Χωρίς να το θέλω κ χωρίς να με αφορά για άλλη μία φορά απογοητεύομαι από τους ανθρώπους..Είναι δυνατόν μερικοί να πράττουν έτσι;
Printable View
Χωρίς να το θέλω κ χωρίς να με αφορά για άλλη μία φορά απογοητεύομαι από τους ανθρώπους..Είναι δυνατόν μερικοί να πράττουν έτσι;
Σκέφτομαι πως ο τολμών τελικά νικά! Πως ναι είναι καλύτερα ίσως, να μετανιώσεις για κάτι που έκανες,
παρά μια ζωή να μετανιώνεις για κάτι που δεν τόλμησες από φόβο κι ανασφάλεια να κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
σκεφτομαι τις πολιτικες εναλλαγες που ειναι γρηγορες. μπουμπουκος μεταπηδαει στην νεα δημοκρατια και μας εγγυαται μεχρι και στη wiki πως δεν υπαρχει νομικα τεκμηριωμενο στοιχειο που να τον συσχετιζει με το ναζισμο ή το φασισμο. αληθεια Αδωνις, αυτο που εχει ο καθενας μεστο μυαλο του, πρεπει να το εχει κατοχυρωσει κι ολας ? ειδαμε και το κομμα του Καμμενου και κοντεψαμε να καουμε απ'τη καμμενιτιδα. εκμεταλλευονται μεχρι και τους ανωνυμους που ειναι στη μοδα τωρα και πλασαρουν μια απομιμηση να μαζεψουν οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο με το μερος τους. ιδου οι ανεξαρτητοι:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18701965_n.jpg
..ότι όλοι αυτοί οι άχρηστοι και που μόνο για το κλέψιμο ανεβοκατέβαιναν στην εξουσία,
εξακολουθούν να παραμένουν στο προσκήνιο, θαρρείς κι απευθύνονται σε μ@λ@... υπηκόους.
Ρε λες νάναι τόση πολύ η αλλοτροίωση, που δεν μας σώζει τελικά τίποτα?
μα σε μαλακες υπηκοους απευθυνονται. μονο οι μασκες τους λειπουν, να παριστανουν τους ανωνυμους. παλι καλα που δε το βαφτισαν το κομμα ανωνυμοι ελληνες. οτι πουλαει παντα το χρησιμοποιουν υπερ τους για να βολευτουν.
βασικος κανονας μην κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν :)
το παιχνιδι αυτο δεν παιζεται μονος
Είμαι έτοιμος να σκοτώσω άνθρωπο.
Μιλήστε μου συνένοχοι.
Γιατί είμαι θυμωμένος, παραγκωνισμένος, φτυμένος, και δεν περνάω καλά. Δεν μου μιλάει κανένας.
Προτιμώ να βγώ έξω να σφάξω κάποιον τυχαίο αντί για την Χάμπαρντ. Εσείς τι λέτε, θα με καταγγείλετε ξανά η θα μου μιλήσετε;
Είμαι κλεισμένος σε ένα δωματιάκι, στο σκοτάδι, και περιμένω να ξανασμίξω με τους ανθρώπους. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και τάσεις να σκοτώσω.
Γιατί όποιος μαλάκας είπε πψως οι καλοί είναι μαλάκες καλύτερα να το σκεφτόταν εσείς φτιάχνετε τους νόμους πως το καταφέρατε αυτό. Οι εναλαγές είναι τόσο πολλές. Τι ωραίο που είναι να νιώθεις ότι μιλάνε για σένα αλλά όχι σε σένα. Κάντε και άλλους εγκληματίες, σίγουρα θα νικήσετε το παιχνίδι.
Έχω τρελαθεί από τη μοναξιά από τις χυλόπιτες και από την φτώχεια. Εσείς πως είστε. Με έχει πιάσει και με πιάνει κατά διαστήματα μια έντονη επιθυμία να κάνω κάτι κακό, πόσομ πιο κακό να είναι για να βρώ παρέα;
Μέσα. Στείλε μου πμ.
