karen1985 καλο και δυναμικο ξεκινημα !!!!! οσο για τα 40 διαδρομο δεν ειναι καθολου χαλαρα για πρωτη μερα ...........Νομιζω οτι ξεκινησες δυναμικα ...........
Printable View
karen1985 καλο και δυναμικο ξεκινημα !!!!! οσο για τα 40 διαδρομο δεν ειναι καθολου χαλαρα για πρωτη μερα ...........Νομιζω οτι ξεκινησες δυναμικα ...........
Το πήγα χαλαρά όμως γι αυτό :PPPP άντε να δουμε! :)
Welcome back Karen! Πάμε γερά!
Εμένα έχει αρχίσει να με ψιλοενοχλεί το γόνατο μου, ελπίζω να μην είναι κάτι γιατί δεν είμαι σε φάση να ασχολούμαι και με τέτοια... πάντως νέα PB σήμερα σχετικά άνετα μιας και χρειαζόμουν την εκτόνωση... πολλά νεύρα, πολλή υπερένταση, anyway ίσως να γράψω αρκετά γι'αυτό αργότερα αν έχω διάθεση...
40' διάδρομο, 6.8χλμ, ~630 θερμίδες
+Πλάτη, δικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους
Πρέπει να έχω χάσει και λίπος τελευταία, πολλή φλέβα πετιέται... θα κάνω λιπομέτρηση άμα πάω Αθήνα.
φιλιππαρα τι εχεις?
40' λεπτά και σήμερα διάδρομο αλλά σε πιο γρήγορο ρυθμό!
1 ώρα σήμερα διάδρομος από 5.5-6.5 620 θερμιδες περιπου
δυσκολεύτηκα στα βάρη όχι οτι σηκωνω πολλα... πφφφ.. εχασα τη φόρμα μου.. θα την ξαναβρω όμως που θα πάει!
ακριβώς το ίδιο με χτες, μόνο που έχω αρχίσει να πιάνομαι πάλι :P
ουυυυ !! πού είστε όλοι!! νιώθω μοναξια! λολ!
σήμερα 45 λεπτά διάδρομος γιατί ειμαι πιασμένη....
Χθες 1 ωρα ενδυναμωση ποδιων και κοιλιακων
Σημερα δεν νομιζω να προλαβω τπτ...
καταγγελλω την ηχηρη απουσια του φιλιππαρα και του παγκρατιου !!
αγορια να τωρα...ηρθε η καρεν κ δε βρισκει κανεναν...
ειναι σωστο αυτο?
:dork:
Ναι ναι συμφωνω με την smart.... ποιός θα μου δώσει κουράγιο? ε? ε? χαχαχα!!!
εμ.... ετσι καρεν μου!!!
πως σηκωνονται κ εξαφανιζονται ετσι δελαδις???
ε?
Χτες και σήμερα από 1 ώρα διάδρομο γρήγορο περπάτημα...
5/5 προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα και δεν αισθάνομαι τρελή κούραση, νομίζω αυτό και μόνο είναι ένα + για μένα!
Σ-Κ προβλέπεται ξεκούραση και δυναμική αρχή την εβδομάδα!!
Πού είναι οι υπόλοιποι γυμναζόμενοι ε? ε? :PPPPP
Τι γίνεται κυρίες μου; Φύγανε οι άντρες και έπιασε αράχνες το τόπικ; Θα σας μαλώσω!!!:P
Εγώ συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα μου... γενικά προσπαθώ. Θα δείξει
Εγώ νιώθω αρκετή κούραση αυτήν την περίοδο...Πήρα στο σπίτι ένα ελλειπτικό και κάνω 15' περίπου...Κάποιες μέρες κάνω σπαστά 5λεπτα....Αλλά με τόσο διάβασμα είπα απλώς να ξεκουνάω λίγο το μεταβολισμό μου...Ίσως και να μην κάνω και τίποτα με αυτή τη μέθοδο....