και εγω στο εαρινο ειχα μπει απλα οταν πηρα μεταγραφη ηταν σαν να εχασα ενα εξαμηνο.
Printable View
και εγω στο εαρινο ειχα μπει απλα οταν πηρα μεταγραφη ηταν σαν να εχασα ενα εξαμηνο.
πως αφου τελείωσες ένα εξάμηνο νωρίτερα απο εμένα!
εγω ειχα μπει το 2004
κοριτσια πρεπει να μαγειρεψω κ βαριεεεεεεμαααααααααιιι
ααα γι αυτο μπερδευτηκα!Quote:
Originally posted by lila198621
εγω ειχα μπει το 2004
Σοκολατίτσα η φωτό με τα σκυλάκια είναι στη σελίδα 1217, δεν είναι στο fb.
Καλά ε!!! λατρεύω Κέλλυ, ειναι αριστοκράτησα πάει τελειωσε!!!!!!
Σοκολατίτσα από μικρή της άρεσε της κοκερίνας να διαβάζει το σκυλαβουάρ βιβρ και ξέρει γαλλικά και πιάνο, αφού κάθε φορά που την πάω στη μητέρα μου που έχει πιάνο στο σπίτι της, μας παίζει κλασσική μουσική κι ευθυμούμε όση ώρα παίρνουμε το τσάι μας! :lol: :lol:
Ναι λιλα μου; Να μην ανησυχω τοτε;;
Καλα Τζινα που να σου πω για το ονειρο Που ειχα δει που εσωζα τον πλανητι απο μετεωρητη και μετα με υποδεχτηκαν στη γη με πανυγηρισμους!!! Χαχχαχχαχαχα !!! Πραγματικα τα ονειρα μου ειναι απιαστα!
Εχω σκηνοθετησει 3 ταινιες στον υπνο μου! Δικο μου σεναριο και απο ολα!! Ελεγα και ΚΑΤ!!
Χαχαχα
Καλα κοριτσακι στο μυαλο μπυ εισαι;; Ελεγα να σπυ πω να παμε για καφεδακι σημερα αλλα η αφη πηρα την τσαντα μου μαζι της μαζι με τις καρτες μου και δεν εχω χρηματα αυτη την στιγμη! Αυριο μπορεις;; Σε επαιρνα τηλ και μετα ειδα οτι η ωρα ειναι 2 και η θα τρωτε η θα κοιμασαι, γενικα ακαταλληλη ωρα για τηλεφωναααα!!! Χαχαχαχαχ στειλε μου εδω αν δεν εχεις καρτα και σε παιρνω τηλ να κανονισουμε!! :)
Λιλάκι ίσως ο πονοκέφαλος να είναι από τα αντιφλεγμονώδη, ίσως φταίει και το ότι εδώ και 3 εβδομάδες δε λέω να αδιαθετήσω κανονικά. Εχω λίγο αίμα, καφέ θα έλεγα, που έρχεται και φεύγει συνέχεια, για 2-3 μέρες ήταν πιο πολύ αλλά μετά πάλι πολύ λίγο, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ισως αυτή η ανωμαλία να μου έφερε τον πονοκέφαλο. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλύτερα, πριν μόλις μπήκα σπίτι με έπιασε και δεν ήξερα που να παρκάρω το κεφάλι μου χιχιχι. Πήρα ένα feldene γιατί δεν είχα ασπιρίνη ή ντεπόν και έβαλα και ένα υγρό με ευκάλυπτο μέσα. Τώρα είμαι εντάξει, απλά το νοιώθω λίγο βαρύ.
Σοκολατιτσα τι κανεις;;
Καλα Τζινα καθομαι και γελαω μονη μου αφου φανταστηκα τον σκυλο να παιζει κλασσικη μουσικη και εσενα διπλα να πινεις το τσαι σου με το μικρο δακτυλο τεντωμενο!! Χαχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!!
Τρωω τωρα μια μπανανα.. Ειχα πανω απο μηνα να φαω και μου καθετε ολιγον βαρια εχω να δηλωσωωωω!!! Χμμμμ....
Α! Εκανα καινουριο τοπικ για τις εμπειριες των επεμβασεων μας, οσες θελουν ας κανουν ενα κοπι τις δικες τους να τις βαλουν!!Η δικη μου ηταν στη σελιδα 863 αυτου του τοπικ!!!! Αλλα αν δεν θελετε βα ψαχνετε ανα 3 σελιδες (που αυτο εκανα αρχικα μεχρι την σελιδα 900!!! -.-)
Στο τελος του λινκ της σελιδας αναγραφεται σε πια σελιδα ειμαστε! Απλα αλλαξτε τον αριθμο και πηδηξτε οσες σελιδες θελετε μαζι!! ;)
Πολυ βρωμικο μου ακουστηκε αυτο!
Κοριτσακι μου αν και για αυριο ισχυει το καφεδακι σπιτι σου, παμε μαζι αν θελεις στο σουπερ μαρκετ!! Χυμο για την αφη μονο θελω γιατι εγω τις σιχαθηκα τις μοτιον!! Χχαχαχαχ
Σήμερα το πρωί έκανα και τον Μαγκάϊβερ. Χρειάζομαι δύο φωτογραφίες για την Πρόνοια, έχω 2 από παλιότερα που ήμουν πιο παχιά αλλά όχι τόσο πολύ, οπότε μοιάζω με σήμερα χιχιχι. Τη μία φωτό όμως τη χρησιμοποίησα στην κάρτα για τα λεωφορεία που έβγαλα το Φεβρουάριο για τη δουλειά που έπιασα, την τριήμερη αν θυμάστε χιχιχι. Ξεσύρραψα λοιπόν τη φωτό από την κάρτα, έσβησα προσεκτικά και ένα μέρος της σφραγίδας που ήταν πάνω στη φωτό και επειδή είχαν μείνει τα σημάδια από το συρραπτικό έβαλα λίγο μαύρο μαρκαδόρο γιατί ευτυχώς ήταν στα μαλλιά το ένα και πάνω στην μαύρη μπλούζα μου το άλλο. Οπότε την έκανα σαν καινούρια κι έτσι δε θα χρειαστεί να βγάλω νέες φωτό. Λόγω οικονομικών προβλημάτων έχω κάνει πολλές φορές διάφορα τύπου Μαγκάϊβερ κι άρχισα να σκέφτομαι τώρα μήπως τελικά και ο Μαγκάϊβερ είχε οικονομικά προβλήματα γι'αυτό τα έκανε όλα αυτά!! :lol: :lol:
Βαμπιράκι εγώ δεν έχω πρόβλημα να πηδηχτώ από τη σελίδα :lol: αρκεί να βρω που αναγράφεται η σελίδα μας, δεν βρίσκω που γράφουμε τη σελίδα που θέλουμε να πάμε.
Στο λινκ πανω πανω, στο τελος του λι κ εχει ενα αριθμο! Για παραδειγμα της σελιδας που ειμαστε τωρα, το λινκ ειναι
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...1399&page=1234
Στο τελος που εχει το 1234 εσυ βαζεις τον αριθμο της σελιδας που θελεις και σε πηδαει αυτο!!! Χαχχαχαχαχα