Τζινασιον! Η Μαρια μοναδικη εβαλε φωτο στο φεις; Η την εβαλε εδω! Παλι δεν μπορω να την βρω! Ουτε αυτη ουτε εσενα Λιλααααα!!!
Printable View
Τζινασιον! Η Μαρια μοναδικη εβαλε φωτο στο φεις; Η την εβαλε εδω! Παλι δεν μπορω να την βρω! Ουτε αυτη ουτε εσενα Λιλααααα!!!
Βαμπιράκι έγραψες!!! Τα σέβη μου!! Προσκυνώ τα νιάτα!!! :lol: Χρειάστηκε αρκετές φορές να γυρίσω πίσω στις σελίδες και γυρνούσα 500 και 700 σελίδες ανά δύο κάθε φορά!! Θα το πω και στη Ναταλία γιατί το συζητούσαμε μία μέρα το θέμα αυτό. Είμαι σίγουρη ότι όταν μάθει αυτό το κόλπο θα σε παρασημοφορήσει! :lol:
Ναταλάκι η Monadiki έβαλε φωτό στο τόπικ φωτογραφίες πριν και μετά. Η Λίλα έχει την πριν αλλά δεν έχει βάλει ακόμα τη μετά αφού την έβγαλε για να βάλει μία καλύτερη που ακόμα περιμένουμε χιχιχι.
Αχαχαχαχαχχα!! Θα με παρασημοφορησει η queen Ναταλι;;; Μπορω να γινω Πριγκιπισαα Ναταλι;; Χιχιχιχιχι
Αχ την ειδα την φωτο της!! Εχει αλλαξει το Μαρακι! Και το στυλ, καλα εννοειτε στο προσωπο αλλος ανθρωπος!!!
Λιλα τι να σου πωωω; Βαλε τωρα μια φωτο να σε δω! Τα υπολοιπα κοριτσια τα χλεχω δει ολα, μονο την κυρια Γλαυκη δεν εχω στο φεις γιατι εχασε τους κωδικους τις! Κανε αλλο φεις ρα Γλαυκουλα!! Εντομεταξυ το ονομα της Γλαυκης δεν το θυμαμαι! Ο.ο
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα από μικρή της άρεσε της κοκερίνας να διαβάζει το σκυλαβουάρ βιβρ και ξέρει γαλλικά και πιάνο, αφού κάθε φορά που την πάω στη μητέρα μου που έχει πιάνο στο σπίτι της, μας παίζει κλασσική μουσική κι ευθυμούμε όση ώρα παίρνουμε το τσάι μας! :lol: :lol:
:lol: είναι κορίτσι απο σπίτι, με τα σκυλογαλικά κ το σκυλοπιάνο της
Ωω την ειδα την Λιλα σε μια φωτο μεμτον σκυλουκο της!!! Αχου τα τα 2 ειναι γλυκεεες!!!
γεια σας!
γυρισε ο μαυρος ρομποκοπ!
ava μου χαιρομαι που εισαι καλα !
καλα ποσα γραψατε πια?
διαβαζω και δεν λεει να τελειωσω
ψηφιζω και εγω ναι στην παρασημοφορηση!!!!!!!! μου ειχαν σπασει τα νευρα αυτες οι 2-2 σελιδες!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βαμπιράκι έγραψες!!! Τα σέβη μου!! Προσκυνώ τα νιάτα!!! :lol: Χρειάστηκε αρκετές φορές να γυρίσω πίσω στις σελίδες και γυρνούσα 500 και 700 σελίδες ανά δύο κάθε φορά!! Θα το πω και στη Ναταλία γιατί το συζητούσαμε μία μέρα το θέμα αυτό. Είμαι σίγουρη ότι όταν μάθει αυτό το κόλπο θα σε παρασημοφορήσει! :lol:
Καλλιόπη πως είσαι; Ολα καλά;
καλα αν σκεφτεις οτι εχω δυο χερια μαυρα και το ενα ειναι το μισο καφε και το αλλο μισο μαυρο !
ναταλακι καλα μαντεψες τον ειχα γλυκοπαρει.....
τωρα θα παω να ψωνισω και να ρθω να μαγειρεψω.
θα πιουμε αυριο καφε!!!
θα βαλω και καρτα για να κανονισουμε τις λεπτομερειες!!!!
λιλα μια ερωτησουλα. στη συνταγη που μου ειχες στειλει το αλευρι ειναι το απλο η αυτο που φουσκωνει μονο του???
γιατι το εκανα με απλο και επειδη δεν ειχε και μαγια δεν μου φουσκωσε καθολου. εγινε περισσοτερο σαν τυροπιτα παρα σαν τυροψωμο. παλι νοστιμοτατο ηταν!!!!
Καλλιόπη γιατί έτσι; Από το σίδηρο ή από την πεταλούδα;
το μονο καλο ηταν η μαρυ μαρυ αν και μας ειχε πει να παμε 9 εγω πηγα 8 και βρηκα γιατρους εκανα εισαγωγη και την αιμοληψια
η μαρυ ηρθε 9 και δεν εβρισκε γιατρο να της κανει τα χαρτια οποτε μεχρι να τα φτιαξει ηταν μαζι μου και μετα της ειπαν οτι θα τη βαλουν αφου τελειωσω εγω και καθομασταν παρεα! τελικα λιγο πριν βγω εγω την πηγαν σε αλλο δωματιο και μετα μεχρι να φτιαξουν τα δικα μου χαρτια καθομουν μαζι της