-
Παιδιά, νιώθω τον παλμό της πόλης και χαίρομαι. Οι άνθρωποι ζουν, γελάνε, πάνε στα μπαράκια, εγώ είμαι η μούμια εδώ μέσα, προς το παρόν βέβαια..
Με τσάκισαν, αύριο δεν θα πάω στη δουλειά, το αποφάσισα και να δω τι δικαιολογία θα βρω.. Μόλις είδα τη μούρη μου στον καθρέφτη. Δεν είμαι να εμφανιστώ πουθενά, όχι χωρίς μία τρανταχτή δικαιολογία. Μάλλον θα κλείσω τα παντζούρια μου και θα πω ότι έλειπα εκτός πόλης, για σοβαρό λόγο. Κρίμα, γιατί εκτός από μπάνιο, είχα κουράγιο και έκανα και πήλινγκ, μπας και στρώσω, αλλά δεν το βλέπω..
-
Καλλιόπη χαίρομαι πολύ γιατί είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο να φέρνουν τον άντρα της σε δύσκολη θέση με τα κακεντρεχή σχόλιά τους.
-
αντε να σας δροσισω κιολας!
καρπουζακι???????
-
εκανα το μπανακι μου και σας ηρθα.
-
-
Καλησπέραααααααααα.......σας έχω φώτο τις Κατερίνας!!!!!!Θαυμάστε!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
-
καλα θα τους εχουν πεσει τα σαγονια τωρα με την κατερινα μας!!!!
-
μπραβο λιλακι!
εμενα οι αντρες μου βλεπουν ποδοσφαιρο
παω να βαλω το μωρο για υπνο και επανερχομαι
τελικα φοτο της κατερινας δεν ειδαμε μας ξεχασε η αντα
-
-
Καλλιόπη την έβγαλε και μου αρέσει γιατί εκτός από ωραίο σχήμα δεν έχει και κουκούτσια!
Αβα αν του έλεγες ότι σε τσίμπησε μέλισσα γι'αυτό πρήστηκες, δεν θα το πίστευαν;
-
που ειναι η φωτο βρε αντα????
-
και ειπα μας ξεχασε και νατηηηηηη
δεν ελεγα να πιασουμε το τζοκερ?
-
όχι Καλλιόπη μου δεν σας ξέχασα είχα δουλείες αλλά τελικά δεν ξέρω πώς να ανεβάζω φώτο...βοήθεια παρακαλώ!!!
-
Μήπως χρειάζεται να την μικρύνεις; Η μήπως έχει πρόβλημα γιατί και της Καλλιόπης άργησε να την βγάλει.
-
χαχαχαχα Καλλιόπη ο τέλειος συγχρονισμός!!!!