Mα εσύ τα θες και όλα έτοιμα....
Printable View
why κερδισμένος δεν βγαίνει αυτός που κοιτάει ή περιμένει να τον κοιτάξουν αλλά αυτός που τολμάει.
Cube,έφυγες?
Μην με φοβάσαι,αφού σε αγαπάω βρε.
Και ας με νευριάζεις.....
Ειμαι ξεκαθαρη. Μου αρεσουν οι κοιλιτσες.
Δεν θα τον ζηλευα τον τυπο με τις φετες, αλλο λεω. Μην μπερδευεσαι που ο,τι θεωρω σεξυ και με φτιαχνει εχει εγκεφαλικη βαση. Η μαλακη κοιλιτσα δειχνει εναν ανθρωπο νορμαλ, το νορμαλ εμπνεει εμπιστοσυνη, η εμπιστοσυνη και οτι την εμπνεει ειναι σεξυ. Δεν θα μου αρεζε εξαρχης ο πολυ γυμνασμενος γιατι εχω συνδεδεμενη αυτη την εικονα με την αυταρεσκεια και αυτο δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Ποιος ξοδευει τοσο χρονο και ενεργεια απο τη ζωη του για κοιλιακους; Καποιος που ειναι βλακας και δεν εχει κατι καλυτερο να κανει προφανως :P Αυτοματως για μενα μπαινει ασυνειδητα στη κατηγορια μαλακας και ντεκαυλε δηλαδη, οχι οτι θα ζηλευα. Και μη μου λετε για υγεια...ριχτε μια ματια σε ολυμπιονικες κολυμβητες και δειτε αν εχουν τετοιους πια κοιλιακους. Η γενικα οποιονδηποτε σοβαρο αθλητη εξω απο τα γκλαμουρικα αθληματα.
κοιτα εμενα με συμφερει αυτο που λες ,γτ κοιλιακους δεν προκειται να κανω ποτε γτ βαριεμαι συνεχεια το γυμνα και δεν το θεωρω οπτι το χρειαζομαι..
Τωρα αν προτιματε κοιλιτσες πες μ ,να ξαναρχισω να τρωω ,να κανω κοιλιτσα γτ μ εφυγε..
{αντως αυτο με την κοιλιτσα μ το ελεγε και η πρωην ειχα μια μικρη μπυροκοιλια και της αρεσε παρα πολυ ,δεν ηθελα να παω γυμναστηριο φαντασου,εκτος κ αμα ζηλευε :p
Kαι εγώ το βαριέμαι.Για πείτε... τι να φάω για βραδινό; κρέπα γλυκιά,αλμυρή ή σουβλάκι? ή τίποτε? παρακαλώ εάν το επιθυμείτε πείτε την γνώμη σας εντός του επόμενου 15λεπτου..Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή :)
ρε γουαι ελεος πια.
Τωρα adm μ ανοιξες και μενα την ορεξη ,θα μ βαλεις να παραγγειλω μ φενεται :p
Ναι, το πιστευω πως η υπερβολικη ενασχοληση με την εμφανιση μας ειναι ενδειξη ελλειψης περιεχομενου, καπου χωλαινει το μεσα αν καταβαλλεται τοοοση ενεργεια στο εξω. Και ειπαμε, ισχυει το νους υγιης εν σωματι υγιει αλλα και παν μετρον αριστον. Δεν θα αντεχα να ειμαι με καποιον που καιει εγκεφαλικα κυτταρα μερα νυχτα για να καταστρωσει πλανο πως να φτιαξει/διατηρησει τη κορμαρα του, ελεος...επισης ειπαμε,πρεπει να φροντιζουμε τον εαυτο μας και να νιωθουμε καλα μαζι του, αλλα ο ερωτας why ειναι η κινηση της ενεργειας μας προς ενα αλλο προσωπο και το δοσιμο σε αυτο το προσωπο, καθε τι που κανουμε ειναι ενα δωρο για αυτο το προσωπο...αυτο ειναι ερωτας, οχι η εμμονη μας με το ποσο σεξυ ειμαστε και η προσδοκια να ειμαστε αντικειμενο λατρειας. Μονο οταν κοιταξεις εξω απο τον εαυτο σου λιγο θα ερωτευτεις.
Εγω καθομαι και φιλοσοφω να πουμε και αυτοι μιλανε για φαι :P οχι λοιπον....εγω δεν θα παραπεσω σε αμαρτια :P Δεν το χρειαζομαι -_-
admforall για εσενα, απο περσυ στο νησι η φοτο :p
http://s33.postimg.org/txzz0ybcv/112...21984412_n.jpg
πωπω μου ανοιξατε λιγουρες παλι..θα παραγγελνω και θα κανω εμετο στο τελος...σταματηστε χαχα
Αχαχαχαχα νικ :p Ειναι που μου εχει λειψει η κρεπα, σορρυ παιδια :p