναμε
Καλη ξεκουραση Νικολα!
Πρωί: καφέ γαλλικό (είπαμε να ανοίξει το μάτι)
Ενδιαμ.: χουρμά φρέσκο ,δαμασκηνό ,βερίκοκο αμύγδαλα.
Ενδιαμ.: πολύσπορο κουλουράκι με μια φέτα τυρί τοστ
Γεύμα: Γαύρο ψητό ,μανιτάρια ψητα,παντζαρια ,καρότα ρύζι
Απόγευμα: Πεπόνι
Βραδινό: Φαγητό έξω: ποικιλία θαλασσινών ,2 ποτήρια σαγκρια…………
να συμπληρωσω οτι τελικα σημερα το σκορ εγραψε συνολικα :)
κλασικα οπως καθε πρωι, βιταμινες, σπιρουλινες σιδηρο κλπ
συνολικα μεσα στη μερα, 4 καπουτσινο συνολο, ο ενας με ζαχαρες, οι αλλοι με ζαχαρινες και μισο του μισου κουταλακι μαρμελαδας φραουλα ο καθε ενας απο τους 3, μεσα! (δινει ωραια γευση στον καπουτσινο αυτο και σπαει την γευση της ζαχαρινης)
το μεσημεριανο καρπουζακι και ενα κομματακι μανουρι οσο η ακρη του δαχτυλου οπως ειπα
μετα το γυμναστηριο μια δοση πρωτεινης
αργοτερα, μιση φετα παριζακι σογιας, με ενα κομματακι μικρο γραβιερα. μια μπουκια ηταν μαζι!
και ενα πολυ μικρο κομματακι σοκολατας, ισως 10 γραμμαρια ή λιγοτερο
τωρα παω να φαω ενα βερυκοκο και τερμα
αυτα! :)
Νικολα δεν ειναι λιγα;;;;;;
ναι, αλλα ετσι μου βγηκε σημερα
για την ωρα, στηριζομαι στα "μυθικα" αποθεματα μου σε ουσιες που λογικα θα υπαρχουν στο σωμα μου ακομα :D και που αποθηκευα δεκαετιες τωρα, οπως επισης και στις καθημερινες βιταμινες, σπιρουλινες κλπ
και αυτα που τρωω, τα τρωω περισσοτερο για να μην ποναει το στομαχι οπως τωρα . για αυτο παω να φαω το βερυκοκακι
δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα, αυριο μπορει να παει αλλιως η φαση και να ειναι διαφορετικα
αλλά αφου δεν πειναω, το αφηνω και "οπως κατσει"
να, αυριο δεν θα παω γυμναστηριο γιατι εχω κουραστει και ο γυμναστης μου ειπε να κανω κρατει μια μερα να δωσω στο σωμα τον χρονο να ξεκουραστει
οπότε λογικα ολο και κατι παραπανω θα τσιμπαω!
Οκ τοτε αν ειναι ετσι ....
Ας γράψω τα σημερινά μου:
Πρωί: κλασσικά , 1 γαλλικό- γάλα
Ενδιαμ: 1 πολύσπορο κουλουράκι με μια φέτα τυρί τοστ
Ενδιαμ: Αμύγδαλα ,φουντούκια και Goji berries
Γεύμα: Σαλάτα (3 είδη σαλάτας πράσινης) , αβοκαντο, παντζάρι και Σολωμό καπνιστό.
Απογ: Ροδάκινο
Βραδ.: το ίδιο με το μεσημέρι…………..
Αργά το βράδυ: 50gr παστέλι μόνο με μέλι……..
Ας γράψω τα σημερινά μου :
Πρωινό: κλασσικά γαλλικό καφέ
Ενδιαμ.: πολύσπορο κουλουράκι με γραβιέρα
Ενδιαμ.: Δαμάσκηνο, βερίκοκο, σύκο, χουρμά φρέσκο (4)!!!!
Γεύμα: Μπιφτέκια σόγιας με πατάτα jackets και σαλάτα
Απόγευμα: 1 ροδάκινο
Βραδινό: Τακάκι κρητικό με μυζήθρα και ½ ποτήρι σαγκρια
Αργά το βράδυ: 45gr παστέλι με μέλι
Τα χθεσινα μου :
Πρωί: κλασσικά Γαλλικό γάλα
Ενδιαμ.: πολύσπορο κουλουράκι με γραβιέρα
Ενδιαμ.:Αμυγδαλα ,φουντουκιά και δαμάσκηνα
Γεύμα: Καστανό ρύζι με κόκκινα φασόλια*
Απογ.:Πεπονι
Βραδινό 2 κομμάτια πίτσα vegeterian
Αργά το βράδυ: frozen yogurt φράουλα!!!
*Αggeloudaki mou μη με φωναξεις σημερα,
:-) ,Μια κούπα κόκκινα φασόλια προσφέρει: 16 γρ. πλήρους πρωτεΐνης, 16 γρ. φυτικών ινών, 29% του σιδήρου και 12% του ασβεστίου σύμφωνα με τη ΣΗΔ (Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση)
axaxaxaxaxxaxa δεν σε φωνάζω βρε :) δεν θυμάμαι οι πρωτείνες από τα φασόλια απορροφιούνται πλήρως ή θέλουν κάποιο συμπλήρωμα?
θα το ψαξω!!!!!χαχαχαχχαχα
γεια και χαρα! π-σ-κ ετρωγα του σκασμου!:spin:
δεν ξερω τι με ειχε πιασει αλλά βαλθηκα να γευτω τοσα και τοσα πραγματα που αλλωστε στερωμουν πολυ καιρο
τι γλυκακια, φαγητα, μπινελικακια και φρουτα.
τι μελιτζανοσαλατες, τι σιροπια, τι λιωμενα τυρακια μεσα στα φαγητα, μιλαμε για ομορφιες!
ειδικα, το σαββατο, δεν σταματησα να γευομαι διαφορα. μου ειχε λειψει κατι τετοιο, χρονια ειχα να το κανω
παντως ολα καλα, απο τις 26 του μηνα που ειχα το τριμηνο, μεχρι τωρα εχω χασει και εναμισυ με δυο κιλα, κι ας σαβουρωσα
τι σου κανει το γυμναστηριο...
χτες παντως ξαναγυρισα σε νορμαλ κατασταση
και σημερα εφαγα, ενα ποτηρι γαλα με μελι, 3 καφεδες ολοι με ζαχαρη (νομιζω οτι η ζαχαρινη μου φερνει καουρες και πονο στο στομαχι για αυτο την εκοψα), μια δοση πρωτεινης, λιγη σογια ψητη στο φουρνο με λιωμενο τυρακι και πατατουλες, ενα μικρο παγωτακι και μια μπουκια μανουρι με παριζακι σογιας.
για υπνο επεσα νωρις (ή αργα για μεσημερι?) και ξυπνησα μολις τωρα
πινω ενα τσαι και ξαναπαω για υπνο
καλη μας μερα!
Νικολα καλημερα και καλο μηνα!!!!! Καλο το γυμναστηριο αλλα χωρις το sleeve να σε "φρεναρει" σε αυτα που τρως δεν νομιζω οτι θα εκανες δουλιτσα.............Οποτε τα εγκωμια και το sleeve οχι μονο για το γυμναστηριο!!!!!:roll: Αληθεια τη σογια ψητη πως την κανεις ;;;;Στειλε μου καποια στιγμημε μνμ τη συνταγη!!!!!:roll::roll::roll::roll: