Δεν ξέρω Τζίνα δεν μου έγραψε κάτι....τι αν κάνω???
Printable View
Δεν ξέρω Τζίνα δεν μου έγραψε κάτι....τι αν κάνω???
πατας post reply
γραφεις το κειμενο
πατας αναζητηση πας εκει που εχεις τη φοτο μετα ανοιγμα και μετα post reply ξανα απλα αν ειναι μεγαλη η φοτο μπορει να μην στην ανεβασει
κ πως θα καταλάβω ότι είναι μεγάλη η φώτο???
μπορεις να πας εδω να τη μικρινεις
http://www.shrinkpictures.com/ εγω συνηθως στα 350 τη κανω
αυτό που λες έκανα Καλλίοπη!
Αν είναι μεγάλη η φωτογραφία πάτα δεξί κλικ επάνω, πήγαινε στην επεξεργασία, μετά στο αλλαγή μεγέθους κάτω δεξιά και βάλε μέγεθος 400 x 400 pixels, αποθήκευσέ τη και ανέβασέ τη όπως σου είπε η Καλλιόπη.
αντα στειλε τη φωτο σε καποια κοπελα που ξερει να ανεβαζει αν δεν τα καταφερεις.αν ειναι μεγαλη η φωτο στο λεει οταν πας να την ποσταρεις.
Με δεξί κλικ πάνω στη φωτό πας κάτω κάτω στις ιδιότητες και μετά στο λεπτομέρειες και βλέπεις κάτω πόσα pixels είναι η φωτό, αν είναι πάνω από 400 να την μικρύνεις.
Κοριτσάκια μου φεύγω, όχι γιατί θέλω. Πρήστηκαν και τα ματάκια μου, μετά από τόσες ώρες κλάμμα και δυσκολεύομαι να σας διαβάσω. Πρέπει κάθε φορά να τα μισοκλείνω. Θα τα πούμε αύριο, που θα είμαι καλύτερα, ήρεμη, χαλαρή, στο δικό μου περιβάλλον.. Εκτός αν έχω αντιπερισπασμούς, του τύπου "κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, κορίτσι μου", που είναι μαχαιριές στην ψυχή μου, οπότε θα αργήσω κι άλλο να αναρρώσω. Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ θερμά για απόψε!
περιμενω τη φωτο για να αφησω το λαπιτοπιο που με ζεσταινει και να πιασω το κινητακι μου.
Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση. Εύχομαι ο μήνας να σου πάει καλύτερα απ'ότι ξεκίνησε και να συνέλθεις σύντομα. Φιλάκια.
Αντα αν μπορείς μεγάλωσέ τη λίγο και μπες στο ίδιο ποστ να κάνεις αντικατάσταση αυτής. Πάντως όσο μπορώ να δω είναι κούκλα η Κατερίνα και η φόρμα σούπερ!!
καλα η κατερινα μας ειναι μια κουκλα.ωρε μανα μου χρυσους θα τους κανουμε τους γναθοχειρουργους με τα σαγονια που θα εχουν πεσει αποψε.
:lol::lol::lol::lol: