Kαλημέρα,Αλικάκι!Καλημέρα,Α γγελουδένια μου!Καλημέρα καμηλιέρη-καμηλιέρη καλημέρα!
Ούτε εγώ είχα καταλάβει τίποτα με reductil.Μόνο κάποιες παρενέργειες περίεργες στην αρχή.
Αλικάκι τα κιλά σου είναι υπέροχα!Σου επιτρέπουν κάθε δραστηριότητα και χαρά ν'αποσπάσει
το νου από την έμμονη απόλαυση του φαγητού.Έτσι,θα έχεις και την ηθική ικανοποίηση πως
τίποτα θαυματουργό δεν έπαιξε με τις ορμόνες σου κι έχεις η ίδια καταφέρει την ισορροπία
στη σχέση σου με το φαγητό και κατ'επέκταση σε ένα σημαντικό μέρος και με τον εαυτό σου!
Αγγελουδένια μου,που περπατάς στους ολάνθιστους δρόμους της Πάτρας,στις ατέλειωτες παραλίες της,
εκεί όπου τις μέρες ειδικά αυτές βολτάρουν βήματα αγαπημένα...Και τι δε θα έδινα να ήμουν κι εγώ εκεί!
Μπράβο σου που ασκείσαι!Εγώ η άχρηστη δεν το έκανα συστηματικά.Φαντάζομαι πόσο θα έχεις ανέβει
ψυχολογικά...πως νιώθεις να σε φροντίζεις και να σ'αγαπάς...Με το καλό κι οι υπόλοιπες χαρές σου!
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου...Ελπίζω κι η δική σου μανούλα να είναι εντελώς καλά!Φιλάκια πολλά!