χαχαχαχ καλως το κοριτσι μας!!!!! ναι ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα συγκρατημενα χαρουμενη μεχρι να περασει αυτο το βασανιστικο 3μηνο! αχ βαχ
ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινουμε πολλες κιντερ εκπληξεις! :lol: :lol: :lol:
Printable View
χαχαχαχ καλως το κοριτσι μας!!!!! ναι ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα συγκρατημενα χαρουμενη μεχρι να περασει αυτο το βασανιστικο 3μηνο! αχ βαχ
ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινουμε πολλες κιντερ εκπληξεις! :lol: :lol: :lol:
ειμαι down mitsokolo:love:
πνίγομαι νιώθω πως εχω εγκλοβιστει, απογοητεύομαι, σκεφτομαι ποσο ονειροπολα μπορει να γίνομαι και να πιανομαι κοροϊδο , οτι για την ηλικία μου θα έπρεπε να έχω θαρρος και πολλα παραπάνω ...........σκεφτομαι πλυ αρνητικα για το μελλον πολυ απαισιόδοξα και με απαξίωση προς εμενα.. ολο τετοια σκεφτομαι και δε κοιμαμαι.
τι θα πει για την ηλικια σου? ο καθε ανθρωπος εχει τον τυπο του! δηλαδη εγω που κοντευω 30 και συμπεριφερομαι σαν 16χρονο θα επρεπε να φουνταρω? δεν το καταλαβα? οπως νιωθει ο καθενας
σισακι περασα χρονια βαρια καταθληψη και την ξεπερασα με αγωνα παλεψα 2 χρονια δυνατα και τα καταφερα, ημουν στο κρεβατι σχεδον 1 χρονο μονο φαι και τουαλετα.
πιστευω σε σενα και μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, οπως ολοι μας. η ζωη εχει τα πανω και τα κατω της. στο χερι μας ειναι κοριτσακι μου ολα
και μενα οταν μου το ελεγαν κουναγα το κεφαλι και σκευτομουνα, αφου ειμαι ηδη καμμενο χαρτι και δεν θα ζησω πολυ, τι μου λετε εσεις τωρα?
κανε μικρα μικρα βηματακια και μην απελπιζεσαι, ξερεις κρυβουμε μεγαλη δυναμη μεσα μας ;)
απελπίζομαι που βλεπω παλιες γνωστες-φιλες να εχουν δουλειια.... να είναι ολα καλα..(τελεια βασικα) και εγω τωρα τον οκτωβρη ξεκινησα ξανα να παω σε καινουριο τει, γιατι απο το προηγουμενο διαγραφηκα και τεσπα, δεν ηθελα γενικα να σπουδαζω και αλλα κανω ενω αλλα θελω να κανω..
τωρα ξερω οτι ολοι θα ελεγαν οι σπουδες ειναι απαραιτητες κ μπλα....μπλα..
και οχι μη φουντάρεις :) σε θελουμε...
σιγουρα οπως νιωθει ο καθενας...
τα μικρα βηματακια ειναι το μυστικο πιστευω...
βρε κοριτσακι μου αυτο που σου χρειαζετε ειναι λιγη αυτοπεπηθηση και να μην σε απασχολει ΚΑΝ τι κανουν οι γνωστες/φιλες και η περιπτερου, οσο χρονο σπαταλας για να σκευτεις πως αυτες εχουν κανει κατι καλητερο απο σενα , αφιερωσε τον πανω σου! ειναι δυνατον δηλαδη μια χαρα κοριτσι να σκευτετε τι κανουν οι αλλες? αααααααααααααα θα σε μαλωσω ετσι?
και να κανεις αυτο που γουσταρεις και οχι αυτο που θα αρεσει και θα ευχαριστει τους αλλους!
και γω τελειωσα γραφιστικη και ζωγραφικη και γουσταρα να κανω τατουαζ και πιερσινγ και το εκανα.
δε πα να κωλοχτυπιουντε ολοι! εγω αυτο αγαπαω και αυτη ειμαι τελος. εμεις καθοριζουμε τη ζωη μας
πραγματικά μιτσόκολο πρέπει να ξαναβρω την αυτοπεποίθηση μου.
αλλα ακόμη με επηρεάζει το τι λενε οι άλλοι για μενα, δε ξερω ακομη πως να το διαχειριστώ.. ίσως κιολας δε μπορω γιατι η ζωη που κανω κατα το ήμισι προσπαθω να ειναι αποδεκτή απο τους γονεις μου πχ.
αλλα για φιλιες και σχεση δε με επηρεάζουν. εκει ευτυχως οχι.
γραφιστική ζωγραφική ε :) πολυ ωραίο... μου αρεσουν τα καλλιτεχνικά!
ενα βημα τη φορα με υπομονη! :smilegrin:
και μενα μαρεσουν αν δεν διμιουργησω κατι δεν μπορω :lol: :lol:
ειδικά τωρα που θα κανεις παιδάκι είσαι δημιουργική στο φουλ! :)
εμενα μου αρεσει να ραβω .. πήρα το καλοκαιρι μια ραπτομηχανη , μου εδιξε μια μοδιστρα πως μπαινει η κλοστή και μετα εκανα μερικα γαζια με τις οδηγίες..
αλλα τωρα με τη σχολη δε προλαβαινω καθολου :( μονο το καλοκαιρι..
τι το θυμήθηκα τωρα!
καλο μηνα κ καλο κ απο τα δυο που συμβολιζει η σημερινη ημερα :crazy:
καλο μηνα σε ολους με υγεια και πολλα χαμογελα! :love:
Σισιλιανακι καλε ξερεις ραπτομηχανη και δεν ασχολεισε? παντα ηθελα να μαθω! αντε κανε το κατιτις σου! ειναι πολυ διμηουργικο και ομορφο! :love::bouncy:
καλο μηνα σε ολους!!!!!!!!!!!!ερχεται το καλοκαιρι!!!ο καιρος ομως δε βλεπω να το εχει καταλαβει!!!
Καλό μήνα κορίτσια..! και αγόρια! :)
μιτσόκολο, ξέρω κάτι λίγα αλλα απο μόνη μου :/ , το μονο που είχα ολοκληρώσει ήταν ένα πουγκάκι που βαζω τα ψιλα μεσα, και ενα παντελονι που κοντηνα.
ελπίζω το καλοκαίρι να κανω πιο πολλα ...
και νομιζεις οτι ειναι λιγο???????? ααααααα θα σε μαλωσω παλι χιχιχιχ. τι χρωμα το εκανες το πουγκακι??? :D :D
χα... οχι για μενα που δεν ηξερα τιποτα αρκετο ήταν !
το πουγκάκι είναι μοβ ανοιχτό, πολυ ανοιχτό όμως, είναι απο μια παλιά πιτζάμα μου που ηταν για πεταμα... :)
Καλό μήνα σε όλους και όλες!!! :smilegrin::smilegrin:
Αχ Ciciliana! και εγώ θα ήθελα να ξέρω να φτιάχνω τέτοια μικροπραγματάκια, είναι όντως πολύ δημιουργικό και όμορφο!!!!!