Μπράβο, τουλάχιστον είχες παρεούλα, είναι καλά η Marymary;
Printable View
Κορίτσια μου άρεσε αυτό που είπε το Koritsaki πριν, πάω να τον γλυκοπάρω κι εγώ λίγο. :lol: Θα σας δω αργότερα.
τζινακι μου μου πηρανε αιμα και η εξυπνη νοσοκομα πηγε και εβαλε τη πεταλουδα εκει!
σε λιγο εσπασε η φλεβα και εγινε το μισο χερι καφε!
ηρθε μετα να τη βαλει αλλου και μου εκανε μαυρο το αλλο χερι γιατι δεν εβρισκε λεει! μετα δοκιμασε ξανα στο πρωτο οποτε το μαυρισε και αυτο και στο τελος ηρθε ενας γιατρος και μου βρηκε φλεβα και ουτε το τσιμημα δε φενετε
καλα ειναι και ειναι μια κουκλα!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλλιόπη τι πακέτο κι αυτό με την ασχετοσύνη των νοσοκόμων! Σου άφησαν ενθύμιο για πολύ καιρό. Λογικά τώρα με το σίδηρο θα αρχίσεις να νοιώθεις καλύτερα, πιο δυνατή και χωρίς ζαλάδες. Θα μας πεις τις επόμενες μέρες.
τελικα παλι για επιδερμηδα την εκανες ε??
ααααα δε θα μεινω η μονη ασχημη εδω μεσα θελω την αντα ΤΩΡΑ!!!!
:lol::lol::lol: Καλλιόπη το ξέρω ότι η Marymary είναι κουκλίτσα γιατί έχουμε μιλήσει στο fb και έχω δει φωτό της από παλιότερα που είχε λιγότερα κιλά, αλλά δεν έχει σημασία γιατί πλέον είναι θέμα χρόνου να ξαναγίνει έτσι.
τωρα εχει κοψει το μαλλι και εχει αλαξει και χρωμα!
κοριτσακι ειναι για ολες τις χρησεις το αλευρι αλλα αν βαλεις αυτο που φουσκωνει μονο του θα γινει πιο αφρατο.
καλλιοπακι χαιρομαι που ξεμπερδεψες με το σιδηρο και τα νοσοκομεια.
ναταλακι αυτη η φωτο που ειδες στο φβ ειναι αρχαια.
λιλα πως παει με το αγορι?????
οταν θα υπαρχει κατι οριστικο θα σας πω
helloz ,είμαι επιεικώς χάλια!χτες το βραδάκι πέρασα 2 ωραιότατες ώρες κλεισμένη στο μπάνιο μας!Ένιωθα την ανάγκη να πάω τουαλέτα...είχα και κάποιες μέρες να πάω,εφοδιάστηκα με ένα περιοδικό (συνήθως όταν υπολογίζω πως θα κάτσε κανένα δεκάλεπτο στην τουαλέτα παίρνω μαζί μου το γαστρονόνο ή τις Γλυκές ιστορίες,ο άνδρας μου με κοροιδεύει αν πάρω κάποιο με θέματα που δεν μου αρέσουν γιατί λέει δεν θα έχω έμπνευση :D:D ) και πήγα τουαλέτα,ανάθεμα την ώρα που το αποφάσισα,ο πόνος που ένιωθα απίστευτος,να μην μπορώ να ενεργηθώ,να φτάνω σε ένα σημείο και από τον πόνο φτου και από την αρχή!να κάνει ζέστη ,να πονάω και να λέω ήμαρτον!Μετά από 2 πολύ επίπονες ώρες ο στόχος επιτέυχθει αλλά πλέον πόναγα τόσο πολύ που ούτε να κάτσω δεν μπορούσα,και γενικά η "ε[πιθυμία" να θέλω να ξαναπάω να μην φεύγει,το παράξενο είναι ότι όσο και να προσπάθησα τίποτα,όλο το βράδυ ξύπναγα από τους πόνους και σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια,χαλάλισα και άλλη μία ωρίτσα στο μπάνιο έτσι να μας βρίσκετε!!Δεν ξέρω τι σκατά συμβαίνει,δεν το έχω ξαναπάθει,και φρούτα τρώω και πολλά λαχανικά για τις ίνες....
Μην το ξεχάσω!ʼντα πολύ ωραία δουλειά έκανες στην Κατερίνα η οποία βέβαια είναι μία κουκλάρα!!!Κατερινιώ σου έχω πει πόσσσσσσσσσο ζηλέυω τα μπράτσακια σου???ʼντα θα σε συμβούλευα μαζί με την αντιβίωση για το ελικοβακτηρίδιο να πάρεις και προσπασία για τους μύκητες,εγώ παρόλο που έτρωγα γιαούρτι έπαθα μία ωραία μυκητίαση κατόπιν που έτρεχα κ δεν έφτανα από την φαγούρα!
επίσης το γατί μου είναι κ επισήμως χαζό!αν και δεν μου περίσσευαν σήμερα πήγαμε και του πήραμε άμμο γιατί ειλικρινά ΣΙΧΑΘΗΚΑ να σφουγγαρίζω όλη την ώρα,τον βάλαμε στην άμμο να κατουρήσει και αυτό το βλαμμένο μετά πήγαινε και έγλυφε σε ένα άλλο σημείο κ σιγά μην πάει εκεί να κατουρήσει,πάλι στοπάτωμα κατουράει και τρέχω σαν τον μαμάκα να σφουγγαρίσω!!!πως το καλό θα μάθει να πηγαίνει στην άμμο???
Καλιοπάκι ελπίζω να νιώθεις καλύτερα μετά από το ντοπάρισμά σου με το σίδηρο,είχες χαμηλό κ χρειάστηκε να βάλεις?
κανένα νέο από την Κατερίνα κ τον πλάστικό??
'Ελι θα κατεβείτε μαζί κάτω??
όποιον άλλον σόρυ αλλά ακόμα με πονάει ο απαυτός μου όταν κάθομαι!:mad::mad:
Α και το ανέκδοτο της όλης υπόθεσης...σήμερα ζυγίστηκα και ακουμπάω το 57!
εδιτ φτου ένα-ένα τα θυμάμαι και πάω και έρχομαι ,Λιλάκι μπράβο για το 8!!!!!
Ioanna kruo gala kanei na pieis? giati auto voithaei polu sto na pas eukola stin toualeta :)
kai..ta poio therma mou sunxaritiria Ioanna mou gia ta kila...oneiro gia mena einai pou isos kapote vgei allithino...oneiro ...oneiro pou koimame kai ksupnao me auto....
ιωαννα εγω σαν λυση εχω το γαλα μαγνησιας ειναι λιγο μπλιαχ αλλα κανει δουλεια!
μια χαρα αισθανομαι μονο που ειμαι μελανιασμενη