..σκέφτομαι γενικά με την πείνα, που θα πέσει που άραγε θα κατέβει το προσδόκιμο της άτιμης ζωής μας!!!!
Νιώθω καλύτερα τώρα που μου έδωσε σημασία ένας άνθρωπος. Σαν να με έχουν διαγράψει όλοι οι γνωστοί, ακολουθώντας διαφορετική πορεία. Η δική μου πορεία είναι κομπιούτερ, σπίτι, δουλειά, πολλά προβλήματα διάφορης φύσεως, οικογενιακά για παράδειγμα, ερωτικά, οικονομικά κτλ. Δεν είναι απίθανο πόσο μόνος έμεινα; Είναι σαν να με εκδικήθηκαν κάποιοι που είχα όμορφα παιδικά χρόνια.
Με λυπάται κανένας από εδώ; Πραγματικά μπορεί να είμαι για λύπηση αλλά αν σκοτώσω άνθρωπο θα είμαι απλά ένας ακόμα εκληματίας. Τι λέτε εσείς για όλες αυτές τις σκέψεις μου; Είμαι απελπισμένος από την μοναξιά και δεν ντρέπομαι να το πω. Φαίνεται σαν να περνάνε όλοι καλά εκτός από μένα. ΓΙΑΤΙ; Υπάρχει κάποια εξήγηση. Χθες βγήκα μου είπε μια κοπέλα ότι είμαι bad boy , είσαι καλός σε θέλουν όλοι να σε εκμεταλευτούν είσαι κακός απμακρύνονται όλοι έλεγε ένας γνωστός μου.
επειδη θα αδυνατησουν εννοω :)
Νιώθω απαίσια. είμαι στα όρια της τρέλας, έχω κόψει τα φάρμακα, μερικές φορές φοβάμαι, άλλες φορές κοιτάω και φέυγουν δεν είναι ζωή αυτή.
Πόση ώρα άραγε μπορώ να μείνω εδώ στο σκοτάδι. Για μένα η ζωή είναι κουραστική , ακόμα και να αναπνέω κουράζομαι φαίνεται εδώ μέσα. axl ευχαριστώ ρε φίλε που μου μίλησες ένιωσα πως ενδιαφέρεται κάποιος για λίγο.
οι παχύσαρκοι δεν θα κάνουν νομίζω την διαφορά? Αλλά καλά λες! Ο παππούς μου μούλεγε ότι
στην κατοχή οι άνθρωποι πέθαιναν μόνο απ' την ασιτία, γιατί δεν υπήρχαν άλλες αρρώστιες!
Ο παχύσαρκος αν το ψάξεις υποφέρει από πεντακόσια προβλήματα. Του δίνεται μια ευκαιρία
τώρα με καθεστώς πείνας να βρει την υγεία του. Έχω έμπνευση! Δεν μπορείτε να πείτε?
σκεφτομαι οτι το κομμα του Καμμενου μπορει να μην ειναι και τοσο καμμενο τελικα. σπουδασε στη Lyon ο ανθρωπας και ελπιζει να αλλαξει την ελλαδα, τι μπορει να παει στραβα (και) αυτη τη φορα ? its a win win shituation!!!!! σηκωσες κεφαλι ? κι εγω, αλλα το κατω. πιο κατω δε παει φιλαρακο, πιες το κακαο και ηλπιζε σε κανα σταχτοδοχειο να τιναξεις τη καφτρα μαλακα. δαγκωσε τον αρουραιο και ρουφα του το αιμα, γιατι οι απαιτησεις των κοριτσουδων εχουν φτασει στο τερμα. πεσμου ποιο αστερακι θελεις μαναρι μου απ'τον ουρανο και θα το κατεβασω εγω για σενα, να ειναι ολα οπως πρεπει.
Ουφ, ευχαριστώ e-psychology που με επιτρέπεις να αναδύω τις πιο σκοτεινές συλλογικές σκεψεις των ανθρώπων ανώνυμα και χωρίς ρίσκο. Να'σαι καλά :)