Οχι Λιλα μου ενα χυμο ηπια... :(
Λιλαααα!! Ειδες το 8 και το 9 δεν θα το δεις ποτεεεε ξανααααα!!! Γιουπιιιιι!!!
Παρταρω μαζι σου τωρα!!!!!
Printable View
Οχι Λιλα μου ενα χυμο ηπια... :(
Λιλαααα!! Ειδες το 8 και το 9 δεν θα το δεις ποτεεεε ξανααααα!!! Γιουπιιιιι!!!
Παρταρω μαζι σου τωρα!!!!!
πλακα σου κανω ναταλακι.μην ανησυχεις.εβλεπα και εγω τρελονειρα γυρω στο τριμηνο.ασε που ολη την ωρα εκλαιγα.
Κουκλίτσες είχα έναν άθλιο πονοκέφαλο και ξάπλωσα λίγο να μου περάσει, τώρα ηρέμησε κάπως το κεφάλι μου και σηκώθηκα να σας διαβάσω. Λιλάκιον πολλά συγχαρητήρια για το 8, να του δώσεις τους χαιρετισμούς μου και να του πεις ότι το ευχαριστούμε για την επίσκεψή του! :lol: Koritsaki ευτυχώς εμένα την κοκερίνα δεν την πειράζει το κούρεμα κι έτσι και δεν την έχω με τζίβες, γιατί τζιβιάζει πολύ η άτιμη και δροσίζεται το καλοκαίρι. Βαμπιράκι μέχρι και τα όνειρά σου έχουν πολύ γέλιο! Συγνώμη δηλαδή, το ξέρω ότι ήταν εφιάλτης για σένα, αλλά έχω σκάσει στα γέλια! Εγώ δεν βλέπω όνειρα, ή μάλλον βλέπω αλλά δεν τα θυμάμαι ποτέ, θα σας πω όμως αργότερα για ένα που είδα και το θυμόμουνα όταν ξύπνησα, δεν έχει τόσο μπέρδεμα όσο της Ναταλίας αλλά έχει κι αυτό πλάκα. Κορίτσια έβαλε η Monadiki φωτό στο πριν και μετά, αγνώριστη λέμε!!!
καλε ναταλακι εκτος που παρταρεις τι αλλο κανεις???
εγω εχω να μαγειρεψω αλλα μετα θα εχω χρονο. αν δεν εχεις δουλεια θελεις να ερθεις προς τη γειτονια μου για κεφεδακι???
γιουβετσι θα φτιαξω σημερα....οποτε θα παρω πρωτα σουπερ μαρκετ.αν ειναι να ερθεις προς τα δω να σας παρω χυμους?
ειχα παει στο φαρμακειο και οταν ειδα το 8 αρχισα να ουρλιαζω και με κοιταγαν σαν χαζη.σας ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχες.
Κοριτσάρες μου καλησπέρα!
Τι έγινε καλέ? ένα απογευμα έλλειψα κ τσακωθήκατε? τι είχαμε ανάδρομο ερμή? κ εγώ δεν είμαι στα καλά μου!
Κοριτσάρες μου έχουμε μάθει ή μαλλον μας έχουν μάθει να ήμαστε πάντα τα καλά παιδια χωρίς να σκεφτόμαστε τις δικές μας ανάγκες, εαν όμως εμεις δεν ήμαστε καλά τότε κανένας απο τους δικους μας (γονεις, παιδιά, σύζυγος) δεν θα είναι γιατι θα μας βγαίνει ο εκνευρισμός στη τελική δεν είναι εγωιστικό να κοιτάμε τον εαυτό μας, τις επιθυμίες μας κ τα θέλω μας!
wow ολόκληρο σενάριο το όνειρο σου, πάντως μη στεναχωριέσαι έτσι που είδες τη μανούλα σου είναι καλό κ το κλάμα το δικό σου σημαίνει δύναμη.
:thumbup::thumbup::thumbup: Λιλόυκο μου μπράβο για το 8!!!!!
Τζινάκο πως πάει το χεράκι? στο fb έχεις βάλει τα σκυλάκια? θέλω να τα δω με τη νεα τους κουπ!
τζινακο τα αντιφλεγμονωδη μερικες φορες κανουν πονοκεφαλους.
σοκολατουλι!!!τι κανεις????
Quote:
Originally posted by lila198621
σοκολατουλι!!!τι κανεις????
Απο υγεία καλά είμαι μαναράκι μου αλλά ψυχολογικά νιώθω κάπως πεσμένη!
Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου..............
Λιλούκο πότε ορκίστηκες?
ολίγον ασχετο!!!!!!!!!!:starhit:
το δεκεμβρη του 2010 σοκολατιτσα.γιατι???
Α ένα εξάμηνο νωρίτερα απο εμένα, για να κάναμε παρέα στη σχολή!
εσυ ησουν στη Β καλα δεν θυμαμαι???
Εγω είχα μπει στο εαρινό εξάμηνο, ήμασταν τα ίδια χρόνια στη σχολή οπότε θα μπορούσαμε να τα λέμε στα κενά μας!!!!
ναι στη β ημουνα