+100 γαμωτη μ!.
55.3
Printable View
+100 γαμωτη μ!.
55.3
Καλημέρα!
-800
-700!!! χωρις τουαλεττα :D
Σήμερα -600.Εξαράκι σου έρχομαι!
Παλι 77,3 εδω και 2 εβδομαδες ακριβως! Καποια στιγμη εδειξε 76,9 την προηγουμενη Πεμπτη, αλλα απο τοτε στα ιδια!!! Να ανησυχησω??? Η αληθεια ειναι οτι κατω απο αυτα τα κιλα εχω χρονια να παω, ισως φταιει αυτο και δεν κατεβαινει η ζυγαρια???
[ -200 χωρίς τουαλέττα δύο μέρες, ΑΜΑΝ! ]
Penelope αυτό το +100 σου το έβλεπα κάποτε μέρα παρά μέρα και πάλι στο τέλος έχανα. Αφού σίγουρα τα ξέρεις κι εσύ, τι σου τα λέω.
Μurcielago - Koralaki - Constance, είστε απαράδεκτες!!! σας μισώ!!! :-D
Μπραζίου [ :-Ρ ], δεν είναι καθόλου κακό να σταθεροποιείσαι σε ένα συγκεκριμένο βάρος, ακόμα και για περισσότερο από μια εβδομάδα. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου, αλλά σκέψου ότι τώρα είσαι καλύτερα από πριν και αν συνεχίσεις έτσι, σε μια εβδομάδα θα είσαι αναμφισβήτητα καλύτερα από τώρα. Εξ άλλου, δεν απέχεις και πολύ από τον αρχικό στόχο σου και σου μένουν και δύο εβδομάδες καλής διαγωγής για να τα καταφέρεις!
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙ!!!
Eχεις δικιο αλλα εγω σε λιγο παω Επιδαυρο και μετα την παρασταση το βραδυ θα παμε για φαι καλες δωδεκα και αυριο θα ειμαι +1 κιλο στανταρ. Και Κυριακη θα ειμαι παλι σε διαιτα για να πεσω για τριτη φορα απο τα 56 στα 55.
Καλημερα σε ολους!
Συγχαρητηρια επισης για τις προσπαθειες σας ανεξαρτητως αποτελεσματος!
Εχω 2 μερες να γραψω κ σημερα εδειξε -1,1kg!!
Βεβαια ειναι φυσιολογικο δεδομενου οτι αδιαθετησα και τερμα η κατακρατηση και εβγαλα κ ενα δοντι οποτε θελοντας κ μη νηστεια!
Τελικα αμα πινεις μονο υγρα κ μασας αργα δεν τρως τοσο κ τα κιλα φευγουν αερας!
Καλη συνεχεια σε ολες!
Penelope, να σου πω τι κάνω εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις, αν και δεν ενδείκνυται για συνέχεια:
Τρώω το πολύ 500 θερμίδες σύνολο μέχρι το βράδυ, μοιρασμένα όπως με βολεύει καλύτερα για να μη λυσσάξω [στην περίπτωσή σου, ελαφρύ πρωινό και κανα δυο καλαμάκια σκέτα στον Ισθμό ας πούμε ;-) ] και το βράδυ συμπληρώνω μέχρι εκεί που θέλω και είμαι καλυμμένη. Δεν πολυκοιτάω τα λιπαρά, εστιάζω στο να μην ξεπεράσω τις γενικές θερμίδες μου. Δηλαδή αν εσύ τρως ας πούμε 1200 τη μέρα, σου μένει μια ολόκληρη εφτακοσάρα για βράδυ!
Δεν είναι και λίγο, και κανονικά καλύτερα να μην τρώμε πάνω από 500 άντε 600 σε ένα γεύμα κανονικό, αλλά τουλάχιστον κιλό ολόκληρο δεν παίρνεις με τίποτα την επομένη.
ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ και κοίτα να περάσεις καλά!!!
Eυχαριστω! Δεν πτοουμαι αλλα βλεπω οτι τα 2 τελευταια κιλα ειναι τα πιο δυσκολα. Δεν σταθεροποιουμαι με τιποτα!
πηνελοπη μην ανησυχεις οπως μου χεις πει κ εσυ τοσες φορες ειμαστε πλεον πολύ κοντα στον στόχο οποτε απλα απολαυσε το.εγω αποφασισα να το παω χαλαρα κ οτι χασω.
ξεχασα να πω σημερα στα ιδια αλλα απορω αφου χτες εφαγα 2 παγωτα.1 το μεσημερι κ 1 το βραδυ.κ ακομα να αδιαθετησω :-(
Πηνελόπη, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες !!! Δεν πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει?. Και επειδή δεν έχω διαβάσει το τόπικ από την αρχή και ούτε μπορώ να διαβάσω 126 σελίδες, μπορείς να μου πεις πως τα έχασες για να παίρνω κουράγιο ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ !!! Υποθέτω ότι το έχεις γράψει πολλές φορές?. Έχεις κάνει επέμβαση ή έπαιρνες κάποια φάρμακα, εκτός από διατροφή γιατί νομίζω ότι η διατροφή είναι αυτονόητη με τόσα κιλά που έχασες ?
Penelope, μη συζητάς, εγώ έχω κανένα τρίμηνο που παίζω στα 64-65, χεχε... Όχι ότι κάνω καμιά διατροφή της πείνας, δεν έχω παράπονο. [Μεταξύ μας τώρα, θα έπρεπε να τρώω 1450 θερμίδες για το ύψος, το βάρος και την ηλικία μου προκειμένου να χάσω και κάτω από τις 1650 δεν πέφτω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ας είναι καλά η γυμναστικούλα που κρατάει την προσπάθεια ζωντανή. ΟΛΕ!]
-300 σήμερα, αντε να αδιαθετησω να τελειωνω, νιωθω πολυυυ πρησμένη