-
Αν και ξύνομαι, παρόλη τη στραβωμάρα μου να είμαι κοντά σας, τελικά σας καληνυχτώ. Με ξαναείδα στον καθρέφτη και τα μάγουλά μου έχουν γδαρθεί, από την πετσέτα που χρησιμοποιούσα. Προς το παρόν, πάντα, είμαι ένα θέαμα "οικτρόν ειδείν",όπως θα έλεγε και ο πατερούλης μου, αν είχε το μυαλό του στη θέση του.. Φιλάκια, κοπέλες μου και σας ευχαριστώ!
-
Τζινογιουσουφακι τελειωσες με τα cd της μανουλας????
-
Μπράβο Αντα, αυτή είναι φωτογραφία! Αντα συγχαρητήρια, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο βάψιμο της Κατερίνας, είναι δροσερό, καλοκαιρινό, με γήινα χρώματα, ότι καλύτερο για μακιγιάζ ημέρας, της έχεις τονίσει πολύ ωραία τα μάτια της και τα ζυγωματικά της, πραγματικά μπράβο σου, είσαι πολύ καλή στη δουλειά σου. Οχι τίποτα άλλο αλλά θέλει να πάρει σειρά και η Γλαύκη και κάηκες κακομοίρα μου! χιχιχιχι Κατερίνα είσαι κούκλα, αμαζόοοοοονα μου!!! Θυμάσαι μαρή τίποτα από αυτά που σου έκανε η Αντα για να τα κάνεις και μόνη σου;
-
καλα ειναι θεα!!!!!!
αχ ποσο χαιρομαι!!
καλα να παθουν λιλακι να μαθουν να μη σχολιζουν!
-
Λίλα μου τελείωσα επιτέλους. Ούτε το laptop μου δεν ήθελε να γράψει το συγκεκριμένο cd και χάλασα 2 cd πριν καταφέρει να το γράψει τελικά χιχιχι.
-
Καλλιόπη εμένα μου αρέσει που αυτοί που έλεγαν τις μαρακίες τους και θυμούνται πολύ καλά τι έχουν πει, θα αναγκάστηκαν τώρα να πούνε καλά λόγια!! Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που αν και αδύνατοι είναι μεγάλα παχύδερμα!
-
Σ'ευχαριστώ Τζίνα μου....αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω...να δώσω μια δροσερή,καλοκαιρινή νότα στο μακιγιάζ κ στο μαλλί κ έμφαση στα μάτια τα οποία είναι πολύ εκφραστικά...όσο για την Γλαύκη χαρά μου.....
-
και αυτοι ειναι οι χειροτεροι τζινα μου
οπως ειπα καποτε σε εναν που με ειπε χοντρη εγω μπορω να αδυνατισω εσυ ομος μαρακας εισαι και μαρακας θα μεινεις οτι και να κανεις!
κακια εεεεε δε μπορεσα να κρατηθω η γυναικα
-
χαχαχα αντα μη σου πω να αναλαβεις εμενα να δεις χαρα τοτε!
γιαπι θα στησουμε!
-
Αντα ευτυχώς και η Γλαύκη είναι όμορφη όπως η Κατερίνα οπότε όταν με το καλό θα την βάψεις δεν θα δυσκολευτείς να την ομορφύνεις, παρά μόνο να τις τονίσεις το όμορφό της πρόσωπο, όπως έκανες και με την Κατερίνα δηλαδή. Για να μη λες ότι σε κουράζουμε κιόλας χιχιχιχι.
-
Αχ εγω δεν μπορω να τη δω τη φωτο καλα γιατι ειμαι απο το κινητο.θα τη δω αυριο.
-
Καλλιόπη αφιερομένο.....χαχαχαχαχαχα� �α
http://www.youtube.com/watch?v=yCBtw223Fhk
γελάω μόνη μου!!!!!
-
:lol::lol::lol::lol::lol:
-
Τζίνα αμέσως να υπερασπιστείς τις φιλενάδες σου εσύ .....η δουλειά μου είναι δημιουργική κ καλούμε να δημιουργήσω σε οποιοδήποτε πρόσωπο....αλλά με περισσότερη χαρά σε ένα όμορφο!!!!! ::::)))))))))))))))))))):yes::yes::yes:
-
Καλησπέρα τσούπρες μου!
στήσατε μεγάλη κουβέντα βλέπω σήμερα πω πω, μία ώρα τώρα σας διαβάζω!:crazy: